Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapálit cizí objekt není normální. Zajímalo by mne zda by si tito dva výtečníci zapálily střechu nad hlavou, ale druhému udělat škodu je pro ně asi normální. Slušný člověk se takto nechová.
    Teď bych je odsoudil, ale ne zavřít do vězení. Teď bych jim dal dozorce a co jste si zapálily taky si opravíte a museli by makat až by to daly do původního stavu pěkně zdarma. Další léta hezky makat a co vydělají zaplatí další náklady s opravou. Asi by jim to trvalo do konce života než by to uhradily, nic bych jim neodpustil, za blbost se musí platit.
  • Městem courali podezřelí...
  • Kdyby se církve pořádně staraly o kostely, nedošlo by k tomu a ani by na zhápad od nás nedocházelo k přeměnám kostelů na mešity.
  • Muezzin1
    Tak proto se už kostely nestaví ze dřeva
  • Každá nemovitost má svého majitele - a ten je povinen se o ni starat! Po všech stránkách. Včetně požárního zabezpečení. Kdysi bývalo zvykem, že v podobné stavbě bydlel kostelník, nebo věžník (mající na starosti i požární prevenci osady, vesnice, města), který ji pravidelně procházel a řešil možné příčiny podobných událostí. Dnes jsou stavby opuštěné, maximálně v neděli se tam sejdou věřící. A bezdomovci se tam snadno vloupají, počínajíce si jako doma. I když doma by asi otevřený oheň na podlaze jim nikdo netoleroval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit