Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lže!!

    Česká centra pro uprchlíky jsou pod náporem, dochází i ubytovací kapacity Dnes 17:03 

    Z Ukrajiny do Česka zatím přišlo více než 100 tisíc lidí prchajících před válkou. V Česku přitom mají jen tři dny na to zaregistrovat se u cizinecké policie, rychle se tak plní kapacity Krajských asistenčních center pro uprchlíky. V Praze a Středočeském kraji dochází i místa v ubytovacích zařízeních. Nově příchozí bez střechy nad hlavou tak musí převážet autobusy do dalších krajů.

  • Na druhé straně ten "Fialovej s Hegrem" podepsali začátkem března v  Bruselu dohodu Pakt velké čtyřky  MAP 1108 EU o novém přerozdělování islamistických dárečků od mamá Merkel a Macrona.  Nemáme  bydlení pro vlastní mladé lidi, ani sociální jistoty pro ně, aby si mohli založit vlastní rodiny. Už tak živíme nemalou část ekonomických parazitů "tmavočechů". Těm naštěstí stačí jen ekonomická podpora.  Tyto dárečky za chvíli budou chtít vlastní mešity,  pak naše ženy a děti a nakonec abychom uznali právo šaríja a žili po jejich dle koránu.  S Ukrajinci problémy nemám. Jsou to jednak skuteční uprchlíci před válkou (aspoň většina) a budou tady rádi pracovat.




    • No jo, ale když bude muezin mít hlášení tak budeme vědět kdy se máme modlit.

  • Fialo tady dobrý.Ale co chceš řešit v Londyně s panem Borisem? Je to takový trik co?Přeci zejména ty "volební podfukář" nejsi nikde přínosem.Nelze se spolehnout.Třeba se spojíš Turkmenem nebo Tatarem a co potom? ODSáci přeci nemohou vyjednávat za ČR. Nelze vyloučit, že tě někde pověří nějakými fin.transakcemi - a zas bude "Vivat ODS! Vivat tunelo prosperito! "Ne ne, to není z Londýna rozumné. Je třeba jim otevřít oči.Zavčasu!

  • Předevčírem pisalkové psali,že je tu odhadem 50K uprchlíku a tak jsem psal, že pravda bude na 100K. A najednou už je přiznáno 100K, takže skutečnost bych tipnul na 150-200K. Opravdu stihneme uživit celou Ukrajinu? A co inžinýři z Afriky, ty už ani nepočítáme, když ten vládní hnus podepsal potichu kvoty na obohacení...

    Jsem zvědav, kolik jich pojede z5 domů  až se to uklidní!

    Na naše děti dělame zbírky a na druhou stranu se vyhazují stovky milionu z našich daní!!!!

    • Tak Rakušan neví přesná čísla a ten  samej tvrdil jak je registrují. Navíc mají dát každému 5k korun ,tak že by asi měli vědět přesně kdo tu je a komu dají.

      • Jen aby si někdo nešel dvakrát, to by potom chybělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit