Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše nestranná média už začínají předvolební kampaň. Zase začínají strašit komunisty, ale to co dokázala rozkrást pravice za pět , to komunisti nedokázali ani za padesát let,
  • chalupa nezklamal, jenom bych chtěl vědět kdo ho platí?
  • Naprosto nesmyslný komentář...
    Nejhorší vládou v novodobých dějinách byla přeci jednoznačně Nečasova vláda v letech 2010-2013,s Kalouskem coby ministrem financí,který svou kampaň v roce 2010 postavil na nechvalně známé demagogii tv.řecké lži.

    Vláda,která se svými nesmyslnými tzv.,,reformami" alias škrtformami rozhodla vyhladovět stát a tím ,, dokázat",jak je neefektivní.Která velkoryse přehlížela daňové podvody,snižovala daně extrémně bohatým a zvyšovala DPH na potraviny,vláda,která prosadila skandální církevní tzv.,,restituce" a která proti sobě vyvolala největší protivládní protesty od roku 1989-více než 100 tisíc občanů na jaře 2012.Které ovšem zcela ignorovala,ačkoliv ve své poslední fázi byla založena na podpoře strany,která neprošla volbami,s neuvěřitelně cynickým názvem LIDEM,atd.atd.
    Takové hrůze se už žádná jiná nemůže ani přiblížit.O ,,oblibě" tehdejší vlády svědčí současná ,,popularita" stran,které ji tehdy tvořily-ODS+TOP09 těsně nad hranicí zvolitelnosti,účelový slepenec lidem už neexistuje vůbec.
    Ale co čekat od komentáře od člověka se jménem Tomáš Chalupa,které až náramně připomíná ministra (likvidace) životního prostředí z této vlády,který vyhodil z práce Libora Michálka,jež odhalil na tomto ministerstvu rozsáhlou korupci a upozornil na ni. Je to přímo tento politik,nebo jen nějaký jeho příbuzný?
    Od takovýchto zaujatých šašků z nejhorší vlády v dějiných samostatné ČR si máme nechat diktovat,která vláda je špatná? To je přece vysoce subjektivní,pro ODS je přece špatná každá vláda,ve které nejsou oni sami.O složení vlády rozhodují voliči,a případná středolevicová koalice socdem.+KSČM+případně SPO+SPD je možností,která ještě na celostátní úrovni vyzkoušena v ČR nebyla,ačkoliv se její obdoba osvědčila v Ústeckém kraji.Demokracie je o respektování vůle voličů,ne o tom,že modří práci nebo havlisté mají mít automaticky právo veta !
    Taková vláda by snad konečně prosadila mj.nezbytný Zákon o majetkových přiznáních-v co nejpříznější verzi
    Zde třeba hledat příčinu nervozity ODS-politruka Chalupy a nechvalně známého ministra financí Nečasovy vlády rozpočtové nezodpovědnosti,chemika Kalouska-ani jeden z nich samozřejmě nechce přijít o zbytek podpory všemožných kmotrů,když už to teda není to,co to kdysi bývalo...
  • Píše bláboly,nic horšího nemůže být než to co zde vládne již 27 rokem.
  • Tak nějak v článku ani v diskuzi nepadlo SPD Tomio Okamury. Myslím, že by to mohlo vaše předpoklady rozmetat. Já bych to vřele doporučil. Tím se nedá nic zkazit a tato volba by mohla překvapit.Tak volte Okamuru, ať předvede, co dokáže. Ti ostatní už to dokázali dostatečně.
    • Tak jsem to znovu otevřel po pár hodinách a můj optimismus , že tu žije převážná většina rozumných a uvažujících lidí posílil moje sebevědomí.Opradu zkuste Okamuru volit. Pokud bude plnit to, co slibuje a nenechá se ovlivnit estabilismem současného beznadějného vývoje, tak tato volba je správná.Horší to určitě nebude.
  • felix.julec
    Z článku jsem poznal,že fantazie pisatele nemá konce.Té kravině co sepsal,sám nemůže věřit.
  • To vše jsou spekulace tak široké, že jedna z možností musí vyjít. Avšak, že by to nutně musela být nejhorší vláda, pochybuji. A nemyslím, že by nějaká vláda mohla být horší než ta porevoluční, kdy nechala rozkrast, co se dalo, zadluzit stát na desítky lety let.
    Zase byl nějaký redaktůřek pověřený,, aby si svými fantastmagoriemi vydělal nějaký groš. Tak jako v tv různí analytici, politologové, ekonomové, z nichž někteří jen parazitují na práci tvůrců materiálních hodnot.
  • Nejhorší vládu v historii má Česko nyní,něco horšího tady opravdu ještě nebylo a primát drží předseda této vlády Sobotka.
  • Myslím, že horší vládu jak byla Nečas - Kalousek sestavit nelze, ještě snad Topolánek byl skvělý reformátor, nízká nemocenská, poplatky u lékaře......atd.
    • ale lze a máme ji tady nyní
  • Vždy záleží na systému a KSČM jsou nyní bez zubí .Nemohou cokoliv změnit !
    No a Kalousek ? Ten vleze do jiné strany ! Převlíkne plášť a bude to socan jak vyšitej a možná i KSČM a když bude potřeba tak zapěje i internacionálu !!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit