Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klídek, to Syřani nedopustí.
  • Jsem zvědaví jak tito dva političtí ignoranti Chovanec se Sobotkou za pár měsíců budou vysvětlovat jak je EU přehlasovala a budou tedy nuceni přijmout sto tisíc běženců, ale oni za nic nemůžou to ta zlá EU.
    Neschopnost a alibismus těchto dvou vykutálených politiků nás brzy přivede do neskutečných problémů.
  • Čím více imigrantů míří na západ, tím dříve vyženou původní obyvatele. Již nyní jim muslimové říkají, že pokud se jim to nelíbí, můžou se sebrat a jít. Kdo je potom přijme, když všude bude narváno?
  • Požádali.Požádali o několikaletou bezplatnou péči spojenou s ubytováním a kompletním zabezpečením.O co víc dostanou tihle přivandrovalci - o to míň vyjde logicky na nás.Bude třeba je kvalitně ošetřit v nemocnicích ..... Též se postarat o příbuzné kteří co nevidět dorazí.A to nemluvím pokud se to ještě poskáče mezi sebou a začne se to rozmnožovat.Takže toto všechno má být Milane v naší režii?Si snad děláš kozy, ne?
  • Zlej trolle ty jsi opravdu blb na entou.

    Když ruská strana ostřeluje ukrajinské město Mariupol tak neohrožuje tamní civilisty?
    Ohrožuje. Stejně tak ruské ostřelování zasáhlo kavárnu a zabilo nevinné ženy.

    Jak ukrajinská tak ruská strana páchají zločiny na civilistech.
    Ty ruské zločiny popíráš a vše svádíš na Ukrajinu. Jsi tak stejný lump jako ti kteří
    popírají Ukrajinské zločiny a které kritizuješ. Podejte si ruce fanatici.
    • Tralala, tralala, simča se nám po.rala, lže a krade, do pekla se hrabe. *1* *1*
      • Tobě vadí lháři? Zvláštní když podporuješ soudem usvědčeného lháře Miloše Zemana.

        Nejsem Simča ani tvůj virtuální kámoš Tečka. Takže s těma tvejme kydama jdi
        rovnou do mrdele.

        Jinak tvé příspěvky tu straší ráno dopoledne v poledne odpoledne i večer.
        Vyměň si rychle nick aby zase někdo další nepřišel na to že ty jsi multinick nonstop
        na debatě Tečka.
        • Zas kydáš z hladu? Běž se rychle napást, brzo přijde zima a budeš jenom o seně a vodě, ty bůůů.:DDD
  • Jak tak pozoruji debatu ze strany extrémistů, tak stále víc nabývám dojmu, že by si tito lidé měli vyzkoušet podmínky, v kterých ti lidé, co utíkají, žili. Pak by pravděpodobně nebyli tak xenofobní.
    • Ti extrémisté jako ty, kteří chtějí rozdávat to, o co se zasloužili naši předci i my a zničit kulturu Evropy by zajedno měli být potrestáni a za druhé by měli zodpovědět, jak pomáhají miliardě chudých na celém světě. Měli by prokázat zda a kdy si zkusili podmínky, ve kterých ta miliarda a více žije.
      A pokud by se prokázalo, že nic takového neudělali a jen žvaní na netu, měli by je přivázat k pranýři na náměstí a na holou pr. jim nasekat pětadvacet za přihlížení početného publika.
      • Tak za prvé, chceš-li mne tykat, tak alespoň odhal svou identitu. Taky nejsem žádný extrémista.
        Pokud je naše kultura něco, co má být zachováno, tak musí prokázat, že je hodna toho, aby zůstala zachována. Bohužel, z reakcí i třeba soudruha prezidenta vidím, že pokud naše kultura zmizí, tak svět o nic cenného nepřijde.
        Pro lidi jako jsem já není tak úplně potřeba vyzkoušet si situaci těch, co sem utíkají. Nicméně byla taková osobnost, která něco podobného dělala, levicový spisovatel George Orwell.
    • No jo, hlavně ti, co už x let žijí v Turecku a utíkají z tamější "bídy" do Evropy, jako ten s utonulým synem, co chtěl nový zuby, co? :DDD
      • Ani Turecko není demokracie.
    • nikdo jim nenutil věřit v aláha s nožem pod krkem ohhh wait vlastně nutil..., ale nebranili se tak ať si to vyžerou věřit takovýmu nesmyslu!
    • Tyto "podmínky" si tam sami vytvořili, je to tedy jejich problém, nikoliv náš. Tudíž nemají žádné právo využívat podmínek, které jsme si vytvořili po generace my u nás. *3*

      Pokud se hodláš angažovat, nikdo ti nebrání se tam přesunout a pomáhat jim jejich podmínky vylepšovat...
      • Třeba Irák, to jsou typické podmínky, které si tam vytvořili sami. Afghánistán taktéž, Egypt taktéž, atd. Demence českých xenofobů nezná mezí.
  • Milý Chovanče, zatím není atraktivní naše země. Počkejme nějaký čas, až se "naplní" Německo, pak bude třeba opět Lebensraum. Chtěl bych mít taky takový optimismus. Bohužel, budete mít Smolíka.
  • je to samej křesťan

    https://www.youtube.com/watch?t=177&v=ciauVxZwowc
  • věděl bych jak to zaonačit s kvótama aby se běženci "nažrali" a Německo zůstalo celé. Běžence přesuneme do Německa. Německu dáme Sudety. A běženci se přesunou do Sudet. Tak budou v Německu i u nás. Jak v té pohádce o chytré horákyni. Ani pěšky ani na voze..... :-)))) Stejně už nám tady nic nepatří........část území dokonce vlastní stát Vatikán.....
  • A jak to bylo ve skutečnosti s utonulým syrským chlapcem? Utopil se proto, že jeho otec chtěl do Evropy, aby si za dávky pořídil nové zuby. Celá rodina už od roku 2012 žila bezpečně v Turecku, kde měl otec chlapce i práci a nežili si špatně. Tento nezodpovědný slimák si podal žádost o azyl do Kanady, kde žije jeho sestra, ale tato mu byla zamítnuta. Vydal se tedy do Eropy. http://medzicas.sk/drasticke-odhalenie-vymenil-zivot-syna-za-zuby/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit