Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale jednou to bude pod Bruselem horší, než pod Sovětským svazem. Tam byla tenkrát alespoň naděje a vůle, že se z pod jejich ochranných křídel jednou dostaneme, U Brusele takovou naději nevidím a diktát bude stále intenzivnější.
  • ... a teď jsem četl na Novinkách, že Francie připouští že ne vždy jednala podle unijních dohod co se uprchlíků týče. A myslím si, že mi dáte za pravdu, když budu chtít aby i Francie byla hnána před jakousi tu komisi jako ČR, PL, SR a H. Pokud někdo chce vynucovat dodržování předpisů a smluv tak ode všech.

    TO CO SE DĚJE JE SPROSTÉ ŠIKANOVÁNÍ, PONIŽOVÁNÍ, PODROBOVÁNÍ A SNAHA O NARUŠENÍ NÁRODNÍ IDENTITY.

    Za toto by měly státy V4 společně ohlásit, že z důvodu porušování mnohých smluv ze strany unijních "partnerů" zvažují odchod z unie.
    A věřte, že ani "děti" toho pána s knírkem, ani kolonialističtí frantíci nechtějí propad eura, který by to 100% vyvolalo (pro jejich velké ekonomiky by to bylo bolestné) protože by to rozhodilo všechny země s eurem. Španělé, Italy, Řekové, ... prostě ti na pokraji krize by se rázem hroutily což by EU opět stálo obrovské peníze hlavně němčoury a frantíky (jejich banky). Další oč nechtějí přijít je trh na jejich odpad. Je známo, že se u nás likviduje německý odpad, takový jaký by si doma nedovolili likvidovat sami. Rovněž trh na zboží nižší kvality které nám levně cpou.
    Ostatně, lepší vyjednávací (až vyděračskou) pozici si neumím představit. Je třeba ukázat, že nejsme druhořadou zemičkou. Ano jsme malá země, ale pokud je někdo chytrý a sebejistý, tak vidí, že v tuto chvíli v rukou máme opratě a můžeme kočírovat ne tak jak nám někdo říká, ale tak jak chceme a potřebujeme. Už se nenechme vydírat Bruselem, ZAČNĚME VYDÍRAT BRUSEL MY.
    Chce to mít koule, větší Koule, ještě větší KOUle, NEJVĚTŠÍ KOULE.
    Sakra, to tady žádný náš politik nemá. Jsme ponecháni na pospas bruselským *12* , jsme v )!(
  • Tak Brusel je na velkém omylu! My kromě toho, že nevidíme budoucnost téhle imigrace v těchto zeměpisných polohách, (zkažené životní prostředí, nevhodné stravovací návyky, v zimě zima-hrozí vážná respirační onemocnění), tak i nebezpečí, nákazou nově objevivším se prasečím morem!!! Což by i při náhodné nákaze znamenalo, že nakažený by mohl zapomenout na posmrtné radovánky s ani nevím kolika pannami.
    Následně by takto stát mohl čelit, jak už to v Unii s Českým státem chodí, arbitrážemi a kdovíčím ještě.
    Proto: BRUSELI vzpamatuj se!
  • Nejsem si vědom jediného případu kdy by ČR zavinilo rozvrat či anarchii v jediné zemi . Proto je na bývalých koloniálních státech aby provedli úklid svého bordelu. Nahrabat si zisky a pak něchat úklid na druhých není moc děmokratické. *9*
  • Dostávají peníze pro nic za nic.
    • Pravda pravdoucí.
      Slušný člověk za penězi vidí odvedenou práci. A tak mi rovněž není jasné za co budou dostávat mnou na daních odevzdané peníze.
  • Té komisi je potřeba říct konkrétní unijní pravidlo a kdo jej nedodržuje. A jít hezky smlouva po smlouvě a bod po bodu. Nakonec se ukáže, že země EU sice uzavřeli mezi sebou spoustu různých dohod, ale jejich dodržování nikoho netrápí.
    Tak například vznikla i řecká krize a v podobné situaci byli i Itálie, Španělsko a Portugalsko. A jde o jeden ze základních pilířů stability EU - míra vlastního zadlužení vůči HDP. Toto pravidlo nedodržují ani germáni ani frnkové, vlastně nikdo. A kdo kdy na toto téma svolal komisi? Nikdo!
    Tak doufám že našim politikům konečně narostou KOULE a budou na oplátku požadovat prošetření proč konkrétní země toto nedodržují, jejich potrestání za to že to nedodržují a samozřejmě urychlenou nápravu.
    Pokud by náhodou někdo toto rozjel, tak se dá očekávat vcelku slušný propad eura, jelikož se ukáže jeho slabina a nestabilita - země co neumějí dodržovat smlouvy.
    A takových příkladů nefunkčnosti dohod v EU jsou hromady. Jen se nebát to vytáhnout.
  • Když jim chtějí pomáhat tak ať jim pomáhaj ale u nich kde by finanční pomoc kterou tady každý měsíc vynakládají na dnešní evropský "táborníky" měla daleko větší význam. Tohle je průs.r těch co to u nich bombardovali ať si po sobě tyhle státy uklidí svůj bordel a neukazují prstem na ostatní. Možná kdyby jisté státy nerozhazovali velké sociální dávky tak by do Evropy ti převážně mužští uprchlíci 20-35 let ani nechtěli, jako v Čr tady ví že dostanou velký ho.no jako všichni ostatní tak tu ani být nechtěj :D.
  • Z deště pod okap. Zase jsme ve spárech stále rostoucí diktatury, tentokrát z Bruselu. SSSR sice nám taky diktoval, ždímal nás a nestrpěl náš odpor, ale aspoň se nesnažil český národ vyhubit, jako se teď snaží bruselská mafie a ještě tak odporným způsobem vnutit nám do země islámské čmoudy aby se s námi křížili a zabíjeli nás. Původní západoevropské národy už jsou naplno podrobovány skryté genocidě pomocí Bruselem řízené islámské imigrace. Nedopusťme aby se Bruselu podařila i genocida českého národa.
  • Evropští židopolitici, víte sami nejlépe, že multi-kulti nefunguje minimálně 2017 let. Příkladem je Yerusalém a celé Izraelské území, tak proč nám sem chcete importovat muslimsko-africké zhovadilské ideologie. https://www.youtube.com/watch?v=zP-StXj7Dik Lepší modré kroje, než černé burky, vzpomeňte si u parlamentních voleb
  • Jediným řešením migrační krize je návrat všech zpět a vytvoření pevnosti Evropa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit