Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně. Když se dokázali ozvat Maďaři ii Slováci, proč máme kejvat jako slizáci i my?
  • Pochopitelně. Ať platí ten, kdo ty nesmyslný sankce vyhlašuje a provádí. Jinak je ignorovat. Když už sankce, tak jenom vývoz zbraní kamkoliv. A ne to cpát Kurdům i Islamistům. Tu by měly dostat sankce USA a všichni co je vyvážej..
  • taky budu chtít od vlády peníze. Díky zákazům určitých věcí, jsem taky přišel a přicházím o výdělek, který jinde nenahradím !!!
  • Proč žádají tak zatraceně málo?

    Vždyť to je zásah do svobodného podnikání. Ovlivní to venkov. Život na vesnici.

    Ať platí EU (nové a mnohem horší RVHP) jako mourovaté!

    Máme plná ústa rozvoje venkova, udržitelného rozvoje, pomoci venkovu a necháme si vše líbit.
  • Ano, hrdě jsme se přihlásili k sankcím. Avšak zahradníci dostanou howgh-no, přičemž jabka a hrušky se budou dovážet. Budou holt muset chcípat i s rodinama a věc brát jako daň svobodě a demokracii.
  • ha ha ha :-) teprve to zacne... jak jsem rikal uz Rusko se bude smat jako posledni
  • Jednak nevím, jestli jsou pěstitelé taky češi, jako já, potom by měli snášet to, co my ostatní. A potom jsem neviděl v supermarketech žádný levnější ovoce, včetně jablek, naopak dražší, než obvykle v tuto dobu, na trhu jakbysmet. Jablek všude plný stromy, v Kaufu za 29 bez chuti a zápachu. To si nejspíš chtěji namastit kapsu ti "farmáři", co jim jeden rok sežerou hrozny špačci, druhej rok pomlátěj kroupy. A pojišťovno plať. *1* *1* *1*
  • Když ne kopmpenzace tak žalobu na EU za ohrožení podnikání a ohrožení investic !
  • kdo ty peníze vládě dá ???? bo dal ??? že je ta banda neschopných a všehoschopných dementů vyhodila oknem svým jednáním a přístupem k sankcím-NAVRHUJI ABY TY MILIONY HRADILI JEDNOTLIVÍ POSLANCI A MINISTŘI ZE SVÝCH NAKRADANÝCH MAJETKŮ-viz.Kraďousek,knížepán,zmrdálek a další a další.....klidně ať to hradí ze svých poslaneckých a ministerských platů,náhrad atd.je jich tam dost !!!! Rozrýpali prasárnu sankcí,tak ať si hradí ze svýho co zkazili.Jako každý prostý občan a neokrádají daňové poplatníky,nechci aby se z mojich daní platili debilní hrátky naší vlády a poslanců !!!!!
  • "Zamrdálek" vyhlašoval sankce Rusku o sto šest a málem by vyhlásil i válku, taj ať ti teď ten č u r á k zaplatí ze svého.l *15*
  • tržní ekonomiku tak si trhněte nohou:)
  • spíš po USA
  • Když se podíváte do obchodů tak třeba sýry šly cenově nahoru až o 4Kč na krabičce.A pritom třeba Madeta naříkala kolik se jí vrátilo kamionů zpět. Proč neslevní aby vše prodali?? A výmluva že za to mohou řetězce je ubohá. Snížení ceny při zachování marže výrobci zajistí min. pokrytí nákladů. A stěžovat ať si jdou do Bruselu a USA.
  • pšonci budou letos ožralí z kalvádosu
  • kvůli našim řitolezeckým politikům to bude čímdál horší,dobře vám tak,já už budu volit jedině komunisty
  • Tak, soudruzi podnikatelé, uplatněte to zde, levněji! Ušetříte na dopravném!
    (Anebo je to jinak?)
  • Ať se odstěhují do země, kde zítra znamená včera - a ještě na tom vydělají !!!

    Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Všichni začínáme citelně doplácet na vazalství čechostánskych pucfleků s hitlerovskym západem !
  • Ale to je přeci riziko podnikání ne? nedávejte podnikatelům nic. Lidem také nikdo
    nic nedá když jim stát v době nouze sebere úspory. Náš stát je rozkradený
    a léta se to řeší tím že se lidem zvedá DPH - ceny - zatímco daně pro bohaté jsou
    tu oproti USA/EU trvalé nízké.

    ČSSD s vekou slávou zrušila poplatky ale hodlá je lékárnám kompenzovat z jiných zdrojů.
    Takže opravdu zrušení? ne jen se bude platit jinak.
  • Naši zemědělci jsou skromní. *7*
    To Poláci si ztráty naúčtovali do Bruselu pětinásobně, až musel zaklapnout trezor. *1*
    Jsem četl, že v Polsku se nadšeně rozjela kampaň "jablka na všechny způsoby", všechny média zveřejňovali možné i nemožné recepty jak jablka použít. Po dvou týdnech Pšonkům stejně lezli jabka krkem a zásob prakticky neubylo. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit