Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám to štěstí, že mám za sebou dva nekomplikované porody, zdravé syny a už mám splněno a nic dalšího mě nečeká. Zvládla jsem to, ale u toho druhého už to bylo náročnější, tak si na třetí dítě netroufám. Za první porod jsem dostala od manžela řetízek a za druhý náramek , takže jsou vzpomínky pořád se mnou :-) .

  • Tak z tohohle bych se do formy po porodu dostávala dlouho :D 

  • Porod je porod. Nemůže rodit chlap, tak se z toho ženský neposerte. Děláte z toho vědu. My zase vyděláme prachy, jsme tradiční rodina kde jsou přirozeně rozděleny úkoly a každý si váží práce druhého bez ohledu kolik kdo přinese do hnízda/. Mám 2 dospělé dcery a je mi 53l let. 

    • ...tak se z toho neposerte. Děláte z toho vědu.

      Turečku, ty jsi neuvěřitelný iidiot...

      Moc bych ti přála mnohahodinové porodní bolesti a chtěla bych vidět, jak si je s úsměvem užíváš...

      A dnes už vůbec neplatí, že muži vydělávají více, než ženy...

      • No snad si svoji první mozkovou mrtvici neproděláme jen co se budeme chtít dostat na svět , ona ta příroda dělá svoje věci již miliony let správně .Tak až vyděláte balík tak at je Vám přáno porodit alespon dvě zdravá děcka přirozeně.Pokud to ZP bude proplácet se ziskem - pořádně vylobovaným tak se pravdu dovíme tak za 50 let.

        (odstředivá síla se nikdy v minulosti  na porodu neděla )

        • kumule - já zde vůbec nějakou porodní centrifugu neobhajuji...

          A dvě zdravé děti jsem porodila aniž bych čekala, až vydělám balík...

          Jen mě vytočil Tureček svým příspěvkem...

          Takže bych všem chlapům, kteří si dělají z porodu srandu, přála užít si mnohahodinové porodní bolesti, když už si nemohou užít i samotný porod...

          • porodní bolest je vnímána jinak než ostatní bolesti.Němci mají pro ni pojem Geburtsweh,zatímco jiné bolesti se označují Schmerz.To odráží emocionální složku radosti ze zrození která posléze převažuje,jinak by ženy dobrovolně nesvolily k opakování takové bolestivé zkušenosti .

            Lze se tomu vyhnout-císařským řezem,kterým údajně rodí většina žen v USA.A má to prý následky-absence bolesti emoční vztah k novorozenci prý oplošťuje.  

            Neonatologie je obor lékařů,demografický růst národa je starostí politiků.Stačí si jen spočítat,že rodina má-li 2 děti,vede k demografickému poklesu národní populace a je tedy třeba mít a vychovat více než dvě děti aby národ prosperoval.

            A teď si vemte co tu kolem nás vidíme-prezident Klaus tehdy řekl,že ho takové věci jako počty novorozenců vůbec nezajímají.Ekonomika demokracie je zaměřena na úspěšnost mladých zdravých jedinců které rodina jen zatěžuje a rodina sama patří do starého železa včetně hodnot s tím spojených.

            Liberální demokracie Merklové a Bilderbergu řeší starost o demografický růst navážením migrantů ,přičemž počítají se zánikem národů a degradací našich evropských tradičních kultur.

            Takže stroj na porod je zbytečný-bílé ženy už rodit nemají. Vzhledem k porodním bolestem i zdravotním rizikům s tím spojených lze otěhotnění bílé ženy bělochem považovat za trestný čine ublížení na zdraví a šíření nacionalismu. 

          • jak Vás může vytočit nějaký mrnavý turek ?ale k tematu ,docela bude trapné až zase jeden vynález pošle některé jedince na věčnost a to ty nejmenší ,no snad to mají vymyšlené .Pravdou je že naše společnost dává za vzor ženu která vydělá balík a je bez potomků než tu která porodí a vychová!!!dobře dvě a více dětí.Naopak děti se stávají překažkou "v tom báječném"světě ,no a kam půjdem jako společnost?no přece na věčnost.

            Není potomek není budoucnost , tak ve vesmíru normálka.


  • Další - objevitelé... 

    Sami děti v době, kdy "vynález" učinili, neměli a nemají, i

     mechanismus porodu je pro ně zřejmě záhadou

    S podivem je, že této hlouposti někdo udělil patent!

    • patentováno je hodně pitomostí,ale tento je udělen správně-vynález je objev principu,ne konstrukční řešení a v tomto případě je patent v pořádku-jde o princip odstředivky při porodu .

      (ta centrifuga je směšná nám zde na Zemi,ale jednou se toho může používat někde mimo gravitaci.)

      Špatné je to tehdy,když vynálezce lže.To je bohužel stav většiny čínských patentů-patentují sloučeniny jejichž syntézy mají nereálné reakční podmínky nebo bylinky z lidového léčitelství a daří se jim přimět seriozní instituce Západu k udělování prestižních ocenění jako je Nobelova cena ,které pak drze staví na odiv jejich úchylná propaganda. 

  • Centrifuga se roztočí,vyflusne děcko,za ním placentu a za nima pak vychlístá krev jak gejzír na Islandu...-kdo chytí děcko,vyhraje a může si ho nechat! -Baseball je nuda,tohle je lepší!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit