Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • silva
    Ahoj všichni, jmenuji se silvia Miguel, jsem z United stavu, jsem tady, aby svědčil, jak jsem se dostal půjčku od května FIELD finanční společnost po hodně falešných věřitelů popírat mi možnost získat úvěr tady v tomto fóru. pomohlo mě a mou rodinu úvěru ve výši 50.000 USD. Poté, co jsem ztratil 1000USD na podvodníky. MAY POLE FINANCE ředitel společnosti (pan NASMITH JOHN) mě ujistili, že se mi pomůžeš, zprvu jsem odmítal uvěřit, dokud se konečně setkat s jeho slib. Potřebujete-li skutečný úvěr jako naléhavou, jak chcete kontakt může FIELD finanční společnost prostřednictvím svého e-mailu (loan3568@gmail.com
  • Co byste chtěli za zázraky v zemi, kde dlouhodobě funguje tzv. Evropský sociální model (slideplayer.cz/slide/2825793/), na který, na rozdíl od Německa, řecká ekonomika nedokáže vytvořit dostatek prostředků. U nás jsme si ESM zavedli v 90. letech a úspěšně se potácíme mezi oběma státy. Spíš potápíme, protože ztráty vzniklé porodností blízké té katastrofální (plodnost 1,3 dítěte/ženu), tj. ztráty na lidském kapitálu, jsou mnohonásobně vyšší než přírůstky na kapitálu hmotném.
  • Ti lidé, co končí v Řecku pod hranicí chudoby a nelíbí se jim to, ať se přestěhují k nám. Získají tím např. průměrný důchod asi 11 300,- Kč. Když budou bydlet skromně někde na periferii dají za bydlení a energie tak 5 - 7 tisíc. Jídlo se dá pořídit pro dva důchodce za 3 000,- za měsíc a zbytek mají na oblečení, chod domácnosti apod.
    A nemusí spát pod mostem. Jo, jo, našim důchodcům, těm je "hej". Chtěl bych být důchodcem v Řecku a žít pod tamní hranici chudoby.
  • Mne nedojmete minimální mzda v této zkrachovalé zemi je 684€ u nás pouhých 366€ *11*
    Oproti nám se řekové mají 2x líp
  • "Nyní jde více než polovina jejího měsíčního příjmu 332 eur (9000 Kč) na nájem malého bytu v Aténách. "
    .
    Tak když je nezaměstnaná, nemusí bydlet za draho v Aténách. Sociální dávky jí budou jistě vyplaceny, i když bude bydlet v nějakém menším městě nebo vesnici a to levněji
    • Kdoví s čím nesouhlasíte? S tím, že si má člověk vybírat své bydlení podle finančních možností? Vy jste si soudruzi moc zvykly na regulované nájmy v Praze v lukrativních místech a považovali jste to za "správné", že? Ale to jen proto, že jste byly nájemníky a ne vlastníky těch domů s byty. *1*
  • Pořád mají řečtí důchodci výrazně vyšší důchody než naši důchodci.
    Já s manželkou takový důchod jak popisují v článku nemáme! *16* *16*
  • janjosef.stika.5
    Chudáčci,dojmuli mně až k slzám.Celá Evropa se už roky skládá na ty "živořící chudáky",kteří se do EU dostali podvodem., Naštěstí řecký premiér alespoň těm nejchudším důchodcům (s důchodem počteno překolem 26000kč) zařídil alespoň 13. důchod na přilepšení.Platí to v konečném důsledku samozřejmě celá EU,tedy i naši důchodci,kteří mají v průměru necelých 15 tisíc důchod (ale daleko nejvíc je těch s důchodem 11 - 13 tisíc,jsou i důchodci s 6ti tisíci).Samozřejmě,proč ne když nám Sobotka loni přidal 40kč a letos dokonce 300kč (sobě 15,5 tisíce).No přidal nám - při 2% inflaci a zdražení prakticky všeho, nám vlastně vzal. Zřejmě měl strach,že by na něho,na členy vlády,poslance,dotované "neziskovky" a nakonec i na ty Řeky zbylo málo.
    • Nemáte tak docela pravdu. Sobotkova vláda navýšila rozpočet ministerstva práce za poslední tři roky o 88 miliard korun ročně! Že za ty peníze, kromě jiných zhůvěřilostí, buduje paní Marksová český Barnevernet, padá na toho, kdo jí do křesla ministryně práce dosadil.
  • Do Řecka nedoteče ani cent. Kdyby byl systém pomoci Řecku postaven na promíjení dluhů, tak bych tomu možná věřil. Ale ve chvíli, kdy Řecko má platit soukromým bankám dluhy a pak dostane "pomoc" z kapes daňových poplatníků EU, tak jde jen o krmení neschopných finančních institucí a expertů, kteří v době hojnosti berou stamiliony ročně a v době nouze natahují ruce po státních rozpočtech. Kdo půjčil a půjčoval, když bylo jasné, že nebude z čeho vracet, tak to je jeho problém a jeho krach.
    Tady jsme svědky vykrádání pokladny EU. Kdyby byly spláceny pouze dluhy, tak je Řecko již dávno oddluženo, ale tady se vracejí násobky úroků, čili zaručený výdělek pro neschopné frňáky
  • Za vším hledej člověka, nebo zájmovou skupinu"kohosi". Nic se neděje jen tak náhodou. Obvinit z toho jenom Řecko by tedy bylo velmi jednoduché. Už vůbec né řecký lid. Tato zpráva, tento komentář má prvky známého dnes celosvětového hesla "někoho" z pozadí: Poštvi proti sobě a panuj. A jak vidno daří se. Jeden proti druhému. Ten, ti "třetí" v pozadí se jen smějí jak jim lidé sedají na lep těch"zaručených pravd". Prapříčina problému, mnohdy uměle vyvolaného je pak někde jinde. Tato zpráva jakoby říká dívej se jinam...Za to můžou "oni"
  • Čím to asi je, že mně do vůbec nedojímá. Aha. Je to tím, že Řecko rozhazuje plnými hrstmi eura a je mu jedno kdo jeho dluh zaplatí.
    • Máte sice "pravdu ,že je to jako Řecko " ale zase se jedná o nadnárodní kapitál ,který když to přeženu tak si jako "půjčuje sobě !" Ono Řecko má druhou největší armádu v Evropě hned po Německu a to taky něco stojí ! Nyní je to i Ukrajina ! Tam aby zas lidi tolik neprotestovali tak straší Ruskem ! Nejhorší na tom je ,že dojde na to ,že "nám někde zastřelí Ferdinanta nebo obsadí nějaký vysilač a jak to spustí tak je vymalováno !!!!!!!!!!!!!! Ono dokud byl východní blok tak jim strašili a i museli držet vyšší životní úroveň no a teť musí ty "investované peníze "dostat zpátky .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit