Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šourek Strupnicky slabota,kam vítr tam plášť,koho chleba jíš toho píseň zpíváš....typické pro komedianty,já výkopu JAMU a ty vypustíš FAMU.
    Netřeba důkazů. Nebylo to tu už někdy???
  • USA dostalo přes dršku v Syrii,tak se snaží zatáhnout Evropu do svých válek
  • " Nicméně podle úřadu dostupných informací nebylo a není na území ČR s látkou typu novičok nakládáno."
    .
    Ano....dostupných. *1*
  • „Britská premiérka Theresa Mayová tým, že vyhlásila ultimátum Rusku v súvislosti s otrávením ex-plukovníka Hlavného riaditeľstva rozviedky Sergeja Skripaľa, zahanbila celý britský národ,“ tvrdí britský politológ ruského pôvodu Alexander Nekrasov.Poukázal na to, že „Novičok“ už dlhé roky majú mnohé západné štáty, vrátane Veľkej Británie. Podčiarkol, že „Novičok“ sa aj v súčasnosti vyrába vo Veľkej Británii – v laboratóriu, ktoré sa nachádza iba 7 kilometrov od mesta Salisbury, kde 4. marca objavili Skripaľa a jeho dcéru v bezvedomí.
    • josef.servit.9
      Brexit Mayovou potopí, tak vytáhla pohádku o nepohodlném dvojím agentu Ruska?Není rozdíl mezi mužikem a tuzexovým mužikem!Je to verběž!Nakonec se domluví a my budeme ti
      hlupáci!
  • Politici nám lžou. Ještě,že máme tak chytré a na médiích nezávislé vědce.

    https://www.youtube.com/watch?v=oiD3aS35mjo
    • Politici u Vás v Rusku Vám lžou?
      To my už dávno víme to vám to trvalo než Vám to došlo.
      Vždyť ti lžou i když nemusí a snaží se nás jen rozeštvat.
  • Česko jsme z výroby jedu nenařkli, tvrdí najednou Rusové,protože se zalekli Kalouska
    • Jaká všivárna - tu páchá dnes a denně zemanofilcká tlupa a nikoho to netrápí.
      A že EU dostane vyjímku - snad jen dobře pro zúčastněné země, nebo snad ne?
      A že se s tím tak trochu sveze i "internacionální pomoc" rusáckému póvlu - no to je přece ještě více než dobře. Nic jiného si ti vychodostepní nájezdníci nezaslouží.
  • EU dostane od USA vyjímku z cel, proč asi? Stačí USA podpořit proti Rusku.
    Dobře načasovaná všivárna.
    • josef.servit.9
      Je to platná vyjímka do května tohoto roku Voloďo!Takže nic!
      • už, tak "výjimka" soudruhu dřeváku!
    • Co je Rusku do toho jak se celně dohodne EU a USA.
      I Ruskem EU a USA chtěly po roce 89 spolupracovat.
      Současný stav si Rusko samo zavinilo anexi svrchovaného státu.
      A teď se ještě pokouší přes své trolí farmy rozeštvávat EU.
      Skutečně FUJ!!!
  • Jak Moskva, tak Londýn mají "máslo na hlavě" - a jen mlží a mlží! Podívejte se raději na aktivity muslimů z Libye, ve Velké Britanii usídlených!

    "Ruská stopa" natož "česká stopa", jsou více, než falešné! Tzv. "Novičok" byl vyvinut a poprvé zkoušen - stejně jako další bojové plyny - v komplexu RABTA, 80 km jižně od Tripolis (LIBYE) a zde se na vývoji chemických a bakteriologických zbraní (v rámci "pomoci rozvoje zdravotnictví" Libyi) podíleli nejen vědci a "vědci" z končin bývalého SSSR, ale i z Československa, Maďarska, Rumunska, Bulharska a muslimských enkláv bývalé Jugoslavie. Jejich (nezdaněné) platy zde dosahovaly násobku platů v prac.smlouvách!
    Pracovníci z bývalé DDR, ani z Polska se tehdy tohoto programu neúčastnili - nedošlo k dohodě s vládami těchto zemí, ani s jednotlivými experty, kteří tehdy v Libyi působili.

    Budování komplexu RABTA začalo v době porážky libyjských vojsk ve válce s Čadem v oblasti Aouzou. Tehdy Legion etrangere francaisse rozdrtila nápor libyjských vojsk a zničila velkou část vojenské techniky Libye, včetně likvidace velkého počtu vojáků - i když mnozí dali přednost zajetí, aniž by jen jednou vystřelili.
    Komplex RABTA je několikapatrový podzemní, dobře vybavený areál - na povrchu byla poměrně nenápadná železobetonová budova, která v roce v březnu 1990 vyhořela a objekt "byl kompletně zničen" - tento "požár" souvisel se zprávami, že objekt slouží k výrobě zbraní, zakázaných mezinárodními konvencemi. Které Libye signovala buď částečně, nebo nesignovala vůbec.
    PO "PŘEVRATU" A VRAŽDĚ MUMMARA AL QUADDAFI na přelomu let 2011-12 SE KOMPLEXU ZMOCNILY SÍLY, NEMAJÍCÍ DALEKO K tzv. "ISLÁMSKÉMU STÁTU", ne-li totožné!

    K tomu je nutné připočítat praxi ve vydávání víz Libyjcům - jako potomci členů země v Commonwealth of Nations mají jistou přednost v této praxi, nemluvě o zavedené praxi cest do Velké Britanie přes Maltu a kupodivu i Španělsko (touto cestou se dostal v roce 1988 např. Semtex ze skladů českých firem v Libyi působících, do letadla Boeing 747, typ 121 21 /let Pan Am 103/, které explodovalo nad skotským Lockerbie).
    • Jistě, bývalého agenta Ruska se pokusily zavraždit Libyjci.
      PROČ ?! Asi nemají nic jiného na práci.
      Zkuste si vymyslet tam v Rusku jinou, alespoň uvěřitelnější story.
      • Pokud píšete (cituji i s hrubými chybami):
        "...bývalého agenta Ruska se pokusily zavraždit Libyjci."
        Mohl byste i dodat, kde jste tuto převratnou novinku sebral - v komentáři, na který reagujete, nic takového není.
        Nebo jste jen předvedl ukázku praktické novinařiny?
    • Celá ta hysterie kolem plynu "novočok" mně připomíná silně podpisování tzv. anticharty - všichni podepsali, nečetl nikdo!!! Protože Therese May potřebuje zakrýt problémy s brexitem, tak se jí to hodí do krámu. Hodí se to na Rusy a hotovo, všichni budou podepisovat. Stejně tak, kdxbx TM praskly švy na kalhotách, tak to také způsobí putin, že?
      Co se týká toho bojového plynu, tak látky tohoto typu tzv. plyny V, VX a další, stejně jako sarin, soman a další byly vyvíjeny a vyráběny na obou stranách studené války, a to již od konce 60-tých let. S tzv. duálními jedy přišly, pokud si pamatuji USA, když strašily (a oprávněně) před možnými teroristickými útoky v letadlech a na základě toho bylo zakázáno na palubu letadel přinášet tekutiny.
  • od rusáka lze očekávat cokoliv. Těžko požadovat o zaostalého stepního mužíka, který žere brambory z řádku, chodí kadit do křoví a šmatle světem ve válenkách nějaké akademické výkony. Ovšem co se podrazáctví týká úskoků a zabírání cizího území - to mu jde moc dobře. proto je právě v celosvětové izolaci. Jak se na prašivého psa sluší.
    • Když sejdu v kanceláři o patro níž a podívám se na ruské kolegy, žádný z nich vašemu popisu neodpovídá. Je zajímavé, že většina z nich netuší, že starší ročníky domorodců se povinně učili ruštině a domlouvají se výhradně anglicky - jako ostatně s ostatními středo a západoevropkými kolegy.
      Nevím, zda po nich zaměstnavatel požaduje akademické výkony, ale platí jim ubytování a leteckou dopravu dvakrát měsíčně.
      A ani nevypadají, že jsou v izolaci. Jejich litevští, maďarští a rakouští kolegové v "openspace" s nimi včera mluvili, jakoby se nechumelilo.
      Jestli jsou prašiví, nevím. Obleky ve společnosti nesvlékají.
      (Firmu vlastní západoevropští občané, jeť akciová.)
  • Protichůdné informace médii, když dnes ráno ve zprávách ČT oznámila, že Rusové vydali oficiální dokument potvrzující, že se u nás pracovalo s tímto jedem. Tak kdo hlásá hoaxy? Komu věřit? A z dřívější výzkumu našich vědců by Rusové mohli vědět hodně.
    • Vždyť o to přece jde, protichůdná prohlášení, polopravdy a lži.
      To vše poslat na internet přes své Troly, a za chvíli lidé pochybují i o pravdě.
      Tak se dělá propaganda.
      Jsme uprostřed "hybridní války" a zatím prohráváme.
      Je potřeba chovat se obezřetně a všechna tvrzení si ověřovat, respektive hledat jejich zdroj.
    • Pochopitelně - jak experti z bývalého SSSR, tak i z bývalého ČSSR rukou společnou a nerozdílnou se v libyjském komplexu RABTA (o kterém píši výše) podíleli na vývoji a zkoušení bojových chemických látek a bakteriologických zbraní (konkrétně virusu Ebola, až docílili toho, že vypěstovali tři kmeny virusu, nyní nazvané podle zemí, kde byly "odzkoušeny":
      - Virus Ebola-Zair
      - Virus Ebola Súdán
      a
      - Virus Ebola Bundibugyo

      a jen tyto - jako jediné - napadají výhradně člověka.

      Zatímco čtvrtý kmen - Virus Ebola Taï Forest dosud způsobil jen jediné zaznamenané lidské onemocnění po přenosu z pitvaného šimpanze, a navíc - toto onemocnění nebylo smrtelné, jako předchozí tři.
      A pátý kmen - Virus Ebola Reston - ten napadá výhradně zvířata - opice a prasata.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit