Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé a poučné si to poslechnout!
    https://www.youtube.com/watch?v=LwSMBuVzy8
  • Tak jsme se dozvěděli že na naše hlavy padla kritika...... Respektivě na hlavy hlavounů.

    No jo ale jakých je těch 10 zbylých bodů ???? To podléhá utajení či co.

    Byl jsem rád že Tiscali nepřebírá kdejaký šumt tak jako to dělá seznam nebo centum ale ještě to má taky svoje chyby... Chtělo by to trochu rozebrat. Když máslo na hlavě tak aspoň jaké.

    Abychom pak nepřikládali pod kotel v němž se zase budou škvařit obyčejní lidi.... Tak jak to bylo třeba s exekucema ---- Konečně si prej stát došlápne na podnikatele neplatiče --- tak mával papírem v ruce Standa Grosů --- ve finále se s toho stal nejlukrativnější kšeft pro pár šmejdů a za nezaplacenou tranvajenku jsou vám schopni zabavit barák.
  • ilir
    korupce,mystifikace,odklánění je v bordečekostáně zákon !!!! Nedáš-nedostaneš.Všichni co ještě nepošli a byli za 25 let ve vládě,u koryt a vesel by měli skončit na hradě-MÍROVĚ-!!!Šupák zničí firmu,způsobí škodu za 26,5miliard a dostane jen 5 let českýho odpočinkovýho vězení !!!! Za to by měl dostat doživotní galeje s náhradou škody,ztráta rodinného majetku a makat 16h denně,6 dnů v týdnu a ještě by škodu neuhradil.Za ÚMYSLNÝ trestný čin by měli být galeje s náhradou škody a veškeré náklady za kriminál si má hradit odsouzený --NE DAŇOVÝ POPLATNÍK-on by ten korupční,ráj,odklánění,mystifikováná véélmi rychle skončil !!!! Ale to by se muselo pozavírat i víc jak polovina soudců,exekutorů,advokátů,návladních ,ředitelů st.firem atd. !!!!!!Práce by pro ně všechny byla-a ekologická-výsadba lesů,úprava vodních toků do původních řečišť ,štípat kamení v lomu-ušetřený emise z naftových mašin....atd.!!!!!! Ale jak zavřít poslance a vládu,když si sami schválili ,že jsou neodvolatelní !!!! To neměli ani komouši !!!!!
  • nevím, co čekáte, kapitalismus je zbožnění peněz, ty jsou cílem i prostředkem a cesta k nim je i cesta korupční, tedy kapitalismus bez korupce je jako Nil bez krokodýlů - není to prostě možné, jsou to dvě strany jedné mince. Rozpor je pouze v tom, kdo má korupční peníze platit a komu *3*
    • To není žádný korupční ráj, ale porevoluční experiment *3*
  • Chápu, že zvrátit kurz nastoupený před více než dvaceti lety panem ¨Klausem a jeho smečkou asi nebude tak snadné a je to několikaletá záležitost. Zvláště když tento kurz byl ještě zdokonalen a vylepšen pány Topolánkem a Nečasem. Ale na to, jak se bojem s korupcí během volební kampaně oháněl zvláště pan Babiš je tempo tohoto boje opravdu ubohé. Opozice by si měla naproti tomu zamést před vlastním prahem a vzít na vědomí, že drtivá většina jí kritizovaného svinčíku pochází z časů, kdy vládla ona. Je však třeba dát současné opozici za pravdu v tom, že ten bordel, který tu po sobě opozice zanechala, současná koalice nedokázala uklidit. A že v tom úklidu současná opozice vládnoucí koalici rozhodně pomáhat nemíní je více než nasnadě.
    • Babiš je ten poslední, komu na něčem takové záleží. Všechny státní zakázky přece dostanou jeho firmy, tak o jaké korupci se mluví? A to, že kdo nebude dostatečně vstřícný se odmění nějakým tím korýtkem, to se přece též měnit nesmí. Jinak by přece nesmetl ze stolu zákon o tom, že do správních rad budou jmenovaní profesionálové a ne tam strkaní zkrachovaní politici apod. Proti Babišovi byl ten zločinec Kalousek svatým, andělem.
    • Hmmm trochu jednostranně napsáno nemyslíte ???
      Myslím že je nepřehlédnutelné že jste vynechal pana Bušinu, Ráta nebo Grose. *1* *1* Pan Bakala který dělal poradce Škromachovi když se privatizovalo OKD nebo pan Zeman který privatizoval Mosteckou Uhelnou za kterou jsou ve švýcarech v trestu se vám tam taky nevešel *1* *1* *1* *1*

      Nutno doznat že ČSSD vládla ruku v ruce s ODS a podobnými skoro 20 let a bude to nejméně stejnou dobu trvat než to dá někdo do hromady. A mělo by se začít co nejdříve.... A napříč spektrem nikoli si vypíchnout jen to co se nám nehodí a sami jedem ve starých kolejích.

      Tvrdit že v některé z politických stran se nenajde korupčník by si totiž stěží někdo troufl. Tak se prosím nepouštějte na tak tenký led a snežte se být trošku objektivní.
      • Kurz byl nastolen panem Klausem, to je prostě fakt. Po skončení jeho vlády zde zůstala obrovská hromada hnoje. Je pravdou, že mnohým oranžovým červům se v této hromadě hnoje zalíbilo a připojili se k červům modrým, v této hromadě hnoje čile hospodařícím. I aféra okolo MUS má své počátky ještě za časů Václava Klause. Zůstává ovšem pravdou, že Miloše Zemana ani nenapadlo, aby svého kamaráda z Prognostického ústavu potopil. Co se týče Davida Ratha zde je vidět obrovský rozdíl v přístupu k provinilcům podle jejich stranické příslušnosti. Pokud provedl něco člověk z kruhů okolo ČSSD, hned jsem se o tom ze sdělovacích prostředků dozvěděl. Pokud provedl něco člověk z kruhů okolo ODS, byla tu v minulosti dost dlouho snaha věc ututlat a nic nepublikovat. Bylo to až do očí bijící. David Rath je stíhán kvůli sedmimiliónovému úplatku a byl držen rok a půl ve vazbě. Dobře, v pořádku. Ovšem pan Dalík byl zadržen kvůli úplatku půlmiliardovému a byl soudcem na druhý den propuštěn a celá věc utichla. Taková věc je do očí přímo mlátící a ještě více do očí mlátící je fakt, že zatímco David Rath je stále stíhán a o jeho stíhání jsem pravidelně informován, tak po panu Dalíkovi jakoby se slehla zem. Vyplývá z toho, že trestné je pouze krást a podvádět pro členy ČSSD, kdežto krást a podvádět pod patronací ODS trestnímu stíhání nepodléhá? Celá záležitost tak vypadá.
  • A přijetí doporučení se budem tvrdošíjně bránit!
  • Hmmm GRECO něco doporučilo, následně zhodnotilo snahu plnit tyto doporučení. A v článku není jediný náznak toho, jaká to byla doporučení. Takže si autor jen tak obecně zapsal a nic nového vlastně nenapsal. Reakce našeho premiéra je v duchu, hmm, někdo nás kritizuje, tak se tím budeme zabývat podle našeho uvážení.
    Jinak - lump si na sebe nebude plést bič, radši bude dělat mrtvého brouka=já nic já muzikant.
    Jistě by pomohla odvolatelnost politiků (třeba i předsedy strany) z parlamentu a samozřejmě hmotná odpovědnost úředníků (a samozřejmě odpovídajícím poměrem i jejich nadřízených) za neefektivní použití veřejných prostředků.
    Ale to je u nás z říše snů
    • Politici jsou odvolatelní při volbách. Strana, která zklamala nebo nesplnila své sliby nebo za kteroku kandiduje nečestný, zkorumpovaný, neschopný atd. politik by neměla být volena. To ovšem vyžaduje soudné a zodpovědné OBČANY a ne ovce, které se nechají koupit za koblihu nebo buřta nebo za pouhý slib ráje.
  • zbláznili jste se? budeme přijímat protikorupční doporučení? jednak ani u nich nefungují, jak se ukazuje ale hlavně, už jste viděli kapry, kteří by si vypustili rybník? *15* *15* *15*
    • Já ne sestřičko. Komunističtí kapři Rusku vládnou od roku 1917.
      Jen mají od roku 1991 tržní převleky. *2* *2*
      • ztrácíš i poslení zlomek nápadu, trubko, přijdeš o titul kominta Tiscali a to tě zamrzí. jinak - Rusko, držíme palce *3* *3* *3* *3*
      • Ty jsi kapr, který musí plavat stále jen na hladině. A víš proč? Duté předměty (hlavy) totiž plavou. *1*
        • Už jsem jenom kapr? Těší mě že už nejsem méééé nebo Bůůů

          Jinak jako bohatá dívka nemusím ve svém bazénku vůbec plavat. Stačí když lusknu
          prsty a mé služebnictvo mě bude lapajíce po dechu nadnášet.
          A když se té vaší dělnické třídy zeptám zda jí to nevadí bude tvrdit že ne a ještě
          se přitom bude usmívat ač mě bude nenávidět. Penízky jsou lidu přednější než čest. *15*
  • ...Protikorupční Rada Evropy musí na Česko jinak...více přitvrdit, jinak nemají šanci. Ti naši lumpové se jen tak ničeho nebojí!... *9*
  • U nás za vše můžou vždy jen budovy.
    Všichni to známe z médií - "ministerstvo pochybilo", "firma XY podváděla. . ." atd.
    Dokud nebudou hnáni k zodpovědnosti konkrétní lidé, kteří berou velké peníze
    za zodpovědnost, ale žádnou odpovědnost nemají, tak se nic nezmění.
    Na každé smlouvě je vždy podepsán konkrétní člověk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit