Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nás podrazili v Mnichově a Hitlera nechali aby se rozlezl jako sněť, když naši letci na jejich obranu umírali účtovali nám každý knoflík na uniformě, když je Rusové zachránili před Hitlerem tak by se chtěli odměnit atomovkou. DALEKO OD BRITÁNIE a USA. takové vyčůrané vrahy a zloděje aby pohledal.....nedivím se že je Gándhí z Indie vyhnal....
  • Takove razne politiky a velmi chytre s antikomunistickymy TVRDYMI zasadami jako byl pan Chuchill nebo pan Regan nebo pani Tchatcharova by qhme dneska potrebovali jak SUL!!! Ty by s BOLSEVIKY udelali poradek!!!
  • ty ses tez kastrol vubec nevis nic o PODNIKANI nebot na to nemas chytrost a vzdelani!!!
  • Když chce někdo zastavit Ruskou expanzi do celé Evropy tak je válečný štváč???
  • Podle komunistů byl sir Winston Churchill válečný štváč. Nevěřil jsem jim. A ejhle, oni měli pravdu. O čem mne skoro 42 let komunisti nepřesvědčili, i když se hodně snažili, o tom mne dnešní údajní demokrati (hlavně z t.zv. vyspělých západních demokracií, ale i z tuzemska) přesvědčili za pár let, a s úspěchem přesvědčují i nadále.
  • Rusové nedodrželi ani jednu smlouvu. Vlastně jednu ano, že se po válce nebudou vměšovat o vývoje v Řecku ale tam stejně věděli, že by se jim nevedlo.
  • Správně mábýt štváč. Omlouvám se.
  • Nechlub se, není to vkusné.
  • Podle komunistů byl sir Winston Churchill válečný štáč. Nevěřil jsem jim. A ejhle, oni měli pravdu. O čem mne skoro 42 let komunisti nepřesvědčili, i když se hodně snažili, o tom mne dnešní údajní demokrati (hlavně z t.zv. vyspělých západních demokracií, ale i z tuzemska) přesvědčili za pár let, a s úspěchem přesvědčují i nadále.
  • Ale on má napostou pravdu. Stalin hnal svoje vojáky do naprosto zbytečných útoků , mnohdy beze zbraní jen aby Němce zadusili svým množstvím . Kdo nechtěl , toho na místě zastřelili rudí komisaři. Stejně jako zbytečná " Dukelská operace ".
  • Byli tam takový blb.. jako ty a tlačili je .zr5
  • Po hlavách takových blb.. jaso jsi ty.
  • Kdybys nebyl FOS, byl bys úpnej trotl. Ale takhle jsi FOS.
  • nauč se pravopis Bacaláři asi jsi studoval v Plzni.
  • Myslíte? Musíte posoudit z kontextu doby. A nemyslete si, že byl Hitler hloupý hňup! Jak by hňup mohl ovlivnit obrovské masy lidí?
  • Víme že na předváděčkách vnucuješ důchodcům kastróly, tak se moc nechlub, jseš jenom obyčejný hajzlík.
  • Herman-Hermafrodit není žádný Germán, je to ten známý Tečka pod novým nickem.
  • Kdyby ke konci války rusové nedodržovali smlouvy jako zápaďáci, mohli obsadit celou Evropu, o tom není pochyb, západ měl za vzor Hitlera který jakékoliv smlouvy házel do koše, je k nevíře jak tak velký národ jako Němci se nechal vést takovým nevzdělaným a hloupým hňupem jakým Hitler byl.
  • Ne, jem mi vadí bezohledné vybíjení civilistů. Mame plnou hubu, demokracie a lidských práv, ve zbrojních arzenálech nejmodernější techniku a nakonec stejně bombardujeme školy, nemocnice a obytné čtvrti. Jsme zoufalí z toho, že islamisti na výstrahu podříznou novináře, ale nevadí nám tisíce zabitých žen a dětí. Děláme embarga na nepohodlné státy, ale nedokážeme zabránit ( a ani není politická vůle) dodávkám zbraní teroristickým organizacím. Břečíme nad "zlomeným nehtíkem kdejaké hvězdičky" ale jme lhostejní k utrpení žen a dětí v místech válečných konfliktů. Vždyť to jsou jen arabáci, ukačka, rusáci, negříci, balkanci a jiné podřadné rasy.
  • Ale no, něčeho mělo Rusko nadbytek. Lidí, které Stalin hnal bez jakéhokoliv rozmyslu na jatka jako dobytek. Polovina a možná až dvě třetiny ruských obětí padá na Stalinův účet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit