Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Česko čelí podle vědců z Akademie věd ČR nejsuššímu období za posledních 500 let "
    .
    To nic. To budou možná jedni z těch, kteří podporovali ve své výzvě nelegální imigranty.
    Zítra budou tvrdit možná naprostý opak. Nedělal bych si z toho hlavu
    • Já jo.
      Jak tohle tvrdí tak jsou tady jak napotvoru do týdne záplavy.
  • No,ale slimáci se nemusí bát,že budou u nás mít žízeň místní sluníčka a kavárn jim totiž dá svoji poslední
    kapku vody i kdyby měli zkapat,že :-))))
  • Milí akademici. V roce 1985 jste tvrdili že jsme na prahu malé doby ledové a Polsku hrozí úplné zalednění. Můžete mi nějak vysvětlit proč se tak již nestalo ?
  • Nejen likvidace pralesů na zemi ale přispívají k tomu i naši rádoby odborníci na životní prostředí.Na horách povolují nesmyslné kácení lesů pánům podnikatelům kteří chtějí zbohatnout na budovaných sjezdovkách.Možná je bude těšit časem lyžování na blátě jako nová atrakce.A nejen na horách se likviduje zeleň,příkladem jdou i města která tzv.revitalizují parky jen aby dostala dotace.Přitom ničí krásu po našich předcích která zde rostla desetiletí a přispívala jednak po estetické stránce ale i po stránce zkvalitňování prostředí.Při dnešním nárůstu dopravy a jejím negativním vlivu na prostředí kolem nás se chovají právě obráceně.Místo toho aby vysazovali nové stromy a o staré pečovali, se těch starých které mají velký vliv na zkvalitňování ovzduší kolem nás zbavují.Tak se nedivme.
  • vanhorne
    "bude hůř, varují vědci"Vedci se urcite myli.Venca Klaus svetoznamy econom a odbornik na climaxtology, uz pred nekolika lety prece hlasal ze, oteplovat se zemekoule nebude ale naopak prichazi znovu doba ledova.
    • Holandíku to neříká on o té době ledové to byli zase jiní vědátoři,vyslovoval se k něčemu jiném a to že pod pláštíkem boje proti oteplování chce někdo regulovat průmysl svobodných států takže zase meleš nesmysly,jako vždy:-)
  • a jestlipak vodohospodari vyuzili letosni sucho k uprave koryt rek? nebo zas budou s natazenou rukou cekat po povodnich dotace na slozite cisteni koryt pri plne hladine?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit