Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně že Babiš měl v programu jak zatočí s korupcí a neschopnými úředníky. Zatím si neuhlídá ani vlastního ministra . Rozkrádačky jedou dál bez ohledu na politickou příslušnost. Prostě demokracie.
  • Tak to mi vysvětlete !
    Babiš se všude vytahuje jak budou prováděny audity k lepšímu hospodaření. Pak vlastní ministerstvo pod zástupcem ANO paní Šlechtová tento audit zpochybní jako neprofesionální.
    Tak buď je bordel u paní Šlechtové a její předchůdkyně nebo Babiš vyhazuje peníze za sk@rvené audity, které si objednal a které nakonec poškozují náš stát.
    Pokud by nebyl Sobotka takový imp@tentní politik a předseda vlády tak by je musel vyhodit OBA i s ANO.
  • na co jsme do té Evropské únie vůbec vstupovali,když každý stát z jejich fondů čerpe,jen Česká Republika má neustále problémy.Co to máme za politiky,když nejsou schopni vést tuto zemi k rozvoji,rozkvetu a prosperitě.Kradou sami pro sebe a místo kriminálu dostanou omluvu a kompenzace.Je to opravdu sviňárna v této zemi.Hlavně nadavejte na komunisty,když nyní je u mocí super špína.
  • bohužel korupce a zlodějna je u nás tak rozšířená že nám žádné dotační
    peníze nepomohou. Vždy totiž skončí v kapsách zdejších VIP zločinců.
  • U nás běžný systém, zakázka se prodraží o 100%, někteří lidé se napakují nikomu se nic nestane, nikdo není potrestán a o auditech vím svoje. Bohužel v této republice žádná vláda nepřijme zákony které by trestaly špatně provedené audity, předražené zakázky a úplatkářství ap.
    Je to velká hanba této země, bohužel peníze jsou mocná čarodějka, která zlomí často i dobře smýšlející politiky.
    • Je to ostuda této země a navíc těm co se napakuji nehrozí žádné tresty nýbrž omluva a kompenzace místo kriminálu.Ti díky jimž je dotace Evropské Únie zastavena by měli z politiky urychleně zmizet a měly by se vyvodit důsledky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit