Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun bychom rádi upozornili pisatele níže, že volby budou platné i tehdy, pokud přijde jediný volč v republice. Ono ti zmetci si to v zákoně ošetřili tak, že je tam zvolí ovčané vždy a je zde ještě jedno pravidlo. Volby ještě nikdy nic nezměnily (pokud by změnit mohly, tak by je už dávno zakázali a nebylo by třeba žádných revolucí ať už těch fraškovitých tzv. sametových anebo krvavých tzv francouzských nebo nověji tzv. majdanovitých *|*)
    Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že za těch posledních 25 let je to horší a horší a to tu prej máme demokracii a svobodu (jak pro koho - obyčejný smrtelník může volit jen jednou, zato Babišová kolikrát se ji zamane...!)" A měl synek jako vždy absolutní recht...!
  • mellys
    největší nepřítel všech...jaro,léto,podzim,zima...
  • v pořádku.
    aspon lidi nepůjdou volit tu svoloč co se cpe do EU-parlamentu,
    za ty mergle co tam měsíčně berou, a neumějí ty euro-ovce obhájit ani blbé pomazánkové máslo či pravé hořické trubičky,je dobře že chčije. *1*
  • Kdyby ale zítra, v sobotu, nepršelo a nebouřilo, tak to raději přeneseme na dnes, pátek *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit