Přejít na výpis diskuzí
Churchill chtěl po Američanech, aby shodili jadernou bombu na Kreml
10.11.2014 | art
283 příspěvků
-
Kontrolní otázka: byli např. Japonci v r. 1945 "bezbranní" ? A SSSR - ani náhodou ! Do příště dostudovat ... *3*
-
Omyl, dost kecáte. Byli pozváni do poválečných lido-demo států (první byla velká skupina dětí), jeden z nich byla ČSR. Emigranti byli většinou levicového (komunistického) smýšlení a emigrovali z Řecka, protože tamní občanskou válku prostě prohráli (a mnohým nepochybně šlo o krk).
-
Prosim dat "pravdu a lasku" do uvozovek. Po"trhu bez privllastku"podle VK dostala na p.del. *3*
-
A vy znáte souvislosti evropské politiky po 1.sv.válce (pro mladé WWI), alespoň rámcově ? Asi podrobně ne - tak moc nepoučujte. Plnohodnotné obranné smlouvy, navrhované Francií SSSR, Polsku a RČS (potažmo státům tzv. Malé dohody a dalším) - ad Pakt čtyř, Východní pakt, Východní Locarno (pokud znáte ?) byly striktně odmítnuty Polskem, z důvodu začlenění SSSR do nich. Pakt se SSSR byl pro Poláky nestravitelný. A tak Polsko uzavřelo příslušnou smlouvu s Německem, k zajištění alespoň své západní hranice. Proč asi ? Poláci se s Rusy nemohli "ani cítit" min. už z doby, kdy byli ruskou gubernií a zejména v důsledku Polsko-ruské (sovětské) války 1920/21. Bolševiky měli "přečtené" - a ti jim to oplatili v r. 1939 (přepadením Polska z východu) a v r.1940 (masové povraždění polských důstojníků, resp. polských elit - Katyň, Mědnoje, Bykovňa). Nebojte, nic jsem nepřehlédl. Ale vy se musíte ještě hodně doučit o dané problematice, až potom se spolu pobavíme.
-
Váš názor vám neberu.
Před dvěma měsíci proběhlo cvičení vojsk NATO a dalších zemí na Ukrajině. Cvičení se zúčastnily vojsk Gruzie.
Váš názor by v Gruzii neobstál. Ba co víc vůbec by jste ho tam nevyslovil. Stalin je tam velmi uctíván.
Nechte historii historikům! Dnes máme současnost a situace je velmi, velmi vážná. -
Vraťte titul. To co jste napsal je hodno hlupáka.
-
Že to byl vrah je pravda, že byl psychicky nemocný bude asi také pravda, že to byl kult osobnosti je pravda. Ale nebyl to Rus. Byl to krvelačný Gruzínec, kterého se báli i ti nejbližší. Má na svědomí na 2 miliony lidí všech národností v SSSR, včetně Rusů. Hitler má na svědomí 70 milionů životů a nebyl to komunista. Každý zvrhlík, který dostane do rukou absolutní moc, tak koná proti svědomí a morálce a nezáleží na tom, z jaké je strany nebo národnosti.
-
Na jednu stranu ta informace mne dost nepříjemně překvapila.
Na druhou stranu Churchill měl ze Stalina panickou hrůzu. Sám přiznával, že když Stalin vstoupil do místnosti, tak vždy povstal.
Takže vše je možné, ale je to jen historie. Oba představují vítězné spojence a za to jim patří poděkování.
Nebýt porážky fašismu ve II. světové válce, tak by slovanské národy již neexistovaly. -
Jak vidno, ignorantů je tady mnohem více, než jsem čekal. Nedivím se, že je ČR takhle těžce v prdelli. Uvidíme, co budete moudře vykecávat, zejména vy přemoudřelí a drzí mládežníci, až se vrátí bolševik. Udělá s váma tzv. krátký proces, pak už bude pozdě strachem ukňukávat ...
-
Pokud máš na mysli házení perel sám sobě, tak to vyjímečně musím souhlasit. A netykej mi, hlupáčku omezený ...
-
Viděl v Telce reklamu na whisky, jak JIm Daniels lokomotivou potopil trojstěžník a tím odvrátil Pruskou invazi 1807 do Irska... a ON TO POCHOPIL JAKO RUSKOU.... *1*
-
jenže obávám se že té se se současnými recyklovanými zloději nedočkáme.....
-
A taky Ford. Byl to ale jen zlomek podpory Německu ze strany SSSR, poskytované již od 20.let minulého století. Studujte v knihovnách - a nečumte jen na internet a TV dokumenty.
-
vyvěšoval pravidelně sovětské prapory, a udával rodiče o nichž v hovorech dětí ve škole zaslechl něco nevhodného a závadného. Jenže taky šmíroval holky osmé třídy ve sprchách v tělocvičně a kradl dětem svačiny. tím si zarazil kariérní postup. Tak ho ze strany vyhodili.... *6*
-
No,já si myslím,že té pravdy a lásky,jsem už přesycena.Chtělo by to inovaci.
-
Na obrazku vpravo vidite ZRUDU BESTII Stalina ktery ma na svedomi masovy vrazdy a MILIONY mrtvych!!! Komunista = vrah!!!
-
Zameť si nejdříve před vlastním prahem, čističi ! A nevynášej svoje (velice hloupé) vlastní svinsvo ven, ty pseudolevicový demoGrate !
-
Rozdíl je mezi pojmy CHTÍT a MOCI.... Churchil CHTĚL, ale NEMOHL.. neměl co. Truman NECHTĚL, ale MOHL *1*
-
Ten Péťa (tečka) byl dříve kovaný komunista, který všude mával rudou stranickou knížkou, ale když ho pak ze strany vyhodili začal jim spílat a pomlouvat je kde se dalo, je to bezcharakterní podlý člověk, já jsem taky z Plzně a vím co to je za křiváka, jen nevím proč ho komunisti vyloučili ze strany,,
-
no tedy pokud by gruzínsé vinice nezprivatizoval, jako Tečerka spoje vQAlbánii