Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Češi mají výhodu v tom, že za poslední roky to tu bylo jako na houpačce a tak se dokážeme lépe adaptovat. Vždyť si vezměte jako příklad třeba letošní rok. Mám souseda, která už potřetí mění vytápění domů. Neříkám, že je to dobře, ale prostě se adaptuje na to, co je nejlevnější. Teď kupuje akumulační kamna Norsk Kleber, protože si vloni pořídil les a tak má levné dřevo. Osobně si myslím třeba i to, že přestaneme vytápět ve všech místnostech, ale budeme topit jen v těch obytných. A to je prostě to, Češi se dokážou adaptovat a proto můžeme předběhnout i Němce, kteří jsou dlouhodobě zvyklí žít v blahobytu. ;-) 

  • "To, že je stabilní, ještě neznamená, že je nejvýkonnější."
    .
    Já mnohem více preferuji tu stabilitu.
  • vanhorne
    "Česko je premiant. Víte v čem?"
    V tom, ze mu vladnou dva premianti, vulgarni president opilcik a trestne stihany PM? ☺
  • Ekonomičtí teoretici pronášejí oslavné proslovy, ale lidé posuzují onen glorifikovaný ekonomický boom skrze své peněženky. Mzdy jsou u nás stále mizerné. Životní úroveň je u nás relativně nízká.
  • V podvodech a zlodějnách vč.lhaní.
  • Pan Jégl píše dobře. Zdejší ruso-řiťo-lezci z toho mají depku. *1*
    • a američtí řitolezci se tetelí blahem
  • Vysvitlo konečně slunce a s Jéglem je sranda,nemá již depku ze Zemana a Putina.Tak se vrhl na ekonomiku.Již musí také počítat dolar klesá a rubl stoupá.
  • Jegl, známý válečný štváč ... a najednou ekonom? Si dělají tady Tichcali srandu? A on rozumí pojmům přehřívání ekonomiky. A procentní růsty příjmů? A spálený kotel ekonomiky?
  • Tady je přesně vidět, jak jsou podobné zprávy finančníků k ničemu.
    Prý nejstabilnější ekonomika, ale musíte makat za 1/3 mzdy než němec 30km za hranicemi.
    Navíc jednostranná ekonomika závislá na exportu aut.
    A co se státního dluhu týče, proč ho tedy ČNB neuhradí, jen za poslední dva roky nakoupila devizi v hodnotě převyšující státní dluh a teď jí leží v trezorech a ČR přitom platí za svůj dluh každé tři dny cca 1miliardu jen za úroky.
    Takže pro koho je tahle ekonomika výhodná? No přece pro ty finančníky co napsaly tu zprávu.

    Místo celého článku by stačilo napsat:
    "Díky 1/3 mzdám je v kolonii česko práce tolik, že by bylo dobré pozvat co nejvíc imigrantů, aby jste stíhali makat ještě víc."
    • Proto tvrdím, že Rusnok a jemu podobní by se měli navrátit do kraje odkud přišli a věnovat se raději pastvě ovcí a opravám zvončekov. Nerad bych někoho urazil, ale vždy mi připadal jako schopný sedlák, ne jako finančník, natožpak guvernér.
      A s tím kritériem výkonnosti je to asi tak, když si do firmy nasadíte příbuzné, kamarády z fotbalu či golfu, kteří znají jen pár naučených manter a kromě toho nic neprodukují, tak výkonnost je jaksi podprůměrná a pracovníci se mohou po.rat. Takže 0 od 0 pojde!
  • premiant v podlézání amrdolům do řiti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit