Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Je to cirkus Medráno a pod plachtou má nasráno, mají tam jednoho koně, ztratil koule, běží si pro ně, taky maj jednoho inda, ten když ho vyndá tak mu hned bryndá, podává se cirkusová limonáda, dvě kapky citronový šťávy do sudu vody!

  • Tak jsem byl byl volit do EP a splnil jsem tak svoji občanskou a morální povinnost.

    Podle počtu těch, co půjdou volit se ukáže kolik procent je v naší zemi skutečných občanů a kolik p.tomců a vlastizrádců.

    • A jste si Občane na 100% jistý, že volit nebyli právě ti pitomci a vlastizrádci? Ono jde o úhel pohledu.  Udělal jste, co jste považoval za správné. A všiml jste si, že Vám za to nikdo nenadává a neuráží Vás? 

      Nebylo by fér dát stejnou možnost i těm, kteří mají na tuto taškařici jiný názor?

      Jenže Váš svět je jen černá a bílá. Vy jste dobrý a ostatní jsou prostě pitomci a vlastizrádci. 

      Pro hlupáka každý hloupý. 

    • Pavel.Jegl

      U Jóviše, kdyby byl svět jak jednoduchý... na jedné straně běloskvoucí dobro, na druhé černočerné zlo...

      Každopádně, občane, za redakci Tiscali vám za váš příkladný (občanský) postoj  uděluji velké, ale k ničemu nezavazující plus.  😉

      • Pane Jégle, děkuji za ocenění.

        Samozřejmě svět není vůbec jednoduchý, i když si to mnozí myslí. Proto se jistě všichni do toho mnou vedeného jednoduchého schematu nevejdou. Jsou určitě i slušní a poctiví lidé, kteří nepůjdou volit  z jiných důvodů, než jsem uvedl: např. z důvodů zdravotních, pobyt mimo ČR aj.

        Víme přece, že výjimka potvrzuje pravidlo. 🙂


  • Volíme nejen nejdražší cirkus světa, ale i nejzbytečnější. Ale pokud jde o budování škůdcovského potenciálu, tak už nyní vedení EU s EK a europarlamentem včetně abnormálně zbytnělého bruselského byrokratického aparátu má zajištěn vstup do historických tabulek rekordů a nevídaných událostí. Ještě nikdy nebyla vyspělá evropská civilizace tak existenčně ohrožena jako nyní. Proti budování islamisticko-eurohujerské diktatury je nacistická či stalinská totalita jen  slabým čajíčkem. Eurohujerské škůdcovské struktury promyšleně budují záškodnická centra v jednotlivých zemích EU, té Evropské unie coby žaláře evropských národů a demokraticky založených osob. Zejména se bruselští agitátoři se svými kolaboranty na úrovních národních států zaměřují na mládež, která ještě nemá vybudovanou imunitu proti nákaze bruselózou. K  výsledkům nastávající voleb do EU-parlamentu jsem skeptický, odpůrci eurohujerské totality jsou roztříštěni v neznámých straničkách. Okamurova SPD je oslabena a lidé jsou zmateni, kteréžto zmatenosti nahrávají sady volebních lístků, které oplývají neznámými kandidáty a neznámými politickými subjekty. Ze zmatků a neznalosti pochopitelně těží největší škůdci a paraziti.
    • Pavel.Jegl

      Promiňte, pane Vejprtsky, ale dovolím si citovat některé vaše postřehy. Obávám se, že ve vašem obsáhlém příspěvku mohly zapadnout. A byla by to věru škoda, protože Monty Pythonův létající cirkus –tenhle ansámbl, to jsou proti vám učinění žabaři. Konečně někdo přehledně zpracoval téma, co za tím Bruselem, k čertu, vězí a na co si dát pozor. Takže bacha na:

      -        „škůdcovské struktury, které promyšleně budují záškodnická centra“ !

      -        „budování islamisticko-eurohujerské diktatury“ !

      -        „bruselské agitátory s jejich kolaboranty v národních státech“ !

      -        a na „nákazu bruselózou“ !

      Varování před bruselózou jsem nebral na lehkou váhu, a tak jsem tuhle nákazu konzultoval s obvodní lékařkou Vlastenkou Čechovou. Jako prevenci doporučuje sušené pohankové nudle. A když už se nakazíte, pak se musí vir izolovat v sushiboxu. 

      Nudle i sushiboxy prodává Tomio Okamura ve své vlastenecké prodejně v Praze-Dejvicích. Úspěšný nákup.

      Jinak vám i vašim blízkým přeji zábavný víkend s evropskými volbami.

      • Ano, ta pisatelova "moudra" by v jeho obsáhlém příspěvku nesporně zanikla. Přitom soudruh z Vejprt jistě není zlý člověk. Jenom mi někdy připadá, že nevidí dál než na okraj těch Vejprt a lehce uvěří co mu "nakuká" soused.

      • Pohanka je bylina pěstovaná v podmínkách Čech, Moravy a Slezska po staletí a daří se jí - vyzkoušel jsem to na vlastním pozemku. Tuzemská pohanková mouka k domácí výrobě nudlí (https://mouky.heureka.cz/smajstrla-pohankova-celozrnna-mouka-500g/ ), případně nudle hotové (https://bio-pro.cz/Produkt/penne-pohankove-testoviny-bio-250g-bezlepkove/?gclid=EAIaIQobChMI1Pbc_pW04gIV1ueaCh2OAgfWEAQYBSABEgJkk_D_BwE ) jsou běžně dostupné. Jsou vhodnou součástí bezlepkové diety. 

        Nákazu může způsobovat virus, vir by tak mohl činit pouze v případě, byl-li by virem nakažen sám a stal se hrdinou básně psané makarónským veršem.  Vir se pak může izolovat v sushiboxu jen v případě zcela nepatrného vzrůstu. 

        Obvodní lékařka samozřejmě neexistuje, ať se již jmenuje jakkoliv. Praktická lékařka Vlastenka Čechová tedy nezná nejen prevenci celiakie, češtinu, ale ani latinu - studovala nejspíš "plzeňskou" lékařskou fakultu a vy jste na její obvodní pomýlenost naletěl. Dobře vám tak.

        • Pavel.Jegl

          Nechtěl byste, Filie, obdobně rozebírat třeba Monty Pythona 😉?

          Mohu doporučit některý díl?

          • Tím jsme se bavili jako děti, zákonitě jsem z toho vyrostl. Jedno memento jsem si ovšem zafixoval: Spot the looney!

    • Berte to jako naprosto převratnou dobu v lidských dějinách. Všichni dřívější vládci se snažili o rozšíření své říše a prosazení na úkor jiných a je jedno jestli to byl Čingischám (mimochodem asi největší souvislá říše v dějinách lidstva), Alexandr Veliký, Caesar nebo již zmiňovaný Hitler se Stalinem.

      Europolitici v tom udělali naprostý převrat, protože za peníze evropských občanů hájí zájmy asiatů a afričanů a evropany, kteří vysloví nesouhlas okamžitě dehonestuje nebo na základě kouzelných demokratických zákonů i obviní a odsoudí. 

      Které to jsou kouzelné paragrafy? No samozřejmě ten o "hanobení" a ten "podněcování k nenávisti".

      A proč jsou ty paragrafy kouzelné? Je to tajné, použijí se jen v určených případech. Jinak řečeno, pokud budete hanobit nebo podněcovat k nenávisti vůči vpoličům Zemana, Okamury, babiše, komunistů, proti Rusům Číňanům apod.tak se nic nestane a bude to velkoryse přehlédnuto. 

      Ovšem pokud ta samá slova použijete proti černochům (afroameričanům, euroafričanům nebo jak je to korektní), muslimům, homosexuálům a dalším vybraným skupinám, situace se rázem změní a nikdo to nepřehlédne, i kdyby váš profil navštivovalo jen pár známých. 

      Spravedlnost? Ta se mění podle politické situace. 


  • KIMCID
    Program Danila Konečného: - Dotované pivo pro každého Čecha, Moraváka aj Slezana - Evropa ANO, Evropa NE! Líbí se 87% voličů! - Dvojí kvalita jídla – Němci budou jíst naše, my jejich! - Dotace do každé rodiny na všechno a přímo na tvůj účet bez byrokracie! - Dotace na zvětšení prsou jako nástroj zvýšení ženského sebevědomí! - Snížení německých a rakouských platů na naší úroveň, abychom si nezáviděli! - Prosazení češtiny jako jednacího jazyka úředníků Unie! - Kurzy výslovosti "ř" pro Evropskou komisi. - Výukový program pro potenciální migranty, aby věděli do čeho jdou! - Povinný sex minimálně jednou týdně! - Protažení tunelu Blanka až do Bruselu, kanál Dunaj, Odra a hedvábná stezka je proti tomu prd a navíc vyřeším celosvětově nezaměstnanost, protože se bude kopat bez bagrů! - Více bobrů do Unie, zvlášť v kategorii 22-25 let! - Podpora vývozu českých leváren, podvodů a machinací! Jsme světová špička. - D1 do celé Evropy. Kvalita CZ firem se prosadí. - Smíšené manželství pejsků a kočiček! - Češky a češi v EU konečně převezmou otěže!
  • Byl Masaryk nacionalista? Ten by to chudák dneska pěkně schytal! Žádné masarykova náměstí, školy, ulice. Ani náhodou. Dnes by ho eurohujeři postavili někam mezi komouše a okamurovce. V lepším případě mezi babišovce.

    • Nečetl jsem všechna Masarykova díla, ale je to osobnost , které si velice vážím. Za mých dětských let jsme měli doma na zdi jeho portrét, což u komunistické tetičky vyvolávalo hypertensi a radila nám, že bychom tam měli mít Stalina.

    • Pavel.Jegl

      Četl jste, Jiří, nějaké Masarykova díla, třeba "Ideály humanitní"?... o právech člověckých a osobních, z nichž jsou (teprve) odvozena (!) další práva... Četl jste nějaké Masarykovo dílo o Evropě? Pak byste se dozvěděl, že TGM měl vizi sjednocené Evropy na těchto ideálech. Doporučuji knihu Nová Evropa.

      Pokud bychom hodnotili přínos (myšlenkový) Čechů k Evropské integraci, pak by Masaryk měl být hned vedle Jiřího z Poděbrad a J. A. Komenského.




      • Přiznám se že nečetl. jen mám zažito, možná hloupě, že Masaryk inicioval to, abychom se osamostatnili od RU a ne to, aby se k němu nabalily i další země a vytvořili tak větší celek.

        Ale máte pravdu. V rychlosti jsem něco vygoogloval a tu vizi o sjednocení Evropy opravdu Masaryk měl.

        Jen toto mě trochu dostalo:

        "Dokonce razil tezi, která se stala heslem současné Evropské unie – jednotná v rozmanitosti. Masaryk totiž řekl: “Evropa má být sjednocena, ale to neznamená, že má být jednotvárná. Naopak, vývoj spěje k rozmanitosti, k individualizaci.”

        To, že by EU měla jako heslo, že podporuje rozmanitost a individualizaci považuji za výsměch. Ale to už je zase jen můj názor. 


        • Ale EU přece podporuje rozmanitost a individualizaci jedněch na úkor druhých. A pokud nějaký členský stát nepřijme a nebude platit přidělený počet lektorů, bude pokutován.  

  • " Putovní cirkus byl v roce 1997 zakotven v unijní smlouvě. Vyřadit Štrasburk je proto možné jen změnou smlouvy, kterou by musely schválit všechny národní vlády a ratifikovat všechny národní parlamenty. Což znamená také – Francouzi."

    .

    A kdepak máme tu ekologickou holčičku ze Švédska, aby pozvedla mladé celé Evropy s konkrétním požadavkem na zrušení tohoto cirkusu? Toto by jí asi neziskovky neschválily a vysvětlily by jí, že se má zaměřit jinam...

  • Já toho současného pana Jégla vůbec nepoznávám. Liší se stím "minulým" tolik, že snad nemůže jít o jednu a tu samou osobu. Kéž by mu vydržel současný stav i do budoucna.

    • Pavel.Jegl

      Jiří, můžete, prosím, odkázat linkem na nějaký článek, ze kterého by bylo patrné, že jsem nějak výrazně změnil názor na EP nebo EU?

      • Takto konkrétně asi nemohu. Možná šlo o jiná témata. Ale celkově cítím, že vaše články se kdysi naprosto rozcházely s mými názory, kdežto poslední dobou mně celkem "sednete". Ale třeba jsem se změnil já 🙂


        • Pavel.Jegl

          Dík za odpověď.

  • Podobné užitečné "diskutéry" - jací jsou zde v diskusi - charakterisují nejlépe slova pána jménem Otavio Freire (spoluzakladatele společnosti SafeGuard Cyber): 

    „Rozsah problému je obrovský. 

    Šíření dezinformačních kampaní je umožněno neuvěřitelnou obtížností zastavit jejich šíření na sociálních sítích.“

    • KIMCID

      Stačí když je šíří oficiální média :-D

      • Oficiální "media" nejsou nic jiného, než sociální sítě. 

        To máte pravdu!


  • EU je naše poslední naděje, jak se nestat otroky Číny a ruské mafie, zastupované OVAREM a Burešem.

    O nenapravitelné mezinárodní ostudě a každodenní trapnosti páchané prezidentem Zemanem netřeba se zmiňovat.

    Česká republika by se bez takové vlády a prezidenta klidně obešla a ušetřila by tak 100 miliard ročně. Miliard, které končí v lumpen-projektech, jako je zdravý toustový chleba, který už 8 let vyrábí jiná firma a to zcela bez dotací od českých občanů.

    • Pokud nahlédnu váš příspěvek z faktického hlediska, uzřím, že netušíte, co mafie jest. Pak je ale možno váš příspěvek považovat za fakticky bezcenný.

      Ale zkusím to: Ta jiná firma, co již osm let vyrábí zdravý toustový chleba, skutečně nedostala žádnou dotaci?

      Vzhledem k počtu dotačních programů a titulů tomu nelze věřit, troufnu si tvrdit, že to buď nevíte a jen žvaníte, nebo jste viděl účetní uzávěrku či audit. Neuvedete-li název firmy, není to samozřejmě možné ověřit.

      Dále si dovolím ocitovat něco z Reflexu (18.ledna 2019): Pokud se bude jednat především o prověrky střetu zájmů, pak bude záležet na tom, jak ortodoxně bude střet zájmů v případě Agrofertu uplatňován. Andrej Babiš tvrdí, že ve střetu zájmů není, je ale zcela zřejmé, že je. Jenže v takové pozici není zdaleka sám, a nejsou v něm zdaleka jenom vysoce postavení úředníci v zemědělství v ČR, ale v celé EU. Včetně stávajícího zemědělského komisaře EU, což je - co do kompetencí a možností vlivu na podmínky dotací - ještě významnější funkce, než je ministr nebo premiér nějaké členské země.

      Střet zájmů jako opatření k zastavení dotací nebo vyloučení z pozic vysoce postavených úředníků v oblasti zemědělství, kteří mohou dotace a podmínky zemědělské politiky ovlivňovat, je prostě mnohem složitější problém, než si drtivá většina veřejnosti i politiků představuje.

    • No tak to nás potěš!! EU jako poslední naděje....ještě k tomu NATO a potom už jen neziskovka svobodných matek....😛

    • Že jste to nevysvětlil Britům před hlasováním o Brexitu, že se ženou do područí Ruska a Číny. Hloupí Britové to vůbec nepochopili. Kde sjte tenkrát byl?!

    • KIMCID

      Dobrý ale že jste otroky Německa ti nevadí.A to že v radě EU máte rozhodovací právo 0. :-D

  • Pořád je EU asi 100x levnější a 100x výkonější, než "vláda" Andreje Babiše. 

    • Z čeho vycházíte?

      Z růstu HDP v jednotlivých zemích EU? Nebo z bezpečnosti jednotlivých zemí? 

      Konkrétně prosím....

    • KIMCID

      A to máš odkud :-D:-D

      • Z agentury JBP (jedna babka povídala...) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit