Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hugo je jedno z mnoha Štěstí pro Jižní Ameriku. Stejně jako Evo v Bolívii, Rafael v Ekvádoru nebo Daniel v Nikargui. Neštěstí pro celý svět jsou primitivní zakrslý skřet a podurčenec Sarkozy, karierista Cameron, černá huba Obama a lidé jako E. Pokorná.
  • Nikomu z nás by se nelíbílo, kdyby se nám jen tak někdo procházel např. po zahradě. Tito tam prostě něměli co dělat a dál bez diskuze...Pokud tam byli, tak na vlastní riziko. Je jedno o jakou se jedná zemi, aby si někdo mylsel, že on může,ale druzí už nesmí..
  • Pokorná a jiní podobní. O Bože jak máte málo informací o skutcích a činech státníků různých zemí a o životě v těch zemích od Venezuely počínaje, přes Libyi, Egypt, Syrii, Pakistán, KLDR dále Afghanistán a až po Irán. Nic nevíte a nemáte snahu vědět. Honosíte se demokracií a přitom Vaše myšlení je jedna totalita. Všechny informace máte jen z toho co Vám řekne TV a tisk a radio a nevidíte ty síta, kterými prosívají všechny skutečně informace, aby se k Vám nedostaly. Jste v situaci jako byli Němci, když jeho vojska vraždila i doma ale hlavně ve světě a většina Němců žila v radostném přesvědčení, že jejich Hitler a jeho zprávy jsou božské. A tehdy se také podobné německé Frau Pokörne vyjadřovali podobně o státnících cizích zemí na které ukázal Hitler a Goebbels ukázal. Tehdy německé bomby trhaly hlavy a těla nejen Guernice, ale německé frau byly spokojené, žily v bludu. Dnes je situace podobná, v Libyi byly bomby "našeho" paktu co trhaly libyjcům ruce a nohy a zničily jejich osady, obce a města na rozvaliny. A české"Pokorné" se tomu radují, nebo o tom neví. Ale už by schvalovaly nové bomby na Irán o němž nic skutečného neví. Jsou úplně stejné jak ty Hitlerovi německé frau co mu tleskali a provolávaly slávu.
  • Chaves je jedno z mnoha neštěstí pro jižní Ameriku.Sebevědomý,domýšlivý a hlavně primitivní vládce se nehodí v 21 století do vedení státu.
    • Je třeba pravdivě říct, KOMU se nehodí......
      • Souhlas! Proč se někdo nezeptá těch lidí v jejich zemi (to myslím obecně), koho a co vlastně chtějí? To musí všichni chtít totéž? To je demokracie (z řeckého démos kratos = lid vládne)?
  • Chaves je jedno z mnoha neštěstí pro jižní Ameriku.Sebevědomý,domýšlivý a hlavně primitivní vládce se nehodí v 21 století do vedení státu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit