Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V. K. nemá žádnou sebereflexi, disponuje hroší kůží. Jak znám malého "Vašíčka", tak jen tak nepřestane. Chtít po něm, aby vystupoval uvážlivě, moudře a státnicky, to je jako házet hrách na zeď, nebo perly sviním.
  • Původně měl našlápnuto na post presidenta Dubček, toho ale velmi brzy "odstavili" a na vlně panující euforie se zatepla svezl Havel, který, jak se zdálo, sympatisoval s polednovým vývojem roku 68. Jak to všechno bylo, ví jen Bůh,potažmo ty dvě duše na nebesích.(A ti, kteří stáli v pozadí o nichž se moc nedozvíme).
  • Myslím, že bude opravdu dobré se Havlem nezabývat.Až vyjdou ven všechny pravdy o tomto bezpáteřním člověku, který celý život žil za peníze jiných, a kromě pár jednoaktovek, které se nikde nehrají, filmu, který se nikde nepromítá a esejí, které většina čtenářů nedočetla, protože to jsou nesmysly, většina nastupující generace na něho bude hledět, pokud vůbec zůstane v paměti, jako na člověka, který stál u počátku vytunelování a rozkradení naší kdysi bohaté země a nastolení společnosti ve které vítězí lumpové, zloději a tuneláři nad slušnými lidmi.Díky V. Klausovi se začala pootevírat dvířka k pravdě, a až vyjdou na světlo všechny podrobnosti o životě tohoto parazita bude lépe na něho zapomenout!
    • Čím byla tato republika bohatá .Frontama u řezníka frontama před tuzexem.Hladem po dolarech a markách, úplatky za pořadník na auto.Podplácením na bance kuli ušmudlaným pár penězům na cestu třeba do Jugošky. Osobě jsem žádal asi desetkrát přesto jsem se nikdy nedočkal. Mohl bych pokračovat třeba cementem na příděl ,obkládačky na příděl.Mohl bych pokračovat dál . Bohatých zde bylo taky dost řezníci ,číšníci ,hospodský
      vedoucí autoservisů,zelináři, komunisti ve funkcích.Máte asi krátkou paměť .nebo jste se narodil kolem osmdesátého roku a nezažíl tuto dobu,přesto že většina těchto věcí se táhla až do roku 89.Mohl jste byt také mezi těmi profesemi.Jedno jsem si jistý Klaus Havlovi nesahal ani do výšky jeho krátkých kalhot které měl tehdy při inauguraci.Představoval jsem si to také po skoro dvaceti pěti letech trochu jinak. Že zažijeme dříve nebo později nějako společenský otřes je skoro jisté. Tato zemně to zažilá skoro pravidelně. Dejme ale pozor aby jsme teprve potom nenaříkali.
      Doba není momentálně nikde lehká. Dříve lidé utíkali za lepším na západ.Neslyšel jsem, že by dnes lidé utíkali.On je všude chleba o dvou kůrkách.
    • xyz
  • Čeští literáti by si měli hledět literatury a ne strkat mordu do něčeho, čemu nerozuměj. Proč se takhle nepustili do toho dramatika, kterýho nikdo nehraje, do spisovatele, kterýho nikdo nečte a do mírotvorce, kterej posvětil bombardování Srbska? Jak se umělci nebo "taky" umělci začnou s.át do politiky, je ámen. Stejně polovina z toho slavnýho penklubu sou jen zadarmovyžírkové nebo eurokretenodebilofanatici.
  • Opět tu jsou věci o kterých se nesmí mluvit. Jen pár lidí vědělo jaký Havel opravdu je a ti pokud nedrželi pusu byli rychle zpacifikováni. Havel měl určité charizma a hodně lidí na tu jeho pravdu a lásku naletělo a hodně lidí se na něm přiživilo. Až budoucnost ukáže pravdu o tom co se skutečně odehrávalo po roce 1989. Většina těch kteří se na Havlovi přiživovali, bude samozřejmě dělat vše pro to, aby se skutečný a realný pohled na tuto osobu mezi lidi nedostal. Pravda je taková, že Havel byla uměle vytvořená modla,a ať on dělal co dělal vždy to bylo genialní. Udělali z něj genialního dramatika, ale skutečnost je taková, že v rovině našich spisovatelů ( Hrabal, Páral, Loukotková, Pavel, atd) byl sotva slabším průměrem a přečíst jeho knihy bylo náročné hlavně proto, že neměli spád a při čtení se usímalo. Jako politik , byl Havel najivní trouba, který absolutně nepochopil co to je ekonomika státu a státní suverenita, To on zavedl elitářství v politice a následky jeho čínů poneseme ještě několik desetiletí.
  • Václave Václave, do mrtvol se nekope.
  • Sem už se skoro nedá ani nakouknout! Lidičky, vy byste snad chtěli zakázat i kulturu, pokud s vámi některé osobnosti z této "branže" zrovna nesouhlasí. Církev, nositelku tradiční kultury a morálky jste už také skoro odepsali. Co nám tu zbyde? Aha, kultura hyper a supermarketová a všudypřítomná kultura reklamní (..hlavně na produkty s křidélky a zázračné barevné pilulky, jako alfa a omega našeho života). Tak to jo, to bude opravdu fajn a povznášející.
    *9*
    • Díky za tento příspěvek. Souhlasím *14*
    • Tady pláčeš na nepravém hrobě !!! Kultura je nám úplně na prd, miliony lidí sotva vyjdou se žrádlem a ty bys ještě chtěl, aby živily takové umělecké kriply, jenom to ječí, nic to neumí, zve na nás Němce-Sudeťáky a chce zpátky císaře pána knížete. Jen ať jdou hezky vydělávat a ne se válet s děvkama po kavárnách a potom nás všechny oblbovat... Herci si to u lidí prosr.li na celé čáře, tak jen ať si to hezky vychutnají až do dna !!! Ať táhnou, národ je nepotřebuje, jestli ty ano, tak si táhni s nima !!! Jejich ječením se nenajíme !!!
      • Člověče, ve vás je jedu, že by kobra mohla závidět.......... *13*
        • Také mám důvodů dostatek! Nevidím důvod ke slitování. Nemluvím za národ, jak píše ten "takypříslušník" národa, ale i podle příspěvků poznáte, že nás jsou už miliony !!! Ona ta sametová revoluce vůbec sametová nebyla, nestačí jen , že v base se ocitl jen M. Štěpán. Spousty čestných lidí byly vykopány nenávistně z práce pro nic za nic, jenom aby mohli nastoupit do krádeží zloději, jakými jste pravděpodobně i vy. Otevřeli jste "Pandořinu skříňku" plnou jedu a divíte se, že nenávist sílí a rozlévá se jako mor. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. A na miliony lidí se dnes volá: "Okrademe vás o všechno, až budete žrát vlastní výkaly". Dokonce i kníže to již dávno prohlásil, že to tak dopadne a pak že pozve Sudeťáky: Jedině pitomec nepochopí, proč tu toho jedu tolik přibývá. A vy požadujete, aby vás někdo za ta svinstva chválil ??? Neberte to osobně, jde o vládní persony, zejména z TOP 09, ODS a LIDEM !!! Vám odpovídám jen proto, že tyto osoby a jejich činnost schvalujete, asi jste si našli teplá místečka a osudy bezdomovců i milionů nešťastných lidí jsou vám lhostejné ...My nebereme marihuanu ani pervitin, kde bychom na to vzali....Zkuste žít "ze dne na den" a brzy budete také plni jedu.... Jenom aby vás to jednou nepotrestalo, jestliže se třeba zmrzačíte a začnete být každému najednou jen na obtíž, potom budete také hledat, kdo je toho vinen a proč má 50 vil tady i po světě a miliardy z naší bídy !!!
      • Ale já jsem taky součástí tohoto národa. Buďte fér a mluvte pouze za sebe, ne za národ.
        Jakým právem vyháníte své spoluobčany?Nereagujte, protože odpověď je jasná. Žádným.
  • Četla jsem všechny výroky VK v celém kontextu. Nelze než s prezidentem Klausem souhlasit. Za jeho odvahu ho velmi obdivuji. My totiž nežijeme v demokraciji, ale v Pravdoláskařské totalitě.
  • S dílky těchto literátů bych si ani nevytřel zadek,
  • Havel byl v podstatě nula která nic neuměla nic neznala a jen rozeštvávala lidi proti sobě, škody které napáchal jsou obrovské a nebudou nikdy zahlazeny!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit