Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je zvláštní že když se něco podobného stalo Klausovi a byl střelen neškodnou zbraní, tak dotyčný byl hned zatčen. To by pánové z ODS měli vědět. Zatím co vajíčka zásahovka nechala házet. Když se chce někdo stydět za někoho, tak by měl být alespoň slušně oblečen, aby se to nedalo říci i o něm.
  • Umíte si představit,že na setkání s Obamou přijdou dva maskování mladíci? Těm by zkontrolovali průkazy,až by jim udělali díru mezi oči...
  • policie se zachovala dobře,až bude i chovanec tak dobře pracovat,pak bude v republice líp
  • Pořád lezeme někomu do zad-ů, jednou Rusům, podruhé Američanům, také Angličanům a to nemluvě sousedům Němcům. Dnes jsme již zapomněli, kdo nám dal již jednou svobodu a kdo posílal naopak lidi do koncentráků. V lezení do zad-ů jsme získali světové prvenství. Ani mně se nelíbí, když prezident mluví vulgárně, ale je to prezident a proto si myslím, že ho nebudu posuzovat. Na druhé straně ale můžu posoudit ty darmožrouty z vlády, kteří se chovají někdy hůře než prasata a také tak mluví, ale když se jim to šikne, tak budou poukazovat na chyby druhých, aby se zviditelnili nebo to dokonce dělají na příkaz někoho jiného, aby mohli vlézt zase někomu do zad-u. Nevím co je na tom špatného, když policie odveze ke kontrole toho, kdo u sebe nemá občanku. Zákon jasně říká, že OP máme u sebe nosit vždy nebo nějaký průkaz, který prokáže naší totožnost. Po kontrole policie demonstrující hned pustila a nechala je nadále ukazovat ten svůj transparent. Tak co se z toho snažíte dělat problém. Co když by tito lidé byli teroristi a měli u sebe mimo neškodného transparentu tašku s výbušninou. Po odpálení bomby by v takové tlačenici, jako byla tato demonstrace zemřelo několik desítek lidí. Co by jste psali potom vy někteří chytráci?? Pro příště chceš protestovat, tak protestuj, ale do kapsy si zastrč občanku a nebudeš mít problém s policií.
  • Ja si myslím, prezident je zvolený v řádných volbách i když mám své výhrady k některým výrokům tak si myslím ,že je to pořád náš prezident at někdo chce či nechce .Pořád lepší než Klaus který kradl tužky a propustil darebáky z věznic hlavně ty který okradli plno lidí a ted si bestarostně užívají svoje miliardy a všem co poctivě pracují plivli do tváře.Urážka prezidenta je urážka našeho státu to není demokracie ale výtržnictví.Osobně bych postupoval stejně jako policie.A holka která chodí tahle rozdrbaná si myslím ,že poslední která by mněla někoho kritizovat.
    • To už jsme tu měli, držet hubu a makat. Dnes si chválabohu může kdo chce říci co chce. A ty si jdi radši přepočítat důchod, který bereš z daní těchto rozdrbaných !
      • Kdybych žil z tech rozdrbaných tak bych umřel hlady.ty nevědí co je práce pár jsem jich mněl ve firmě jedna hrůza jestli to půjde takhle dál tak nás pán bůh ochraňuj.Neříkám že všichni jsou špatní a neříkám že je to jejich chyba je to prostě odraz dnešní společnosti a veliký podíl neseme my rodiče ale hlavně je to celosvětový problém.Japonsko velká katastrofa to samý Německo ,Anglie,atd.Tak že si říkej co chceš ale ne na veřejnosti a nebo slušnou formou.Když urazíš umělce tak tě zažaluje o miliony tak proč urážet státníky.Nemám nic proti demonstracím ale formou jaká se odehrála v Praze s červenou kartou .Nikoho to neuráží a účel to plní
  • Takovéto "demonstranty" bych odměnil basou a chlebem a vodou a hlavně těžkou prací, protože nikdy zřejmě nic nedělali. Obdobně by jim sekundovali dva náměstci co mění obrazy presidenta a ten přemoudřelý učitel co sundal také presidentský obraz.
    Je to hanba naší společnosti jako sdělovací prostředky co vysílají reakci 4 ku.... které běhaní nahé v chrámu a souloží přitom.
    Jakej stát takový sdělovací prostředky!!!!!
  • ...policie má pocit, že má možnost si kohokoli vyhlédnout a tvářit se, že když u sebe nemá občanský průkaz, může ho odvést na služebnu. V takovém státě jsme nikdy žít nechtěli a já v něm žít nadále nechci," komentoval to Benda.

    Já jen dodávám - nebylo by to vůbec špatné. Tedy kdyby mladý pan Benda odešel někam daleko. Jeho huhňavý táta měl aspoň úroveň. Dtto mladý Dientsbier.
    Když ty "syny svých otců" vidím, vždy v duchu slyším

    ...jeť sláva otcův krásný šperk pro syny -
    však kdo chceš ctěn být, dobuď cti si sám!


    Ale ono nic... *13*
  • "Policie se přitom brání, že šlo o naprosto standardní postup a po ověření totožnosti byli demonstranti bez jakýchkoli připomínek propuštěni." Jde jenom o to, jaký důvod měli policisté kontrolovat demonstranty, když nenarušovali nic na veřejnosti. Pouze transparentem deklarovali svůj názor, který stejně sdílí většina národa. Celý akt mi připadá, jako za totality. Někdo nebyl na nějaké akci pohodlný, tak jej policie vyvezla z města dost daleko, aby se do konce akce nemohli dostat zpět. No a "vo tom to je..." i teď v tomto případě. Holt akt, jako za komunistů. V tomto se teda policie vůbec nezměnila. Straní "velkým" na úkor "malých". Holt - pomáhat a chránit - ale jenom ty velké.
    • Nevíš že je zakázáno zakrývat si obličej. Jestli se za to stydí tak tam nemuseli chodit. Ale dnes se na tom nechá dost vydělat když ti někdo zaplatí.
  • Pláču na blby,kteří ovládají naší krásnou zemičku.Jak může nějaký Chovanec dělat ministra vnitra,když ani nezná zákony????Nebo už snad někdo zrušil povinnost prokázat svoji totožnost státním orgánům v případě,že se jedná od přestupku po tr.čin.Možná že to intenzivní hubnutí mu zatemňuje mozkovnu.O Marečkovi to jen vypovídá,jak poctivě a intenzivně ty Plzeňská práva studoval.Bůh nás opatruj!!!
    • Ti mladí lidé nespáchali přestupek,natož trestný čin.V místě trvalého bydliště u sebe NEMUSÍM mít průkaz totožnosti,stačí,když svědci moji totožnost potvrdí.Kukly na vyzvání policie sundali.Tak kde byl problém?Policie hlavně nechtěla,aby náš milovaný prezident viděl,co si on něm myslí.
      • jsf : V místě trvalého bydliště nemusíš mít průkaz totožnosti? Kdo ti to nakukal?Jak se pozná, že ti světci tě opravdu znají? Tak policie se má zabývat svědky co tě znají??
        Ty potřebuješ tvrdou ruku táty. Ten ti evidentně chybí.
        • Světci ? To byla snad Anežka. Dodělej si základní školu a běž zmlátit své vnuky, jak zřejmě činíš.
      • co ty si myslíš o našem presidentovi? Jsi také zvoleným presidentem, a čeho? Napiš!
  • Náš ministr Chovanec chce aby mu policie vysvětlila proč proti výtržníkům nezakročila tak razantně aby potvrdila že v našem státě pro hulváty není místo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit