Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • by se mi líbilo kdyby takovým chodícím pazgřivcem byl třeba obecný oblíbenec - poslanec Benda. Ten by se mohl ukazovat i na poutích. Za všeobecného potlesku a jásajících davů by byl permanentně i ve zprávach. Takový blb se totiž už nikdy nikde nenajde!
    • soudružka Semelová *1* *1* *1* *12* *16*
  • Podivnou nemoc popsal poprvé v roce 1882 francouzský neurolog Jules Cotard. Jenže je tak vzácná, že ani za více než sto let se nepodařilo lékařům přijít na to, co ji způsobuje a jak ji vyléčit. Dokonce se ani přesně neví, kolik lidí tímto syndromem trpí – podle jedné studie z Hong Kongu je to 0,57 procenta obyvatel, jiná z Mexika došla k číslu 0,67 procenta.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    půl procenta je docela dost. To znamená že ji má zhruba každý dvoustý. Tím pádem jen v České republice funguje asi 50 000 nemocných. Buď v redakci popletli čísla anebo si z nás dělají srandu a zkoušejí naše IQ.
  • Osmihodinové stání na nohou u výrobního pásu za 12000,-Kč by je vyléčilo za pár dní.
  • a jste si jistý že MY ŽIJEME ??
    vstanu.. .jdu do práce.. deset hodin dělám nesmyslnou bezduchou práci.. přijdu z práce, a už spát jak jsem unavenej. vstanu... jdu do práce....
    .. když mám volno tak bez peněz nemůžu nic..
    všichni jsme už dávno mrtvý
    • dyž si vyfetlej negouš tak seě fakt mrtvej......
  • Z textu v článku vyplývá, že se nejedná pouze o představy, ale o problém, který ten dotyčný opravdu cítí na sobě. Mě osobně se moc nelíbí jednání - neznám-neexistuje. Přitom spousta teoretiků se zblázní do své teorie tak, že jí věří a přesvědčují ostatní o její správnosti. To jim ale naopak děsně žerou bez jakéhokoli důkazu.
  • Tak mi trvalo deset minut, než jsem pozavíral ty celostránkové reklamy, které jsou jako všechny ostatní k ničemu, jen otravují život a přibližují nás ke stavu lidí, o kterých se zde píše.
    Ale jinak. Kdyby nekoukali na ty filmy o živých mrtvolách, se kterými se roztrhl pytel, tak by takové představy neměli.
    • Podivnou nemoc popsal poprvé v roce 1882 francouzský neurolog Jules Cotard.
      -------------------------------------------------------------------------------------------------
      Tak tak. V roce 1882 koukali na filmy o živých mrtvolách. Tím se hodně vysvětluje. *15* *4* Že tys zase nevzal tišící prášek....? Nešťastníku.....
  • To mi připomíná naší politickou scénu,když vyhodí kvalitního lékaře,který zachránil desítky lidí onkologicky nemocných a dosadí tam kulicha a další netáhlo.Až budou volby tak to zohledníme.Připosr.předsedu nepotřebujeme a s ním celou vládu.
  • nejlepší by bylo až by někdo řekl, že nemá třeba ledviny rychle mu je vyříznout a ukázat, ten by koukal !!!!!!
  • To vejprty:
    A co když je to tak, že vědomí se při smrti nebo i průběžně během života nakopíruje "někam", kde ho lze kdykoli později "načíst" a to je potom tzv. duše zemřelého?
    Pisatel chce zřejmě naznačit, že podle jeho názoru čas a prostor existuje pouze v našem vědomí. Já se naopak domnívám, že obě ty to entity existují objektivně mimo naše vědomí a v našem vědomí se pouze zobrazují.
    • existují současně. To že se zdánlivě nacházíme v nějakém prostoru nebo bodu času je naše vnímání které je na určité frekvenční a informační úrovni. Se změnou frekvenční a informační úrovně dochází ke změně (pohybu) v čase a prostoru. Vyspělé duše například některých Tibetských lámů dokáží tak takzvanou teleportaci nebo cestování v čase. Za jistých mimořádných okolností se tyto "nehody" stávají i "průměrným" lidem. Bylo zaznamenáno dost prokázaných případů spontánních cest časem nebo prostorem. Také efekt takzvaného Déjá vu patří k chvílím kdy si duše na zlomek vteřiny uvědomí svou paralelní existenci v jiné časové realitě. Možná že uvedená "nemoc" je právě projevem déjá vu kdy duše vnímá svou realitu kdy už je fyzicky mrtvá a ztrácí kontrolu a přehled ve které realitě se nachází
      • Čas je jednou z dvanácti dimensí vesmíru tak jako prostor. Proto Einstein hovořil o časoprostoru. My se můžeme bez pohybovat v prostoru, ale (běžně) nikoli v čase. Teoreticky cesty v čase možné jsou a existuje mnoho případů, kde nejpravděpodobnějším vysvětlením je cestování v čase. Případy déjà vu jsou často vysvětlovány jako vzpomínky na minulý život. Materialistické představy 19.století to tom, že primární je hmota a z ní vniká "nadstavba" se ukázaly jako chybné. Už od dob Einsteina víme, že hmota je koncentrovaná energie a dnes existují teorie, že energie je koncentrovaná informace. To se vymyká naší představivosti, ale matematika a logika pro to svědčí.
  • nesset jsejeseter::::

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit