Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chuchvalec nosil nosánek moc vzhůru a jeho čistou reorganizaci PČR mu nevěří ani děti na pískovišti. Pamatuji jeho akci Rohožka a policisty převlečené za extremisty,ci jeho výhrůžky o zavírání lidí z proti migračních demonstraci za šibenice,proto jsem rád,ze jde do (.)
    • Na prd-le je zvyklý,vždyt do několika lezl velmi často.Doufám,že se najde někdo,kdo po něm ten svinčík uklidí a Tuhého pošle do pí.......Už tu pakáž z ČSSD nemůžu ani cítit.
  • Ikdyž ČSSD vygenerovala další jsem velmi rád,že ten trotl chovanec už zmizel s těmi přemoudřelými žvásty a že se bude se Sobotkou zodpovídat ze svých činů.
  • Domnívám se, že tentokrát Chovancovi připíšu bod za postoj, kterým vyjádřil svou nespokojenost s názorem jakési "Amnesty International", ve které jistě sedí a posuzují situaci lidé, kteří zřejmě nikde nebyli. Protože, kdyby přišli do Česka, nebyl by problém jim ukázat jak se mýlí a hlásají potom bludy o diskriminaci našich cikánů. Nebyl by problém ukázat, kolik máme v republice cikánů, kolik z nich se podílí svými daněmi na chodu státu, kolik na trestné činnosti, kolik z nich nedělá a jenom vycucává stát, kolik z nich nelze zaměstnat jenom jako kopáče / čest mimořádným výjimkám /, kolik z nich neposílá své děti do školy, a když už jdou, s jak nízkou hygienou, nedostatečně připravené. Nebyl by problém jim ukázat, jak samotní rodičové navádí své děti k trestné činnosti, nebyl by problém jim ukázat cikánská getha a okolí jejich bydliště a takto bych mohl pokračovat dál a dál. Pokud by i po osobní návštěvě nezměnili názor, bylo by je možno označit za neskutečné hlupáky, tupce, slepce, a především štváče, kteří mají jenom jeden záměr, kalit pověst lidem, kteří poctivě pracuji, odvádí své "desátky" státu a současně živí přes 600tis. cikánů, kterým se většině nechce dělat, nebo jsou nezaměstnatelní pro veškeré žádné vzdělání a kvalifikaci. A teď mě někdo řekněte, v čem se mýlím?? A ještě mě označte rasistou a xenofobem.
  • No - je hezké mít oficiálně potvrzeno, že aspoň něco děláme dobře. Dokud je AI naštvaná, tak jsou věci na dobré cestě. Přes všechny moje výhrady vůči Chovancovi - tyto plusové body je třeba mu přiznat. Děkujeme!!!
  • jaký je roční rozpočet Amnesty International, kolik má v ČR zaměstnanců, příkazy koho se řídí a hlavně kdo je platí.
  • Nejen tato štědře placená AI z daní nás všech,ale i někteří europoslanci náš stát špiní a dehonestují.Nevím,jak se již "zavděčit" Romům,alias cikánům,aby oni se vyjadřovali k tomuto státu vstřícně.Kdyby si někdo udělal tu práci a zjistil,kolik Romové přispěli v populaci tomuto státy v HDP a kolik z něho odčerpali,tak by se asi "začervenali".Ten případ v Letech u Písku to ještě umocňuje.Viděl jsem dost ubytoven cikánů,abych si udělal obrázek o tomto etniku.Udělat si zcela normální pořádek jak civilizovaní lidé?To mnozí z nich berou jako urážku a jejich gurové to ihned ventilují ven-např.oranizaci AI.Nechť vyjedou hodnotící organizace do prostředí Romů a potom se vyjadřují-ale hlavně objektivně.
  • Tato zbytečná organizace,kdo ví kým placená by nás neměla zajímat.Já bych je sem pozval ať ukáží co dokážou.Mám pocit,že největší jejich problém je pracovat a vytvářet hodnoty pro společnost a tedy i cikánů za asistence přiložením ruky k dílu i těch řvounů cikánů a hned bude klid i od AI
  • Cigána pracovat nenaučíš, nemá to v genech.
  • Lidská práva platí pro všechny obyvatele ČR stejně, nikdo není vyřazován ze společnosti.
    Jenom to etnikum cikáni se v drtivé většině chová jak lidský odpad. Jenom a jenom s nimi jsou neustále problémy. Vzdělávat se nechtěji, pracovat nechtějí, není tedy pro ně uplatnění v celé ČR. To je celá prapříčina všech problému s nimi. Vysávají naši společnost jako klíšťata. Žiijí ze sociálních podpor a množí se jak krysy - to jediné umějí - jinak jsou balastem pro naši společnost. Byty ničí, chovají se bezohledně, dělají všude nepořádek a špínu.
    Ale my všichni ostaní, co na ně děláme, jsme podle Amnesty International špatní, xenofobní, rasističtí. Opravdu prapodivné nazírání na lidská práva má tato organizace. I ten památník v Letech jim ti "xenofové a rasisté" v ČR vytvoří a celý zaplatí. Prostě v očích této organizace budeme vždycky špatní, ať budeme dělat cokoliv dobrého pro cikány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit