Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkné je že nad občany II. kategorie - "neočkovanci" se stahují mraky. Chceš být hrdinou? Klidně můžeš. Ale neopruzuj okolí, buď hrdinou za svoje. Nepochtívej polehávání ve špitále. Válej se doma, mačkej si citrony a mudruj se stejnými chytráky o kovidu. Tady se ti drží palce. Hlavně nelez do nemocnice. Hlavně ale nechtěj na JIPku. Není jediný důvod.

    • MÁTE PRAVDU!

      TU  ROZUMNÝMI LIDMI OČEKÁVANOU "DISKRIMINACI" SI ONI "NEOČKOVANCI" 

      ZAVINILI SAMI - NERESPEKTOVÁNÍM VELMI  DOBŘE NASTAVENÝCH PRAVIDEL 

      K POTLAČENÍ EPIDEMIE VIRUSU 2019-CoViD...

      VAŠE ARGUMENTY I "DOPORUČENÍ" JSOU PRAVDIVÉ... 

      nahlásit

    • Hele ty očkovaný občane "I. kategorie "- to ti není známo, že můžeš vir covid19 vesele šířit po okolí...?!

      Jen jedinec ducha mdlého může občany dělit do jakýchsi kategorií...


    • sete fasisto !!! nisc nerozomite sete hlup a mrvalec !!!

      • KAK GAVARILA VAŠA VASILISA...

  • Před covidem stál týdenní provoz na JIP na jednoho pacienta něco přes 166 tisíc korun. Přišel covid a najednou na JIP byly týdenní platby zvýšeny o více jak 413 tisíc korun. Před pár dny mainstream přiznal, že platby na jedno lůžko JIP už jsou 400 tisíc dokonce denně. Otázkou je proč takový obrovský skok. Otázkou je taky, jak je možné, že zdravotní pojišťovny ty obrovské prachy solí nemocnicím bez remcání. Jindy se zdravotní pojišťovny ošívají, když mají zaplatit i naprosto banální zákrok. Tady jsou nemocnice zcela nepokrytě motivovány aby dostaly co nejvíce lidí na JIP a ventilátory a to i za cenu, že to ty lidi zabije. Velmi dobře motivováni jsou i lékaři a sestry. Ta motivace je tak obrovská, že klidně v zájmu velkých peněz falšují statistiky nemocných i úmrtí aby vykázaly co nejvíce nakažených a mrtvých s covidem. Se podívejte, jak letos najednou jsou všechny nemocnice v těžkém zisku. Přitom mnohé se před covidem potácely na hraně krachu.  https://www.seznamzpravy.cz/clanek/za-pacienty-s-covidem-je-priplatek-tyden-pece-prijde-na-temer-580-tisic-130239?fbclid=IwAR1f9y6m_fjBjkvpwV2X2CWv7r-P8_UhjvRmCQ7QjH3AtvOz5TDFwLxTtCs   https://cnn.iprima.cz/den-na-jip-stoji-az-400-tisic-korun-pojisteni-za-cely-zivot-vycerpate-behem-desitek-hodin-50619#comment-5604580504

    • Cena péče o pacienta na lůžku jednotky intenzivní péče kteréhokoli oddělení/nota bena na ARO je logicky vždy mnohem vyšší než cena lůžka "normálního oddělení" - a to u všech pacientů. 

      Za týdenní léčbu jednoho pacienta s 2019-CoViD na jednotce intenzivní péče platí zdravotní pojišťovny 579 848 Kč  tj. 82.835 - 97.000 Kč za den.

      Je nutné si uvědomit, že pacient na JIPkteréhokoli oddělení/na ARO je přístrojově monitorován 24 hodin denně, personál JIP či ARO je k disposici mnohem menšímu počtu pacientů, než na "běžném" oddělení, jsou zde jiné služby stravovací, co do hygieny pacientů (prováděné personálem JIP/ARO) a pod.  

  • Je logické, že ti, co dlouhodobě očkování odmítali budou - bez indikace 

    vyšetření ošetřujícím lékařem - za očkování platit. Představa, že zdroje

    financí zdravotních pojišťoven, toto hradících, jsou bezedné, je mylná.

    Stejně tak si každý platí zdravotnické vyšetření k prodloužení platnosti

    např. řidičského průkazu a pod. 

    Ostatně - ta cena provedení testu je jen 435,- Kč (včetně ceny odběru).  

    Což není částka, kterou by si každý z nás nemohl dovolit...  

    • dedku , nezapominej ze tvuj duce cobol bures preferoval jenom tvoji kategorii gerontu a furt vam cpal prachy . Tak mluv jen za tu tvoji ne moc chytrou falangu o tom co si v Cechach kdo muze a nemuze dovolit,. Ne vischni jsou takovi dusevni prostituti jako ty a nechaji se koupit za prazdnou flasku . 

      • Kterého/kterou "cobol bures" má ten němčour na mysli?

  • Rozdělení lidí na očkované a neočkované  , s tím že došlo k diskriminaci druhé skupiny která si testy musí platit a k zvýhodnění prvé skupiny která si testy platit nemusí  a ještě je zvýhodněna k plnému šíření nákazy  tak za to by měl jít min. Babiš s Vojtěchem do kriminálu . Bohužel se tak děje  v celé Evropě . 

    To že by se řádně vyšetřilo jak je možné že po r. 2017 došlo k obnovení testů navyšování nakažlivosti netopýřích virů W1V1 z popudu mafie " Mc Donald" a financování těchto výzkumů z peněz USA v ČLR  , tak o tom se nám může jen zdát , asi v USA a ve světě je málo obětí takže zatím jim to projde . Tak snad nám zastánci zcela přírodního původu nepošlou třeba MERS 2.0. , takové W2V2 . Panečku to je emancipace nejdřív V1 , V2 soudruha Brauna a že by  (W) V1,(W) V2 soudružky Zhengli ?To jsou jen  "kecy a i Putin říkal že je to zcela přírodního původu , a ten toho ví ."

    Pak že je ten svět normální , no tak dnes si auto koupí i dělník v Rusku a černoši  v USA mlátí beztrestně ty ostatní ... ... "Zlatá doba "studené války a vtipů o zemi kde snědli dnes co měli sníst až zítra. Člověk se alespoň lépe orientoval .😎😎😎

    • TU "DISKRIMINACI" SI ZAVINILI SAMI - NERESPEKTOVÁNÍM VELMI DOBŘE 

      NASTAVENÝCH PRAVIDEL K POTLAČENÍ EPIDEMIE...

      VAŠE ARGUMENTY VE DRUHÉM ODSTAVCI JSOU LŽIVÉ, I KDYŽ POUŽÍVAJÍ

      NĚKTERÁ FAKTA ZE STATISTIK...

      • jo jo Toníku diskriminaci si zavinili sami , jakože barvou pleti či nějakým náboženstvím ?

        V čem konkrétně je odstavec 2 o lži ? Buď konkrétní !!!! Rád odpovím  ,minule si tvrdil že ten slavný fajzr nemá fabriku a vývoj v e Wuchánku , dal jsem ti konkrétní čísla na informace a pr. oddělení te fabričky kde žlutý ručičky dělají za americký penízky.

        😎nebude to tak jednoduché jako slavit jestli nějakej palestinec dostal chřipku , no to ty jako příznivec jediného správného náboženství víš , z jedné strany holokaust a z druhý totéž  , ale už je to jen zadržování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit