Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná má Klaus s tím nulovým vlivem pravdu, ale pak je potřeba s tím něco udělat a začít s orgány EU normálně vyjednávat ! Například o diskriminaci našich zemědělců nebo rozvracení energetiky. A co v tom udělal Klaus ? Nic !
  • "Česká republika nemá na dění v Evropské unii prakticky žádný vliv," chválí se véna klausojc před putinem, "já sám jsem pro to celou dobu dělal, co šlo. Ale Vaše blahorodí, zlikvidovat EU podobně jako Československo, nebo ji aspoň paralyzovat jako Visegrád, to jsem fakt nemohl. To opravdu nešlo, tak Vaše blahorodí, nagajkou ne, nagajkou mě nebijte!! Aúúúúú..."
  • A zase, jak již poněkolikáté, Klaus a opět pravdivě o EU. Domnívám se, že nebýt te přebujelé byrokracie, zbytečného zasahování do vnitřních věcí států, které by měly být pouze v jeho kompetenci, atd., atd., byla by EU přijatelným svazkem států v Evropě. Ale opět má Kalus pravdu v tom, že nás opět a snad ještě i více, řídí Brusel a byrokrati, než tomu bylo za dob RVHP. Kdo to pozorně sleduje a pamatuje si to, dá mi za pravdu.
  • kdo nás zatáhl do eu? ty zloději,tak nekvákej
  • ...říkám si, kolik asi ten blb dává úplatků, aby někdo ty jeho cinty méněcenné osobnosti otiskl??? Patologickému zjevu/jevu, lži podvodu, hrabivosti, kořistnictví a nenávisti....dle mého názoru...chudák, už se ani neukájí kradenými propiskami...těžko je mu asi žití....dle mého názoru...
  • s tímto s ním souhlasím, i když jej nemusím.
  • A Klaus je naprosto bezvýznamnou figurkou pro občany Česka. Měl by zalézt a neotravovat! *16*
  • Agent Klaus, zemězrádce a kolaborant, neujde potrestání. Tím si může být jist!
  • Klaus si neuvědomuje, že za to, že republika nemá v EU sílu, je pouze jen od toho, jaké neumětely od EU EP posílá. Můžeme čekat od Falbra či jemu podobných, aby se o republice v EU více vědělo, můžeme čekat od zahradila, aby aktivně reprezentoval republiku, když on má jen v hlavě jak nepřijat Euro, co lze čekat od ods zástupců, kteří se věnují jen svým "kšeftíkům".
    Ods prezentoje nový postoj, ale je to pořád o stejném Klausově ne-Euru a Klausové politice lezení do zadku rusákům včetně fašisty Putina.
    Mají-li být naši politici přínosem pro republiku, pak politiky s vizí a nikoliv obehrávání nesmyslných závěrů s politickými neumětely
    • Nejen Falbr, ale třeba i takový Ransdorf mluví za vše. *12*
  • Mistr světa opět na scéně! Zrušte kult pana Klause! Prozkoumejte jeho působení při privatizacích a ovlivňování veřejného mínění negativním směrem, vrácení odměn za mnohdy smyslu postrádající přednášky a "knihy". Vrátit také odměny za členství v dozorčích radách a jiné výhody.
    A k tomu všemu ještě ten obličej s typickým úšklebkem-ten asi vyjadřuje, jaký jsme pro něj póvl.
    Jeho Blahorodí již nechci vidět! Back to Ukraine.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit