Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty soudící se slepice neví co chtějí. Teď se soudí kvůli odškodnému za to, že nemohly rodit doma. V opačném případě, pokud by při domácím porodu, došlo k fatálním komplikacím, tak by se soudily proto, že jim nebyla poskytnuta náležitá zdravotní péče. A v obou případech by to něco hodilo.
  • Zase kraviny. Dřív se rodilo i na žebřiňáku a nikdo nemektal.
  • eva.sladkova2
    já si myslím,že žena,co chce rodit doma by měla mít za sebe a dítě zodpovědnost a když nastanou nějaké komplikace,které porodní asistentka nezvládne,tak bohužel,nese zodpovědnost matka.Těhotenství může být bezproblémové a přece se při porodu stávají neočekávané věci,kde rozhodují minuty.
  • Monopol a tlak nemocnic, to by byl prů... a peněz? Kolik stojí pojišťovnu jeden porod v nemocnici? Kolik by stála jedna porodní bába?
    • vytřískat přes matku prachy v porodnici z pojišťovny a hned novorozenci poslat fakturu za odpad a kalouskovu složenku. Hlavně když to nese, LIDSKOST vem čert.....
  • Nechte je napokoji,ať si rodí třeba na poli!
  • A nechtěly by histeroidní slepice, aby jim na státní náklady byl vybudován v obýváku porodní sál? U porodu vždycky existuje určit riziko a proto by měl probíhat v prostřední, kde jsou k disposici všechny případně nutné prostředky a odborný personál. Rodit doma je podle mého názoru nezodpovědné.
    • rodit uprostřed nemocnice třeba na vrátnici rozřezaný a vykuchaný "odborníky".. Nikdo ti nebrání. A nech druhé ať si svobodně vyberou kde chtějí prožívat své soukromé osudové okamžiky.
      • To je pravda, když mimonko umře, protože se "matce" nechtělo vydržet pár hodin v porodnici, tak je určitě osudový okamžik. Mám dvě děti a po naprosto bezproblémovém vzorném těhotenství se dcera narodila jen díky kleštím a syn díky náhlým špatným srdečním ozvám císařem. Kdybych byla tak nezodpovědná nána, asi by nebyly děti živé, možná ani já ne. Porody doma odsuzuju jako nezodpovědnost a ohrožení minimálně života dítěte. Nejsou vždycky kolem milí doktoři nebo sestry, taky jsou to jenom lidi, ale za nový život těch pár hodin určitě stojí.
        • Máte pravdu. Takovým blbkám asi na životě dítěte vůbec nesejde.
          • Zajímavé je, že spousta "blbek", které chtějí rodit doma, mají vysokoškolský titul, sama mezi ně patřím. FYI: první dítě jsem rodila ve známé pražské porodnici, přišlo na svět totálně zfetované a později se u něj začaly projevovat nejrůznější alergie a jiná autoimunitní onemocnění. Druhé dítě jsem po předchozí zkušenosti s nemocniční rutinou, zastrašováním a manipulací porodila v naprostém klidu a míru doma a kupodivu je úplně zdravé...
        • pro Domácí porod, má většinou víc zodpovědnosti, (poněvadž si o tom zjišťuje informace, o něž se ostatní kvůli lenosti nezajímají) než většina která zmasírovaná propagandou se nechá nadrogovat a rozřezat v porodnici "pod kontrolou lékařů" kteří honí body. Porod je přirozená věc byl tu dávno před civilizací a drtivá většina komplikací se dá odhadnout předem. Pokud přece jen existují jistá rizika, pak i rodičky fandící Domácím porodům jsou ochotny ke kompromisům porodnice. Ovšem potlačování osobních práv pod výmluvou pseudohumanity a údajné ochrany dítěte, aby si porodnice nahnala zisky a doktor provedl rychle "strojní" porod aby ho rodička nezdržovala, není omluva ani argument. To můžeme rovnou zavést fabriky, kde rodičky naložíme na pásový dopravník a všechny na "výrobní lince" napícháme oblbovákama rozřežeme a rychle k dalším kšeftům. Tenhle zastaralý přístup dvacátého bolševického myšlení nese nenapravitelné škody na matce i dítěti. JE TO O PŘÍSTUPU ne o hodinách v nemocnici
      • No já bych sotva mohl sám rodit. Když si ženská nechá operovat appendix nebo třeba vystříkat prsa silikonem, aby byla "krásná", tak ať si to nechá udělat třeba na WC na hlavním nádraží. Ale tady to není věcí pouze té ženy, ale také toho dítěte, které je vystaveno riziku.
        • a nerozumíš tomu, tak se nemontuj do lidí a jejich práv, kterých se to týká. To by každý příštipkář chtěl kecat druhým lidem do života. Tak se chovali bolševici a chovají se tak i dnešní pseudodemokrati. Nemluvě o tom, že kdyby sis dal práci něco o tom zjistit, místo "študování" jednoho článku tady, zjistil bys že pravda je na straně Přirozených porodů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit