Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ta podvraťačka z Ostravy co zakládá konzuláty na podporu néjakých prašivých doněckých kozáků.Tak to to mi tam teda nesedí.
    • ... zakládá konzuláty na podporu néjakých prašivých doněckých kozáků, tedy ukrajinských kozáků, ta je ale divná.
  • Jsou to nebezpeční šílenci. Mnohem větší reálnou hrozbou pro občany jsou oni a ne migranti. Ti tady totiž nejsou, zatímco oni už otravují život lidem v pohraničí. A podle jejich záměrů na změnu ústavy lze soudit, že se stanou hrozbou i pro lidi z vnitrozemí.
    • Kdyby nebyla podporována nelegální migrace, nebyla by ani ta domobrana. Občas se to chce zamyslet nad tím, co je příčinou a co důsledkem. .
      • Domobrana v podání těch psychopatů je vážným nebezpečím pro tuto zemi. O žádné migranty jim nejde. Ty jsou pro ně pouze záminkou k získání moci. Přes zelenou hranici žádní migranti nepřecházejí. Když už, tak cestují vlakem, autobusem či v nějakých dodávkách. A myslím si, že nejvíce nelegálních migrantů do ČR nepřichází z Asie či Afriky, ale hlavně z Ukrajiny.
    • ale bačkoru... nebezpečný šílenec jsi leda Ty. Když už v podstatě žádnou armádu nemáme, tak někdo tu zem bude muset bránit, až ručníkáři ve Francii a Německu vyvolají občanskou válku... tam už jich je dost a někam utíkat budou muset. Bylo by fajn, kdyby to nebylo sem.
    • Prizivnici co tady lezou z Afriky jsou obrovskou hrozbou. Parazitovani na systemu pochtivani zdravotni pece pochtivani lidskych prav a dalsi rozezhranosti - nas muze stat velke penize. Je treba nechat tady kluky at se bavi. Ostatne nase zkusenost se skopcaky je nesmazatelna. Armady se nam flaka po svete a doma nebudou umet ani kloudne vystrelit po africkem nepriteli ci vetrelci........
  • Občan nepotřebuje stát a armádu. Pokud by mělo dojít ke konfliktu, tak dojde k tomu, že všichni muži do 50 let povinně narukovat do armády. Co se stalo před druhou světovou? Armáda se vzdala a odevzdala zbraně Němcům. Dneska si politici pošlou letadlo do Sýrie a přivezou si rodinu, která vlastně nikam nechtěla uprchnut.
    Občane založ si co chceš a braň se jak umíš a na vládu se vykašli jako ona kašle na tebe. Dá ti ministr obrany na chleba? Dá ministr financí najíst tvým dětem? Dá ti prezident svobodu projevu? Nikdo ti nic nedá pokud se sám o sebe nepostaráš. Naopak vláda v čele se Sobotkou ti stále více a více ubírají Tvá práva se svobodně rozhodnout. Ať si hrad a vláda vládne v Praze, ale my si budeme jinde vládnout taky sami. Poslouchat nějakého hňupa já osobně nemam zapotřebí.
    • V r38/39 se armáda vzdala na tlak politiků a na ně tlačili spojenci Francie a Británie a na Beneše řvali že vyvolá 2 sv.válku když nepodstoupí Sudety.Jak to dopadlo víme a je ostuda komunistů že po válce popravovali a zavírali vojáky co bojovali za Československo.Dneska se Slováci stydí za vznik ČSR a v ČR se staví pomníky Němcům a od r39 až do r45 probíhala skutečná genocida obyvatel Čech a Moravy,tak už tady držte huby o odsunu a armáda je jeden ze znaků státnosti.
      • Problém byl v tom, že Beneš se svými stoupenci si vymyslel jakýsi neexistující "československý" národ, ani Slováci ten názor nepřijali. No a v tom duchu Beneš považoval původní obyvatele Zemí Koruny České mluvící německy (těch byla v ČSR celá třetina) za "cizince". A tím je vlastně nabídl Hitlerovi.

        Druhým faktem je to, že odstoupení Sudet bylo tím menším zlem. Mnichovskou dohodu podepsal president Hácha, protože Beneš abdikoval a zbaběle uprchl do Francie. Pokud by se tak nestalo, došlo by k bojům mezi ČSR a třetí říší. A toho by jistě využil Džugašvilli a poskytl by nám "bratrskou pomoc". Takže by nás zabral CCCP a naši dědové a otcové by skončili na Sibiři, boje mezi Hitlerovými hnědými a Džugašvilliho rudými socialisty by probíhaly na našem území se všemi důsledky.

        Ono to nebylo tak dvoubarevné, buď a nebo, jak si někdo může myslet. Existuje zlo větší a menší. A ta Mnichovská dohoda a odstoupení Sudet bylo právě to menší zlo.
        • *1*
  • Mno pokud se v tom angažuje paní Lisková, tak to hovoří za vše ...
  • *1* *1* *1* *1*
  • Úmysl dobrý,ale kdo zaručí,že nebude zneužita-zneužita jako hnědokošiláči Ádou a jiné ,jako policie která mlátí vlastní občany ,kteří vyjádří svůj nesouhlas s vládou-a mají v tom i letitou praxi od roku 1989 a chrání povaleče,vyžírky,nájezdníky-, poslanci bo svým otrokářem,pardon milovaným zaměstnavatelem apod. !! Kdo by rozhodoval co musí,můžou a nemusí !! Na jakém základě by byla povinnost-byť třebá jen na tři měsíce výcviku. Kdo by hradil ušlé mzdy,jak s dovolenou,nemocensko atd. !!!! Byl jsem záklaďák s 60,-Kčs měsíčně ,pak se to prý zvedlo na 80,-Kč.....s tím,že prý je o nás všeobecně postaráno-ubytování,strava,ošacení atd.....Fandím panu Obrtelovi-sice jsme se nesetkali osobně,ale nějak profesně k němu mám blízko a znám osobně hoooodně kluků co s ním rádo slouží.....Domobranu ANO,ale na základě dobrovolnosti a nasazení jen v případě živelných katastrof na našem území,při obraně naší země-nějak se mě příčí bojovat za německé fabrikanty na našem území,za italské a rakouské bankéře,za cizí statkáře a šlechtice kteří tu vlastní a protiprávně lesy,pole,zámky-prostě nás vlády zradily a proti Benešovým dekretům jim cpou majetky !!!! Ale je potřeba o tom diskutovat veřejně,co osoba-to jiný názor !!!!!
    • Hele mravenče, přečti si ty tzv. Benešovy dekrety a jsi-li slušný člověk budeš se stydět:
      - "OBČANÉ německé a maďarské NÁRODNOSTI jakož i zrádci a kolaboranti..."
      - Beneš vydávala ty tzv. "dekrety" jako soukromá osoba, kdy ještě nebyl presidentem
      - Ty dekrety už vlastně neplatí, byly určeny pro jednorázové použití a dnes je už nelze použít.

      A pokud jde o tu tzv. "domobranu", co takhle zavést lidové milice nebo rovnou Werkschutz po vzoru rudých a hnědých socialistů?
      • Ano, proč ne? Spíš tedy SA než Werkschutz...Jestli sis nevšiml, Občane, tak ono oboje fungovalo... *1* *1* *1*
        • Takže Sonderabteile spíš než Werkschutz? No fakt je, že ti hnědí socialisti byli vypočitatelní, kdo držel h.bu a krok tak mohl přežít. Kdežto u těch rudých socialistů jeden nikdy nevěděl co je zrovna napadne. *1* *1* *1*
          • no a my jsme sklapli podpadky odevzdali pušku a stáhli ocas *1*
  • Kdo Vas financuje ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit