Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo lže, ten krade a kdo krade, ten patří za mříže.
  • Lidovci v rozkrádání jeli také a byli hrobaři především našeho zemědělství, na kterém se nejvíce podepsali. Noví lidé neznamená noví Lidovci, vždy jsou prodlouženou rukou církve a církevní megatunel je i jejich práce a v jejich zájmu, i když v PS minule nebyli ale za ně to udělali lidovci v ODS a TOP.
  • Pro zero - kdyby Zeman nepodrážel , neurážel a neponižoval spolustraníky , nelhal a neřídil vládu pomocí Šloufa, kde metody byli více jak nevybíravé a přímo na hraně zákona viz . akce Olovo, připravovaná vražda na novinářku Slonkovou atd. a věděl o tom všem více než hodně, zlikvidoval Grulicha ve funkci ministra vnitra a dosadili tam spolu se Šloufem poskoka křišťálově čistého Grosse se 100 milionovou provizí za poslušnost, tak by v r. 2003 se prezidentem stal. To co nyní předvádí na hradě, že dokáže postavit proti sobě kde koho, to samé dělal ve vládě a ve straně. Viz. you tube - tady je Šloufovo a druhý den po volbě píše Mitrofanov v Právu - zvířátka se pochlapila a zahnala medvěda zpět na Vysočinu. Ale pravdou zůstává, že po pádu Zemana Špidla a spol. nedokázali už dále kombinovat, protože zvolit na hrad Klause byla jejich prohra. Měli vygenerovat jiného kandidáta a ne Sokola. Přitom Dienstbier st. byl průchodným jak u většiny ČSSD, tak u komunistů, ale i u US-Deu a Lidovců. Blbost nevídaná, že navrhli Sokola, kterého komunisté přece nikdy podpořit nemohli a část ČSSD též ne. A když ČSSD pod vedením Špidly měla většinu s komunisty a to značnou, tak toho měli využít a ne uzavřít koalici nesourodou a v podstatě nelevicovou s hady Lidovci a nemožnými pravičáky napojenými na justiční mafii v osobě Němce předsedy US-DEU. Špidla je mimořádný diletant a mladí měli málo zkušeností a jak vidno žádné logické myšlení a málo analytíckého a nedokázali překročit a umírnit Bohumínský sjezd.
  • Chovanče jsi také pěkný podrazák a měl by si odejít spolu se Sobotkou, Špidlou i Zaorálkemm ti také mají s podrazy na Zemanovi zkušenosti.
  • Odejít? a kam? Ve sněmovně zůstane, to rozhodli voliči. To není věcí strany. Takže jak si pak CSSD chce zachovat jednotu, když jich polovina bude proti.....
  • Co stále tlacháte o Bělobrádkovi, když jeho strana patří k rozkradačům české republiky a evidentně k minulé koalici. Vždyť tu je porevoluční KSČM o které novináři a nikdo za těch 23 let nevyšťourali nic špatného. A jejich program ? Je to program pro lidi a ne pro korupčníky a zloděje, to každý vidí.
  • Tak já ty svazky kontrolovat nebudu, může to tam takto být. Jenomže když vezmu dobu, kdy byly ty svazky v STB zakládány, tak už dneska nemají jejich údaje reálně žádnou váhu a slouží to jen k pomluvám, což je jedna z nejobvyklejších a současně nejhorších vlastností Čechů. Ono totiž i ti tehdejší STBáci byli úkolováni a odměňováni a za získání agentů prémiováni. A tak když někoho třeba jen prověřovali, aniž o tom dotyčný věděl ( sám jsem byl také takovou tajnou prověrkou prověřován, ale na mne nebyl založen spis, jelikož jsem nebyl schopen donášet na osoby jejich zájmu. Prostě mne tehdá někdo udal STB a když zjistili, že šlo o falešné udání, tak mne vynechali. Dozvěděl jsem se to až po listopadu, když jsem předkládal lustraci ). Takže STBáci, aby dostali prémie, založili tisíce svazků na zcela nevinné lidi, kteří o tom nevěděli a mnoho z nich to neví dodnes. Takže vypovídací hodnota ze svazků STB je dneska seznam pomluv a blábolů, sloužící k vydárání ještě daleko horším pacholkům, než byli samotní STBáci... Píšeš blbosti...
  • Bezcharakterní krysy vždy utíkají jako první. Asi dostane od Sobotky nějakou trafiku. Zajímavé že ze začátku také lhal. Copak ho přimělo že změnil ? Asi pevný charakter. Je mi ze všech na blití.
  • Myslíš, že Milouš Lukoilovič Becher-Hruškovice nemá lustrační osvědčení?

    Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
    *1* *1* *1*
  • Hašek to pěkně podělal. To už je opravdu ubohé, lhát o tom jestli se sešli s prezidentem. Jen doufám, že pan Chovanec, který lhal zase Haškovi teď nebude ten správný borec, který podvedl své kolegy. Ale to, že bylo ubohé schůzku tajit, je evidentní. No, co teď bude následovat netuším, ale typnu si rozdělení poslanců na dvě frakce, což by alespoň odkrylo jasné rozdělení názorů, které v ČSSD existuje.
  • Jelikoz se jedna o ''vladni'' zamek LANY,tak existuje material,ktery bezpecne potvrdi-kdo,kdy a v kolik hodin tuto dnes jiz opovrzenihodnou stavbu navstivil,a na ci pozvani.
    Pochybuji o tom,ze by se Hradni prochlastany hube podarilo tyto materialy zfalsovat,jako u sveho lustracniho osvedceni.I kdyz-kdo vi? *3* *12*
  • LŽOU VŠICHNI! *6* *16* *16*
  • Já nevím a tedy nebudu prohlašovat, jestli lže Hašek, či kdo, ale jestliže odejde Hašek z ČSSD společně se svými příznivci, odejdou z ČSSD, ale mandátu se nevzdají a vytvoří otevřenou frakci ve sněmovně proti Sobotkovi. Aby pak jim stačila podpora Babišovců a holobrádkovců...aneb, každému, co jeho jest...ČSSD či Sobotka sám pak poleze před Kalouskem po kolenou a doprošovat se podpory. Dostane ji, ale zadara to nebude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit