Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je taková velikanská mapa celé Evropy. Státy jsou tam pěkně vybarveny.Podle vstřícnosti k darebákům z gumových člunů.ČR je tam v nějakých moc tmavých barvách. A to je moc dobře. Vyžírkám to má dát signál - tady se obloukem vyhněte.Máme tady totiž pro vyčuránky přichystané uvítací výbory, které prověří stupeň vyčuranosti vyžírky, pak tady máme nově postavené zotavovny pro příchozí. Ty se nazývají "detenční zařízení". Tam, za ostnatým drátem je jim nejlépe.A na případné vlivné přijetí se už dopředu těší všichni ti, na jejichž platech by toto všechno chtělo parazitovat.No není to krásně propracovaný systém?

  • TheGGG

    žádná přirozená migrace, ale uměle vyvolaná lavina s cílem zničit západní civilizaci a oslabit evropskou kultůru... islámská invaze kde nástroji jsou úplatní liberální politici, novinářské loutky, parazitické neziskovky a pašerácká mafie... jsem skutečně hrdý na ČR, že tu zrůdnost OSN nepodepsala

  • Žít se bude lépe tam, kde se bude poctivě makat. Nám tady taky nic nevyrostlo ze země. Jestli se bude tato "chudina" nadále věnovat válení před vigvamem, žvýkat betel a vytvářet další vlny nežádoucí populace pak budou žít nadále v pravěku. Je zajímavé, že bílí farmáři v Africe sklízí 2 x i 3 x ročně a

    původní obyvatelé se neuživí ?

    Až se Evropa vyždíme, rozdáváním peněz nedělákům, nezbyde nic ani na nás

    • Faktická poznámka: původní obyvatelé se v Africe fpoho uživili asi tak třicet tisíc let, přesně do doby, kdy začali bílí farmáři sklízet 2 x a 3 x ročně. A stejně dlouho původní obyvatelé neopouštěli Afriku.

      • Neuživili se nikdy, možná někteří přežili. Kolonie mizely od čtyřicátých let minulého století a dodnes zmáhá Afriku hladomor a epidemie. Pokud se něco změnilo ,"po nabití svobody", tak leda k horšímu. Dodnes žijí v pravěku. A pokud někdo překonává jejich problémy a převzal starosti o jejich přežití, jsou to běloši.
        • Vy tedy tvrdíte, že původní obyvatelé Afriky se nikdy sami neuživili, žili asi tak třicet ticíc let pod koloniální nadvádou bělochů a když kolonie začaly mizet, začal zmáhat Afriku hladomor a epidemie?

          Jinak: píše se "nabytí svobody". Váš příspěvek vyniká jednotou formy a obsahu. Blahopřeji.

  • Každá vláda je povinna ctít demokratické principy, ze kterých vzešla, a hlavně je povinna prosazovat zájmy lidí, kteří ji volili, a dál je povinna prosazovat zájmy státu, jehož občany jsou její voliči. Nikde v Ústavě není napsáno, že vláda ČR má upřednostňovat zájmy migračních nájezdníků před zájmy občanů naší republiky. Nikde v tuzemských právních normách není napsáno, že máme vytvářet z migrantů privilegovanou kastu vyvolených a tyto vyvolené zahrnout veškerým komfortem a přitom jim vytvářet maximální prostor k jejich zvráceným aktivitám, aby mohli co nejdříve zničit naši středoevropskou civilizaci. Aktivisté propagující migrační šílenství by měli pochopit, že nejsme povinni páchat sebevraždu nebo dělat jiné autodestruktivní kroky tak, aby byly naplněny potřeby migračních nájezdníků a ukojena chorobná libovůle či zlovůle prosazovatelů migrace.
  • Co by jsme od pana Jegla čekali jiného, teď ještě něco hrozivého o Rusku.. například že tam pijí hodně černé čaje,což je jistě rasismus... a svazácký závazek je splněn 

    • Jaké mám štěstí, že nejsem agronom! Copak bych mohl poslat traktoristu orat černozem?

  • senil666




    Dnes žije v
    Evropské unii 510 milionů obyvatel a 1,3 miliardy Afričanů na ně závistivě zírá. Pokud se Afričané budou řídit příkladem jiných částí rozvojového světa,
    například Mexičany v USA, tak místo dnešních 9 milionů bude mít Evropa za
    třicet let 150 až 200 milionů Afro-Evropanů 

  • Právo migrovat je zakotveno už v jiných dokumentech OSN – zejména ve Všeobecné deklaraci lidských práv, přijaté právě před sedmdesáti lety - 10. prosince 1948.

    Ale ani tato Všeobecná deklarace lidských práv NEUKLÁDÁ KTERÉMUKOLI STÁTU POVINNOST migranty na své území vpustit, nota bene je přijmout jako občany!

    • Pavel.Jegl

      A o tom také píšu. Stačí číst....

      • Jenže titulek článku jsi dal naprosto zavádějící a nepravdivý (čili lživý). Stačí dávat titulky normálním, a nikoli bulvárním způsobem (tj. titulek článku vyznívající úplně jinak než fakta, případně obsah toho článku).
  • To je zase blábol!

    17.12.2018 se bude v New Yorku podepisovat Globální kompakt o uprchlících
    • Pavel.Jegl

      Zástupci států OSN se v pondělí v marocké Marrákeši dohodli (!) na textu globálního paktu OSN o bezpečné a řízené migraci. 

      Co vlastně vyvracíte?

  • josef.chmela

    Máme štěstí, že jsme pro vtěrky chudá země, kde se robotuje za pár korun a to nezmění ani politici - vítači. Vtěrky prostě nejsou ochotni makat za málo peněz, které by u nás dostali. Leda by nás obohacovali v tom jak nemakat a dostat se k penězům. Ale takových tu už máme dost.

  • Nakonec se stane jenom to, po čem bude společenská poptávka. A to určitě nebude primitivní a náboženská multikulturní společnost.

    Alespoň tedy doufám, že tomu tak bude v ČR a V4.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit