Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslet si že ehm-podnikatel co má miliardy prostě hóoooodně peněz, ve vládě nebude krást páč to nemá zapotřebí, je jako myslet si, že dívka co vystřídala hóoooodně chlapců bude věrná nejvěrnější...:D
  • Lidi,pojdjme už do ulic.
    Rozbijeme jim dršky a hodinky.
  • Máte pravdu.Všude samí zloději.My jsme tak rozhodli v restauraci "Na růžku".
  • Stalingrad
    O co vlastně de ??!! O onvoh,všichni jsou křišťálově čistí -asi jako Standa Gros,všichni jsou kouzelníci jako Čuněk-z životního minima našetří miliny,nikdo nekrade-TO JE SPROSTÉ SLOVO A ZA NĚJ JE KRIMINÁL-oni jen odklání,žádný z nich nelže,pouze mystifikují,že Kraďousek....a když se již něco provalí a ministerstvo xx věcí dostane pokutu v desítkách milionů,tak to stejně zaplatí občané-daňoví poplatníci !!!!! NE TI ,CO TO ROZKRADLI-oni jsou přeci křišťálově čistí !!!!! I ty špinavý *12* *12* *12* jsou čistější,čestnější a užitečnější !!!! Kdyby mezi ty křišťálově čistý šoupl bombu tak se vůbec,ale vůbec nic neděje...když prasata dostanou chřipku a musí se vymlátit,je to v rektu-hrozí hlad !!!! Klidně ty křišťálově čistý můžem házet třeba do řeky bo pod vlaky,škoda bude jen ve zpoždění vlaků !!!!!!
  • Fischere jsi demagog.

    My zde dosud nemámw fungující tržní model západní společnosti.
    Máme zde kočkopes kdy parodii na tržní společnost budují soudruzi z StB a KSČ
    v pravicovém a podnikatelském převleku.

    Na fotbale řádí StBák Berbr. ODS stranu pro ex komouše nahradil další projekt z dílny
    StB - ANO: Co druhý tzv. podnikatel zde měl rudou knížku
    • To jsou jen výmluvy. Kolik let je dnes asi příslušníkům StB nebo členům KSČ. Jak dlouho ještě budete neschponost každé politické garnitury po roce 1989 házet na shora uvedené ?
  • od roku 1989 jedna zlodějna za druhou a jeden podvod za druhým.Řeší se jen Rath,ale ti největší zloději a podvodníci jsou na svobodě a vysmívají se nám.Studenti díky za cinkání kličema.Sami vidíte,kde tato země dospěla a kolik sem táhne přivandrovalců,které budeme živit spolu s cikanama a jak jsou na tom v naší zemi důchodci.
  • ten jevětší mafiózo si vás koupil za koblihu *16*
    • Přesně tak...

      Nejdříve prohlašoval, že do vlády nechce, že chtěl jen vědět, jakou důvěru mu voliči dají a pak zabral všechna důležitá ministerstva, aby měl přehled a byl první, kdo ví o důležitých zakázkách, které by byly vhodné pro jeho firmy. Nějaký střed zájmů odmítá...

      Nejhorší je, že mu za koblihu opět někteří voliči skočí na špek...
    • Nedávno jsem poslouchal rozhovor dvou řidičů MHD. Rozplývali se nad Burešem, jak je to schopný a poctivý chlapík, že jedině on dá vše do pořádku, ... Ovce.
  • *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit