Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brisuda2

    Cesky by chteli rovnost zen jako rovnost muzu ? A za co jako za to chování a hraní spektáklu na své okolí? Cesky si asi nevidí do úst. Vdát se, rozvést se a pripravit partnera nejlépe o vsechno co má. Dát zas*kat celému okolí a svého milovaného tryznit a pomlouvat. Ceské zeny = trápení, studeny talír, dluhy a deti na hlavu. Well done ;)

  • TheGGG

    tydle gender aktivisti/marxisti to je mor a hrůza. Kvokvokvo kvóty na ženy jsou prvním krokem, pak budou kvo kvo kvóty na menšiny a za chvíli jsme v pr*eli jak západní společnost, kde už se do vedoucích funkcí nevybírá podle schopností, ale pohlaví a rasy.

    Muži a ženy jsou odlišní a nikdy nebudou stejní, už to pochopte. Ona ta rovnost nikdy nebude dosažena a nikdy nebudete mít dokonalou gender vyváženost. A oni to ti chytráčci vědí, jim jde hlavně o to sosat prachy do svých neziskovek a zbytečných a trapných gender oborů.

    Evropa a USA má zdaleka nejlepší postavení žen na celém světě a jestli to chcete zachovat tak v prvé řadě zastavte invazi hord islámských nelegálů----

  • KIMCID

    No já si taky myslím že v hornic je v dole málo :D

    • Ani popelářky jsem nikdy neviděl. 😯

  • Jen takova vesela naprosto nerealna uvaha. Ten milsedlak tady. Jak uz jini spravne pisi , zoufalec k nicemu , nic nikdy v zivote nebyl , niceho nedosahl , proste zivotni nula. Dovedete si tohleto predstavit jako to " prostituce " , on sam provozujici jak tady pise ? Pokud jsem nekomu znecistil monitor nebo klavesnici vyprsknutim obsahu ust na jmenovane , hluboce se omlouvam. 

  • Nechte v této době emancipace. To už (pro)stituce nemají co na starosti? Starejte se o to, aby ženy mohly pracovat, když chtějí. Zeptejte se našeho gurů, jak prosadil prodej v květinářství, coby majitel po celé republice, když ostatní museli zavřít.

    • Dědo sedláku. Je ti líto, co?Ty věčně holý zadek tady jen žaluješ skučíš a nadáváš. Vyčítá snad někdo tobě, že chodíš na sběr železného šrotu, vracíš u okénka prázdné sklínky. Když máš svůj pěkný a řádný důchod? Tak nebonzuj ty "prostituce".

  • dzixy

    Je sice pravdou, že v právech si mají být rovni všichni, nezávislé na pohlaví. Pravdivá potom ale musí být rovnice, že i v povinnostech to musí být stejné. A zde začínám pochybovat, protože výkony žen a mužů ve všech oblastech působení, se dají těžko srovnávat a vyhodnocovat. A to jak obtížnost, tak i množství. Feministky se proto zbytečně zviditelňují podobnými požadavky. Vždy splnění jejich přání bude pouze na subjektivním pohledu.

    • O ženách se tvrdí, že jsou ukecané. Z jisté studie vyplynulo, že zatímco na vyjádření téhož, k čemu něčeho potřebuje průměrná žena 100 slov, na to stačí průměrnému muži 60 slov. To je dáno biologickým tzv. samičím reflexem: samice se snaží být nápadná, aby si ji samec všiml, aby ho vzrušila a aby ji oplodnil. 

  • Ne, v zadku jsme ještě dál.

  • KIMCID

    No že by jsme byly dál než USA?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit