Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavně ale koukej vyfičet z Česka.Tady není zájem ani vůle se zabývat tebou a tobě podobnými.Máme svých problémů dost.Buď rád že tady nemachruješ s klepetama na rukou.Tady naprosto nikoho nezajímá kde a jak by jsi chtěl žít.Doma by jsi žhral brambory z řádku a řepu přímo z pole.Tak tady přestaň házet ramenama a dělat osvíceného demokrata.Tady je jediný zájem - abys vyfičel a už se tady raději neukazoval.
  • Táhni ke všem čertům.......do Německa *15*
  • Další, moc podivná argumentace právníků. Nač jsou potom vydávány mezinárodní zatykače, když je nerespektujeme? Jak můžeme být demokratickou a právní zemi, když je porušujeme?
    Když byl odsouzen za to, že stranil Turecké opozici, tak to jistě patřil k nějaké teroristické organizaci a nebyl jenom politicky oponent s jiným názorem. Další "Katarský princ" a "Faját".
  • všem rozumně diskutujícím
    zde je email do redakce TISCALI
    redakce@tiscalimedia.cz
    Všem kterým znepříjemňuje multinick Putin .... a další jeho pseudonicky diskuzi aby napsali na redakci aby tato co nejdříve dala stop přístupu spamerovi a teroristovi který zamořil všechny diskuze hloupými nekonečnými přívaly nechtěných příspěvků a čímž nejen že porušuje diskuzní pravidla, ale sprostě napadá ostatní diskutéry jíž déle než rok.
    Je snad redakce hluchá
    • Vadí pravda, soudruhu?

      Č. 2/1993 Sb. O vyhlášení LISTINY ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD
      Čl. 17
      (1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
      (2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
      (3) Censura je nepřípustná.
      • tvá pravda jak si ji představuješ pro sebe tak jistě a neoháněj se listinou práv a svobod když si tiskali stanovilo svoje podmínky... seš jeden s multinickových převleků nebo jen jeden s těch kteří mají chorobně rádi když druhé popichují ...což je silně fašizoidní
        • Spravedlnost vyjádřená v Ústavě ČR, v zákonech a v soudních precedentech je závazná pro každého občana ČR a proto si ani Tiscali nemůže stanovit podmínky, které by s uvedenými dokumenty byly v rozporu. To by se totiž sami vydávali nebezpečí trestního stíhání.

          I když propagace komunismu a popírání jeho zločinů je trestným činem a mnohé zdejší příspěvky jsou z tohoto pohledu na hraně, považuji za správné, že Tiscali takové příspěvky přehlíží.

          Na použití ironie vůči těm kdo místo věcné diskuse druhé napadají, často i vulgárně a kradou nicky, není nic špatného. A už vůbec to není nic "fašizoidního". Naopak za fašizoidní lze považovat vychvalování komunismu jeho stoupenci a popírání zločinů s tím souvisejících.

          Uvítal bych, kdybys místo kádrování pisatele a poučování co má nebo nemá psát, vyjádřil svůj názor k dané věci. Samozřejmě nemusíš s pisatelem ve všem souhlasit. Ale v tom případě je třeba použít věcné argumenty.
          • jo dar řeči byl dán většině, ale dar rozumu jen některým a na tebe se nedostalo
            nemám nic proti názoru a je mi jedno jestli z východu nebo západu, jihu či severu. Ale sejří mě tapetaří a balvani jako ty.
  • U nás také členové teroristické ozbrojené organizace lidové milice zůstali na svobodě, ani komunisti, StBáci a konfidenti nebyli potrestáni, u nás to není trestný čin. *15*
  • Proč je na fotce datum listopad 2016?!
    • asi proto,že ten měsíc toho týpka zadrželi, jen se spletli o rok *12*
    • neb naši psavci jsou rychlejší než čas ..... teorie relativity byla potvrzena a stroj času s perpentuem mobile pracují
      • *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit