Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny politické strany které se po údajné revoluci prolhali k moci a Česko dotlačili na pokraj státního bankrotu,je třeba prohlásit za vlastizrádné a zločinecké organizace,které si dali za cíl dotlačit Česko do státního bankrotu.Díky troubovitosti obyčejného blba se jim uvedené dílo daří.Už jsme na počátku bankrotu.Proto zde vládnoucí lumpové,místo toho aby na uvedené upozornili národ,tak předhazují národu podřadné problémy,aby je národ nerušil v jejich započatém díle a mohli v pohodě,bankrotující Česko zašmelit cizákům.Proto to chce aby se mladá generace proti zde čtyřiadvacet roků vládnoucím .lumpům zvedla a pak s bezbřehou krutostí odporazila na katovských mučírnách.Navíc znárodnila veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Jinak národ Čechů na planetě zemi brzo skončí a náš životní prostor obsadí cizáci.Sudety,za naše dluhy zaberou Němci.Ostatek,za naše dluhy skoupí Židé.Aby vybudovali nový Izrael v lepším životním prostoru,než je ten stávající.A hlavně daleko od Arabů.Protože se zdražováním ropy a plynu budou mít Arabové stále více financí na nákup moderních zbraní.A bankrotující USA už nebude moci být tím,kdo každou lumpárnu Izraele mistrovsky zamete pod stůl.USA už začínající mít sami dost starostí sami se sebou.Proto i další válčení chtějí přesouvat na NATO.Všechny naše lumpy,kteří nás do této zločinecké organizace zatahli,je třeba na katovských mučírnách odporážet za vlastizradu s bezbřehou krutostí.Přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Chce to tvrdou ruku mladé generace na všechny ty lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci a oblbovali národ budoucím kapitalistickým rájem.Těm dlchodcům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík lumpům nainstalovat,vyplácet spravedlivý a zasloužený důchod jedině na holý zadek bejkovcem,a ne se na další debužírování důchodců nadále dlužit s tím,že nasekané astronomické dluhy mladá a budoucí generace,v rozprodané a astronomicky zadlužené zemi snadno zaplatí.Důchodcům to chce odebrat volební právo.Protože už toho ,za svůj život,mladé a budoucím generacím pokazili,svojí leností přemýšlet a svojí troubovitostí dost.
  • A platit to Čechům bude kdo?
  • To je humanitární pomoc jak se patří. Potraviny a léky na Ukrajinu ne.
    Nakonec ty zbraně a munici použijí Kurdové proti Turkům.
  • Dnes na radiožurnálu odvysílali projev Stropnického. Prý 500.000kusů granátů do RPG-7. Kde bychom jich tolik vzali *7* Ve skladech jich víc jak 50.000 kusů nemáme, protože už se k nám nedováží a v roce 2010 kvůli nízkým stavům zásob nábojů do RPG vůbec neprobíhal u bojových útvarů výcvik ve střelbě *5*
  • Tohle je dobrý¨vtip, hlavně ta bojeschopnost. Já bych tam napsal "nebojeschopnost"

    "Jde o výzbroj ze starších zásob, u které se v souvislosti s přezbrojováním na moderní výzbroj podle standardů NATO nepředpokládalo její využití. Naopak pro Kurdy, kteří žádají mezinárodní společenství zejména o ruční zbraně a munici sovětského původu, představuje dar významnou pomoc," uvedl ministr Martin Stropnický (ANO). Podle něj dar nijak neovlivní bojeschopnost české armády.
    • Ti co takto rozhazují náš majetek,je třeba na katovských mučírnách odporazit co nejkrutějším způsobem a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
      • Ty rudooranžová kreturo si dej pozor na svůj zobák. Už jsi n a s r a l tolik lidí, že si tě najít nebude tak velký problém, Jako odměnu za tvé žvásty pak sežereš paměti loupežného vraha - komouše Grebeníčka a jako přídavek ti napěchujeme do zádele celé leninovy spisy ty komoušská zrůdo.
        Zrovna z takových nechutný KSČ kreatur jako jsi ty bude mít někdo strach.
        • Pokud by jsi chtěl snad chcípáku komoušský mi připomenout, že KSČ neexistuje, že je KSČ - se směšnou příponou M, tak je to stejně relevantní asi jako kdyby jsi tvrdil, že KGB-cký z m r d putin je člověk.
          • Putin je skutečně státník,který se vůči národu Rusů chová zodpověděně.Zato Češi mají čtyřiadvacet roků ve vedení země lumpy zralé na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně a takové blby,jako jsi ty k nim přidat.Chce to tvrdou levicovou ruku mladé generace,která se starými lumpy,kteří se po komunistech prolhali k mci krutě zatočí.
  • Poslední roky se účastníme všech okupací počínaje Kosovem,Irákem,Afganistánem atd.Pokud tam nemáme armádu,pak dodáváme zbraně,Vzdy jsem byl přesvědčený o naší státní,mírové politice.Co se to poslední dobou děje??Nebylo by lepší vystoupit z NATO,které se z obranného paktu mění jednoznačně na útočný?
    • Nemění, vždy to byl útočný pakt !!
  • IS je "matka s detmi"? Od kdy? *7*
  • Po humanitárních bombardováni nasleduje vysoce humanitární pomoc aby se mohli humanitárně zabíjet.
  • IS je matka s detmi ? Od kdy?
  • Poprve udelalo nase zamini neco rozumneho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit