Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sportujici mladez patri k te lepsi casti,je smutne ze se mu to stalo, mladicka nerozvaznost
  • Prosím vás,řekně te mě,který kluk se nehoupal na brance? Myslím že snad každý. Podle mě jde o to,kdo za takovou branku,která je schopna se překlopit přímo na hlavu houpajícího,je zodpovědný. Je to opět debilita lidí dospělých,ne dětí,náctiletých,kteří se na takové brance houpou. Podle mě by stačilo závaží,tak aby se nemohla branka přehoupnout. Kolik bude muset umřít,nebo být zmrzačených dětí,než s tím někdo něco udělá???
  • Kdo je koupil, je dobytek ! *12*
  • Je to samozřejmě strašné, zmařený mladý život.

    Ale ta strašná čeština: "Podle zatím dostupných informací se měl údajně hoch na brance houpat" Proč se ten hoch na brance MĚL HOUPAT? Kdo mu nařídil nebo od něho vyžadoval, aby se tam houpal?! Snad "pravděpodobně, údajně, podle tvrzení, domněle... se houpal", ne?

    A dále: dnešní mládež je nevychovaná. Chybí tátův řemen a učitelova rákoska. My jsme byli stále vedeni k tomu co se má dělat a co se nesmí dělat. A i přesto se stávaly nehody.
  • jestli mne pamět neplete tak tohle je už aspon 5 případ za posledních 10 let.
    a jak je vidět,asi ještě časem nějaké přibudou když nikdo nevymyslel jak to udělat bezpečné aspon pro mládež.
    • Bohužel tento Absurdistán pravicových živlů není schopen vyřešit ani triviální uchycení branky a natož vyřešit krizi ,do které nás dostal v roce 1989.Co vy ovčani na to ?Pořád budem čumět jak to tady vypadá nebo uděláme konec?
    • Bezpečné ty branky jsou, užívají-li se k účelu pro nějž byly zkonstruované a vyrobené. Kopat do nich míče, ne se na nich houpat jako na hrazdě. Když nějaký rourka zkouší jezdit osobákem na Lipně a auťák utopí, také nikdo nestíhá výrobce vozidla. I kastrovaný býk chápe, že auto není motorový člun. Zato vzdělaní právníci nechápou, že branka na kolektivní míčové hry NENÍ HRAZDA ANI PROLÉZAČKA. Podivuhodné je, že s tím mají problém i někteří soudci. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit