Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je dobré, jen 90%. *8*
  • A to procento díky tetě Anděle a spol. EU + USA se zvýší.
    Uvědomte si, že USA jsou největší nepřítel lidstva. A Rusko jim to snahu zaplať Pán bůh kazí.
  • Ještě se o tom nemluví, ale ono to přijde. Zásoby ropy jsou odhadovány na cca (+-) 40 roků. Před tímto vyčerpáním zásob se musí přehodnotit, na jaký pohon pojedou mašiny všeho druhu, které doposud frčely na naftu a benzin. Minimálně v horizontu 15 let před ukončením spotřeby ropy. Saudové a další vývozci závislí na tomto byznysu dobře vědí, že potom jsou naprosto v "píp". Tímto chci naznačit určité souvislosti s nelegály, které nikdo nevidí, nebo o nich nemluví. Ta invaze muslimů do Evropy není náhodná ani omylem....Kdo chce, čte mezi řádky.
    • Už dávno jsou vyvinuty technologie nezávislé na fosilních palivech,proč nejsou v praxi využívány je nasnadě..stačí si přečíst N.Teslu:-(
  • A po dovozu Afriky to stoupne na 99%. To zbývající procento milionářů včetně Araby zkorumpovaných eurounijních politiků pak vezme kramle někam do klidnější části světa.
    • Žádná klidnější část světa než je EU ve světě neexistuje.
      Leda by chtěli zdrhnout do některé z rozvojových zemí jako to třeba udělal Krejčíř nebo Snowden. Což se defakto rovná odsouzení na doživotí.
      • Krejčíř je ve vazbě a o Snowdenovi prosáklo, že se mu ve stepní říši nelíbí a chtěl by se vrátit a proto škemral o "odpustek". Putinovci ho vymačkali jak citron a když už nemá žádnou šťávu, tak neví důvod, aby ho drželi.
        I ožrala Depardieu si musí na chlast chodit přivydělávat tím, že v sousedním Bělorusku chodí s Lukašenkem sekat trávu. *1* *1* *1*
        • *1* *1* *1*
      • Neřekl bych, že je v současné době EU pod bruselsko-německým diktátem nejklidnější částí světa.
        • Netvrdím že je optimální. O nějakém diktátu bych si dovolil pochybovat ale když už si nemyslíš že to tak je zkus se tedy zamyslet kde je lépe. Klidně se nechám poučit.
          • Připojuji se k tomuto názoru a dodávám, že v Bruselu a ve Štrasburku nás zastupují námi svobodně volení zástupci. Když si volíme lidi typu Bobošíková, s. Randsdorf...
  • ... zase kachna, která se hodí do krámu. Za týden budem někde v půlce žebříčku...
  • No potěš Bůh,neumím si představit že je ještě někde jinde větší bord.l než u nás.To ta EU spěje do srač.k,už by se lidé měli probudit. *16*
  • A nás pořád kritizují, za špatný přístup k cikánům. Nepracují a přesto nejsou ohroženi chudobou. Takže, když kolem vidí, že jsme schopni uživit svojí rodinu a ještě druhou rodinu, tak nám chtějí kvótama přidat ještě třetí rodinu, aby jsme nevybočovali z EU řady!
    • Do jisté míry by se dalo souhlasit ale přesto pár čísel kdo je živitel a kdo živený.

      Z 10,5 milionu obyvatel je 5,5 milionu důchodců a školáků.
      Zůstává 5 milionů výdělečně činných.
      S 5 milionů je 0,8 milionů státních úředníků a 1,3 milionů zaměstnanců ve firmách ze státem garantovaným ziskem jako jsou vodaři, RGváci, plynaři, exekutoři atd...
      Zůstává 2,9 milionu obyvatel. znichž je dobře polovina zaměstnána ve službách S toho lze vyvodit že tento stát živí pouze něco kolem jeden půl milionu lidi.... Je zázrak že to může vůbec fungovat.
      Ještě bych si dovolil k důchodcům a porodnosti. NENÍ pravdou že vymíráme. To se dělo mezi lety 94 až 2005 od té doby je porodnost vyšší než úmrtnost. Od roku 2006 nás přibylo skoro o 50 tisíc ..... Ale není to vlivem porodnosti nýbrž poctivé dřiny lékařů a snažšího života v naší vlasti. Porodnost je na koeficientu 1,2 na ženu místo potřebných 2 dětí zato věk dožití se zvýšil téměř o deset let..... Nutno doznat že za posledních 20 let. Předtím téměř 50 let stagnoval. Mohli jsme ustrnout jako třeba Sovětské republiky a umírat v 62 letech ale to se neděje. LÉPE už jsou na tom jen vysoce průmyslové státy jež neválčí jako třeba Austrálie, Japonsko, Kanada, Skandinávie a většina zemí ,,západní evropy".
      Myslím že všichi můžete poděkovat pánu bohu že jste se narodili v ČR a ne v Somálsku. nebo JAR.
      cs.wikipedia.org/wiki/St%C5%99edn%C3%AD_d%C3%A9lka_%C5%BEivota#/media/File:Esperanza_de_vida.PNG
      cs.wikipedia.org/wiki/Obyvatelstvo_%C4%8Ceska
      • Tak mám obchodního známého z JAR (běloch) a nevypadá, že by si žil špatně. Dokonce znám firmy, které do JAR (!!!) posílají své automechaniky za prací (automechaniků).

        Daně všeho druh, to je oč tu běží, ne pouze tupá rádoby statistika o demografu.
        • Afrykánštinou jsem už taky žvatlal. Zůstaň v klidu. Tím že vyměnili bílou vládu za černou se životní úroveň nezměnila ani třeba kriminalita nezmenšila - ba naopak. Proto v JAR nenajdete auto které by se automaticky po rozjetí samo nezamklo.
          To že někde dělají našinci svědčí spíše o nedostatečném zázení. Ve většině států jsou to stavaři. Když už nemají automechaniky je to zlé páč příjde čas kdy nebudou mít ani popeláře.
    • Dobrý den Novákovi, tady vám vedeme ty tři uprchlíky. Dobře se o ně starejte. Jo, Vendulko, tobě už bylo 18, tak ti tady vedeme manžela Alího, který si tě vybral za manželku. Mějte se rádi, děti, Alláh s vámi.
      • Asi tak. Jen ten věk bych z 18 snížil na 13. Arabáši mají jinou věkovou hranici.
  • Na ně Brusel kašle. Zato ilegálním imigrantům rozdává z našich peněz miliardy.
    To je skandál! Zatímco zde sbíráme víčka na operaci pro chudé děcko.

    Je třeba vždy třeba rozlišovat mezi chudobou a vyčůraností.
    Jsou lidé kteří pomoc opravdu potřebují. Pak jsou tu však i ti kteří jsou chudí pouze
    na papíře. Parazitují na sociálních dávkách i když často mají zaměstnání.
    Takže mají dva příjmy a za tohoto načerno zaměstnance platí pojištění ne podnikatel
    ale úřad práce respektive stát. To jest zase my.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit