Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorobilypes

    česko nemá žádnou ani minimální historickou zkušenost ,kterou by mohlo nabídnout


  • Pokud by tato opatření válku neukončila, musí podle Morawieckého zajít EU ještě dál, a to vysláním mírových sil na Ukrajinu pod hlavičkou NATO nebo jiných mezinárodních organizací.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nevěřím svým očím.😯 V čele evropských států mohou být takoví duševně choří jedinci????? Pokud by NATO zasáhlo pod jakoukoli záminkou na Ukrajině, znamená to jediné, Evropa i svět přestanou během pár minut existovat díky jaderným zbraním. Rusko už nemá co ztratit. A kdo je zahnán do kouta, použije pro přežití vše. A to už nemluvím o tom, že by v evropských státech vypukla občanská válka, poněvadž přibývá lidí, kteří mají zdejších fašistů plné zuby. 

    Napadají mne pouze dvě přísloví "Poturčenec horší Turka" a "aktivní blbec je horší než oddíl cvičených diverzantů". Jak může Polsko, které se ve třicátých letech paktovalo s Hitlerem a podílelo na rozbití Československa a v roce 1968 účastnilo opět na okupaci Československa, vůbec vypustit z h..by takovou myšlenku? Ti mají jediné právo scvaknout podpatky a mlčet. A jestli s tím souhlasí i pražští podělánci, kteří tradičně kapitulují vždy a před každým, Bílou horou počínaje, přes Mnichov až dodneška a kteří vždy panáčkují, za kostku cukru, jen aby se svému novému páníčkovi zalíbili, to mne už vůbec nepřekvapuje. 

    Každého, kdo vypustí takový agresivní blud, jako Poláci a českoňské podržtašky OKAMŽITĚ IZOLOVAT NA UZAVŘENÉM ODDĚLENÍ PSYCHIATRICKÉ LÉČEBNY A DENNĚ DO NICH POUŠTĚT OZDRAVNÉ ELEKTROŠOKY ať se d....ementi vzpamatují, co vlastně žvaní....Ti r...tardi, neohrožují svou blbostí jen sebe ALE DOSLOVA CELOU EVROPU!!!!!

    • Ještš jednodušší by bylo tyto lidi vůbec nepouštět do politiky. Pokud si to ovšem naši občané přáli, tak to máme. Jinými slovy - debilní politici jsou reperzentanti debilního národa.

  • Česko, Polsko a
    Slovinsko navrhují Evropské unii 10 kroků k ukončení války na Ukrajině.



    Spíše jsou to kroky,
    které povedou k prodloužení utrpení Ukrajiny a celé EU.Rus se jen tak
    nevzdá svých cílů na Ukrajině a bude jí okupovat i nadále.Jediné řešení je
    přijmout některé požadavky Ruska a začít budovat nezávislou Ukrajinu.

    • vanhorne

      "přijmout některé požadavky Ruska"

      To je malo kremloboti, ke vsem pozadavkum by mel dostat i Nobelovou cenu. A kdyz ne, tak aspon ten Nobeluv vynalez s dalkove ovladanym detonatorem mu strcit do diry. 🧨🤣

      https://i.ibb.co/TWQH1Zx/murderer-belongs-behind-bars.png


      • Co ty seš za blba, že píšeš takové picsoviny. Neměl bys jít raději do politiky? Tam budeš mezi svými.

        • vanhorne

          "Co ty seš za blba, že píšeš takové picsoviny."

          Ty Putinuv vyblitku nerozciluj se tak, skodi ti to na krase. 🤣

  • vanhorne

    Putin vcera pri svem projevu v Ruske TV prohlasil, ze s ohledem na verne sluzby a podporu kterou mu poskytuji Cesti kremloboti, ze se o ne postara. Tem kteri budou trpet nedostatkem piva, rohliku a koblih, bude posilat potravinove balicky a tem kterym dojde plyn, bude posilat i plynove bomby.

    • A tady toto zpravodajství od varana má být jako směšné? To jako přichází sociální humor od kyjevské podržtašky? Tak jsi tady všechny opravdu usadil.To ukazovala ta TV jak ji máte doma - všechna prasátka ve chlívku? No tak to je jiná.

  • Ne ne ne! Odmítám uvěřit.Odmítám uvěřit, že takovou ultrakoninu lze vytvořit. A veřejně ji vykřikovat.Okamžité odstřižení od plynu a dalších medií? A to jim hrabe?To tady budeme platit násobky jiným hodným dodavatelům.Kteří se o nás bleskově a rádi postarají? Hýčkat si tady rusáky kteří zběhnou? Aby tady podle své letité tradice začali vybírat výpalné? A tradičně si zakládat mafiánská komanda?Taková ultrakonina mohla vzniknout jen ve Strakovce. A Juzek k tomu sršel svými nápady.

  • Gorobilypes

    Česko 🤣🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit