Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve volbách jsem volil ženu,a hezkou ženu.Byla na druhém místě kandidátky,tak jsem jí zakroužkoval.Možná se dostane na první místo. *1* *1* *1*
  • Rovnost pohlaví? Co to je? Já diskriminuji chlapy při pohlavním aktu.
  • Co to je zase za blbost. Nikde jsem se nedočetl, že by nějaké zákony, vyhlášky nebo nařízení apod. nějakým způsobem ženy znevýhodňovaly či je nějak omezovaly. To by pak byla skutečně diskriminace, ale o ničem takovém nevím. Takže bude problém asi jinde, zřejmě v ženách samotných. Myslím, že spousta žen a já jich znám řadu, dokazuje, že se umí prosadit, ale musí to samy chtít a něco proto to dělat, ale totéž platí o mužích, mladých, starých, bílých, černých, žlutých atd... Hlavně nezavádějme zase nějaké kvóty, jak to navrhuje EU, to by za chvíli musela mít každá firma čtyři ředitele - jedu ženu, jednoho cikána, jednoho mladíka do 30ti let a jednoho, kdo to opravdu povede.
  • To já jako člověk neovlivním...
    Pro rodiny s dětmi, pro které posledních X let stát udělal jenom to, že rodina je pro stát zlo, státem tolerované, tudíž chtě nechtě musí minimálně jeden z partnerů mít práci, která umožní:
    - kdykoliv vyzvednout dítě ze školky, školy, (možnost přerušit výkon práce)
    - kdykoliv být doma na ošetřovačce, (nemít zodpovědnost za funkce firmy ve které pracuji)
    - odvádět dětí do a vyzvedávat děti ze školek,škol a družin (jsou ještě?) pokud možno po začátku / před koncem pracovní doby (mít "flexibilní pracovní dobu".
    Proto je dost dost rodin kde se spokojí s 1 příjem a tedy jeden z partnerů je v domácnosti, nebo na částečný úvazek.

    V klasických pracích které byly kdysi přisuzovány mužům je ještě pořád problém nasadit ženy. Procento studentek IT škol je vlastně neměřitelná "statistická chyba" -> asi mnoho IT odborníků z řad žen nebude, podobně můžeme pokračovat v dalších technických oborech... kde se více žen jsou humanitní, umělecké a manažerské obory kde i uplatnění mužů je tragické... Zároveň je těžké najít ženu vhodnou pro vedoucí pozici (všichni podřízení očekávají od vedoucího racionální rozhodování, kdy na vstupu jsou podmínky a na výstupu rozhodnutí, a ne každý den jiné.). Prosím neberte to ženy jako urážku, ale do rozhodování plno žen začleňuje i city a ty se liší v čase... žen co se rozhoduje racionálně je v našich končinách menší množství než mužů kteří se rozhodují racionálně. No a pak
    je zde o poznání menší množství prací kde by se právě cit mohl využít (když to zjednoduším tak na služby, umění a psychology nejsou moc peníze, protože plno rodin si musí vystačit s jedním příjmem).
  • Srovnávali jsme si pohlaví s partnerkou, opravdu jsou tady nějaké nerovnosti.
  • Moderní ženy chtějí ať muži nosej domů pěkné peníze ať se starají o domácnost i děcka
    zatímco oni budou trajdat po nákupech. Naučte se raději vařit a starat o domácnost.
    Pro mnohé z vás je to nezvládnutelný problém zatímco řada vašich matek to zvládala
    a to neměla přístroje či pomocníky v domácnosti.
    Oni nechtějí rovnost ale nerovnost v jejich prospěch.
  • souhlas
  • Je docela fajn, že jsou mezi mužem a ženou ještě nějaké ty rozdíly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit