Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svět směřuje k jedné "Totalitní světovládě". Jen hrstka "vyvolených" a miliardy porobených. Zatím se můžeme těšit celkem příznivému stavu, jaký dosud můžeme zde prožívat. To jak nám média vykreslují situace ve světě a vládce v jednotlivých oblastech je velmi neobjektivní. Občas se projeví i zcela fatální chyby v jasných výrocích představitelů. Pro nahlednutí do budoucnosti doporučuji ke studiu knihu Martina Herzána Totalitní světovláda a spis Jiřího Novotného a Františka Poláka - Tajné dějiny jezuitů. Nejde jen o pohled do minulosti, ale v širokých souvislostech je možné nahlédnout do budoucnosti. To že budoucností je ottalita je víc než zřejmé. Pád ekonomiky je k tomu jasným předurčením, aby bylo možné udržet "nespokojené masy" na uzdě, při zachování výhod blahobytu pro několik "vyvolených". Tedy né snad zvolených, ale samozvolených. Není v tom ani náznak demokracie,jen zvolení nejspolehlivější formy útlaku. Je možné tomu zabránit ? Teoreticky ano. To znamená vědět, znát, dokázat se orientovat dle poznání a zdravého úsudku. Opakem je tupé stádo. Věřím že náš národ má potenci patřit k reformátorům připravované světovlády.
    Pokud zůstaneme neúplatní se zájmem o všechny lidi kolem nás. *14* *3* *14*
  • Připojuji svůj souhlas k Pepponovi a Topolovi. Ve světě je potřeba stále víc takových silných vůdců, jako je Hugo, kteří se dokázali postavit na odpor největším zločincům dnešního světa tedy USA. Nebýt Huga, američtí ekonomičtí vrazi by dnes Venezuelu plenili a vysávali a obyčejní občané by žili v naprosté chudobě. Přeji silnému Hugovi brzké uzdravení, dlouhý život a ještě mnoho, mnoho úspěšných a plodných let u venezuelského kormidla.
  • Ismus jako ismus
  • Informace je to důležitá, protože píše o lidech kteří se postavili nepřátelům lidstva.Přeji jim ještě dlouhý život a úspěchy v boji s nebezpečnou hydrou.
  • To je tedy informace, koho to asi zajima?? At chcipnou oba. *11*
  • Bezdomovec a Hnědočech *1*
  • Peppone souhlasím s tebou ale je potřeba aby KSČM změnila směr jinak Filip a jeho vedení je jen levé křídlo soc.dem. !!! Dále je nutno aby pro dělnické strany platilo na prvním místě heslo,které musí být zákonem "Proletáři všech zemí spojte se "!!! Vždyť kapitál je nadnárodní a jestli proletariát che zvítězit tak to je to hlavní!!!
    • Máte pravdu. Krásně se čte i příspěvek wědmy, kéž by to bylo možné. Ovšem člověk je tvor jako každý jiný na zeměkouli, urve co se dá. I když připouštím, že jsme tvorove nejhorší. Zabijíme i když nemáme hlad. Musí existovat zákon , aby se druhý bál zneužívat toho pomyslně slabšího. Nikdo si nesmí myslet, že může jednat beztresně. To je celý pokrok který může být dosažen.
      • ten zákon existuje a fungue..v celém našem vesmíru , jak píšu ke změně už dochází a změní to lidé kteří zatím mlčeli a mlčí , a v tichosti na sobe pracují !!!

        ovšem nečekejte žádnou revouluci se s střílením ...
    • žádná revoluce , ani násilná..nemůže přimět lidi aby se chovali lépe , žádné revolučníí hnutí..

      proto změny přijdou od lidí , od zdola a dobrovolně ..

      už to nebude ani kaptalismus ani komunismus..!!
      • wědmo promiň ale ještě jednou odpověď.Moc pěkně se to čte ale je to naivní !!! Kdyby to bylo možné tak bych byl pro ale to bychom ještě museli vyfasovat křídla a lítali bychom jako andílci v nebi !
        • naivní ? ..už to nyní probíhá ..teď v tuto chvíli!!

          nůžky se rozevírají a civilizace se dělí na ty co jdou za "světlem " a na ty co si přejí žít v "temnotě " i nadále !!

          kam se vydáte vy ??
  • Nechť dlouho žije Chávez i Fidel Castro. To jsou právý hrdinové posledních 20 let. Takového Chavéze bych ctěl mít za presidenta. To bych se nestyděl ako dosud říci, to je můj president.
    AŤ žije proletariát. ať žije naše komunistická strana!
    • pepčo..žijeme ve třetím tisíciletí , to znamená že komunismus a kapitalismus ..skončí v propadlišti dějin , vše co se nyní děje ve světě , je součástí velkých změn .

      za 20 let bude svět zcela jinde , postavený ne jiných základech a budeme zírat ..jak bylo možné že , jsme se nechali tak oblbovat !!!
      • wědmo rozhodující je vlastnictví výrobních prostředků.Stát je a zůstane nástrojem vlády jedné třídy nad druhou !Podle tebe by snad měl zaniknou stát ?!? To co ty uvádíš je buď forma komunismu ale tomu nevěřím a nebo absolutní vláda několika nebo jednoho super boháče !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit