Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kolik miliard nasype čr do eu, To se nikde nepíše tučnými číslicemi!
  • Velice by nás zajímalo kolik z těch našich miliard, které musíme povinně poslat do "Brusele" (jako prd*le), vrátí milostivě zpět formou dotací? Kdy czeský ovčan konečně pochopí, že z něj politici dělají vykleštěného strakatého tura domácího.
  • To zase bude zlodějen a rozkrádání. *11* *12*
  • To ano, jenže to nebude vůbec nikde poznat, v tom je jádro pudla!
  • Takže pan Sobotka tvrdí, že "evropské prostředky budou investovány do posílení konkurenceschopnosti, zvýšení zaměstnanosti, kvalitního systému vzdělávání a lepší dopravní infrastruktury." Kolik prostředků, nejen evropských, nýbrž i z našeho rozpočtu, bylo již slovy politiků takto investováno - viditelným výsledkem však je každoroční nárůst státního dluhu? Pokud by byly takto obrovské sumy využívány smysluplně, bylo by snad na místě očekávat naopak viditelné zlepšení, zhodnocení vložených prostředků a snižování státního dluhu.
  • Už to vidím Na Osoblažsku Bruntálsku přibyde nových fabrik aby lidé nehledali práci v Čechách a nebo v cizině nebudou chodit na dávky v hmotné nouzi budou vést důstojný život v 21 století. Ale asi je to jen FIKCE . Tyto peníze vláda prošustračí a bude vymalováno. Může mi někdo vysvětlit třeba tohle? Viděla jsem jak určitá skupina lidí bylo jich 5 okopávala z chodníku trávu na malém kousíčku většinou stáli opření o motyku a metlu a jenom 1 dělal pak si spočl a dělal druhý a tak pořád dokola já bych tam dala jenom jednoho nařídila kolik metrů má udělat a hotovo. Tady se tomu říká uměle vytvořená práce.
  • K lidem se ty peníze stejně nedostanou. ty rozkrade zdejší politicko podnikatelská
    mafie která vládne ve sněmovně i na radnicích. Soukromníci dostávají EU dotace
    tedy peníze všech plátců daní. Vzniká tak kočkopes - za státní peníze podnikající
    tzv. soukromník.

    podobně jako stát dává peníze nás všech na záchranu krachujících bank. Žádné dary!
    Půjčte jim peníze i s úroky. oni také lidem zadarmo nedají ani korunu.
  • A toto kvantitativní uvolňování -. tedy astronomické zadlužování kritizoval nedávno miliardář Trump a Waren Buffet a nejen oni, protože to je cesta do pekel. A EU centrální banka toto kvantitativní uvolňování přijala v červnu na příkaz USA, světe div se - proč? Co tím USA sledují, když to vede k obrovským dluhům. Pokud na to nemám, tak peníze nemohu rozdávat a přesto se to na příkaz USA děje. Určitě ne náhodou a co USA nadiktuje, to je akorát malérem a tragédii pro všechny zůčastněné.
  • že mi ty počty nějak nehrajou, asi je to tím, že mám starý školy a tenkrát se ještě nekradlo v penězích ... jen se využil nepotřebný materiál *1* *1* *1*
  • Takových miliard už přišlo a kolik z toho rozkradli naši vyvolení zástupci? Takže pro obyčejný lid to bude zrnko máku. A navíc je otázka jak to pak bude dál, protože EU rozdává peníze a přitom v posledních měsících se již chová jako FED, tedy EU centrální banka kvantitativně uvolňuje, takže přeloženo - tiskne peníze jako o závod ničím nepodložené. Co pak s tím? USA z toho mají astronomické dluhy kvůli kterým válčí kde se dá, takže EU bude válčit také, aby se to splatilo. To nás přijde opravdu draho. Ovšem pro "demokraty" made in USA a EU nemá lidskiý život, pokud to není jejich, žádou cenu -viz BLízký východ, Ukrajina, před tím Jugoslávie. Bezva

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit