Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Český perníček (neplést si to s pardubickým perníkem) je žádaný a kde je převis poptávky, tam hbití a kreativní čeští dealeři rychle zareagují. Policie se dýchavičně žene po různých stopách, které vydávají odér smrtící drogy, a tak koná nekonečnou sisyfovskou práci, protože boj s drogami je jako boj s hydrou, které po useknutí hlavy narostou dvě nové hlavy. Ovšem i represe musí mít rozumný rámec. Stát si svoji neschopnost léčí dryáčnickými  opatřeními. Ostudným represivním opatřením je zákaz kouření v hospodách, který pochopitelně je kontraproduktivní a rozšiřuje řady kuřáků tabákových výrobků. Je zajímavé, že v "boji proti drogám" dokázal stát přistoupit na "rozumné" status quo, zatímco v boji proti kouření stát uplatňuje taková restriktivní opatření, která drtí tradice a hospodskou kulturu a ničí život na venkově. Někteří zdravotničtí inkvizitoři jsou přesvědčeni, že ve svatém boji proti škodlivosti kouření je nutno obětovat zájmy podnikatelů, staleté tradice, demokratický systém a českou kulturu.... Nelze lidem přikazovat, že nemají dýchat.

  • Ano, pane Janáku, podhoubím distribuce drog (především marihuany)  jsou sítě Vietnamců působících na území České republiky.

    Jako daňový poplatník a občan České republiky, chci věřit, že tuto problematiku řeší (a možná i vyřeší) BIS. Včetně existence toho podivného nádoru na tváři Prahy tržiště Sappy. 

    Kdy přijedou buldozery a tohle semeniště podsvětí navždy zmizí?? Co zastupitelé Prahy, těm je to jedno?? nebo jsou vhodně zainteresování???

  • "Varny pervitinu" provozují zejména přistěhovalci z různých zemí.

    Nedělejme si iluse o tom, že se zabývají a bohatnou z provozování - jinak Bohu libých - "večerek", fast foodů a dalších obchodů s potravinářským zbožím, potažmo s textilem a komoditami v oboru hračkářství, domácí dílny, drogerie a pod. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit