Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě, že toho Fufleho máme, bez něj bychom byli úúúplně bezprizorní a neinformovanííí. *1*
  • 21.10.014 Bulharsko odmítlo Kremlu vydat Putinova kritika ( Kobljakov mluví o Rusku jako o „ Krásce se vší/s Putinem v kožichu „ ), ruského podnikatele Nikolaje Kobljakova ( knihy, CD).

    Od doby, kdy se Putin stal prezidentem v roce 00 žil Kobljakov v PAR, v roce 010 se vrátil do MOW, FSB mu prohledala byt a zastrašovala jej, aby svůj podnik prodal, takže „ uprchl“ zpět do PAR.

    Kobljakov v roce 012 založil nevládní organizaci Russie-Libertés, která ve Francii uspořádala protesty proti Putinovi + vypracovala zprávu o korupci v Putinově Rusku, jejímž spoluautorem je Kobljakov ...

    V 2/014 se Kobljakov stal naturalizovaným francouzským občanem.
    • Marně kradeš Simone. Neskryješ se už za žádný kradený nick.
      • Souhlas.
      • Před týdnem jsi tvrdil že jsem Tečka.
        Tak si v tom lhaní udělej pořádek Ruský teplouši Bohouši. *12*
        • ubožáááku *12* *11* *12*
  • Ukrajinský generál přešel na stranu Donbasu. Kyjev ovšem ví, že jedinou nadějí pro politické přežití stávající proamerické pučistické garnitury je co nejvyšší eskalace bojů a příprava k rozhodujícímu úderu na Doněck. V tom mu vydatně pomáhají i zahraniční vojenští experti a speciální zahraniční jednotky dislokované v zemi. Tyto a mnoho dalších závažných informací o taktice a stavu ukrajinské armády i jejích dalších plánech ovšem přinesl tento týden doněckému velení vysoký ukrajinský generál, který se rozhodl posílit řady donbaské domobrany.
    • BTN, bolševický agente! Putka, rezidenthz Drážďan, může oblbovat Tebe.
      S takovou svoločí máme svoje zkušenosti z roku 1945, 1948, 1968 i z téo
      doby! náš heslo "Davaj časy" z roku1945?
  • V rámci rusifikace vlají na všech veřejných budovách ruské vlajky, „ zlatý „ rubl nahradil chudou hřivnu již měsíc po ruské invazi, ale ceny s příchodem velkých ruských společností vzrostly.

    Navzdory dalšímu lživému prohlášení ruské vlády, že oficiálními jazyky na Krymu bude ruština, ukrajinština a tatarština, výuka ukrajinštiny byla podstatně omezena, a vysílání ukrajinské TV a ukrajinského rozhlasu Putin od Krymu vzápětí po invazi zcela odstřihnul ze strachu, aby se místní lidé nedozvěděli, co by se neměli dozvědět.
    • No toto tvé přání se již brzy může stát skutečností. A Ukrajincům by bylo jistě mnohem lépe než za současné neonacistické vlády.
      • Ty Ruské *12* nelži!

        Neonacisté jsoui v Čr na Ukrajině i v Rusku ale všude jsou menšině. Nikde nevládnou.

        Rusku dodnes vládnou komunističtí zločinci a komunismus zavraždil víc lidí než Nacismus.
        Jste *12* co pokrytecky odsuzují Banderu ale současně uctíváte sovětské vrahy,.
        • Nerozčiluj se, Simone a hoď nám sem další tvá moudra, ať se tu všichni zasmějeme. A mimochodem, Krym je již navždy ruským územím, to rozhodli sami jeho obyvatelé.
          • Bohouši! Jsi správný bolševický chuj!
          • A ty jsi proruský kolaborant který patří na šibenici.

            Rus Krym po Hitlerovsku ukradl.
    • Zcizování ukrajinského majetku aneb „ znárodňování/nucený odkup „

      Znárodňování/ „ zcizování „ ukrajinských podniků probíhá od prvního dne nelegálního začlenění Krymu do RF.

      Z ukrajinského státního majetku Kreml zcizil mj. Ukrtransgaz a Čornomornaftogaz, státní vinařství Masandra, dětský tábor Artěk s rozsáhlými pozemky na černomořském pobřeží.

      Putin nařídil zestátnit i většinu soukromých podniků ve vlastnictví Ukrajinců, zejména benzínové stanice, a továrny všeho druhu – tyto podniky násilím přebírají ruští civilové doprovázeni ozbrojenci z polovojenských milic, jejichž existenci neupravuje žádný zákon
  • Füle si jako zaměstnanec EU dovoluje kritizovat svoji vrchnost ze šlenddriánu. Je to jako "Mnichov" o Rusku se jedná bez Ruska z toho žádný pokrok nebude ale určitě hůř. *11*
  • Zdá se , že se konečně blíží den, kdy budou zase zástupy pomýlených politiků.
    Je to úsměvné, jak po americkém senátu berou zpátečku vůči Ukrajině a jejím dnešním vůdcům i evropští politici v Bruselu. U nás to bude mít trochu delší setrvačnost což je tradice.
    Tak a teď bude stále omílané téma Krym a hrozný strašák Putin, aby ta pomýlenost nebyla tak velká a navíc se dala zdůvodnit včetně lezení USA do Evropy, aby zde mohli pokračovat v nastolování chaosu, vraždění ve prospěch své potápějící se kultury a ekonomiky.
    Jmenování gruzínského Sakašviliho gubernátorem byl poslední hřebík do rakve trapnosti EU a USA zvané Ukrajina.
  • Z ukrajinské armády dezertoval její vysoký generál Kolomjec. Kolomjecova „dezerce“ vyvolala samozřejmě v Kyjevě paniku. Podle mnoha pozorovatelů je dalším projevem postupného rozpadu ukrajinské armády, z níž zběhly již tisíce mužů. Další desetitisíce odvedenců se skrývají v ilegalitě nebo v zahraničí, aby nemuseli narukovat. Podle ukrajinského deníku Vesti uteklo z ukrajinské armády od zahájení „protiteroristické operace“ v březnu minulého roku přes 10 tisíc mužů. Nejvíce po první vlně mobilizace v březnu 2014, kdy své pozice opustilo 30 % povolaných záložáků. I proto musel ukrajinský parlament od loňského března oznámit již šestou vlnu mobilizace.
    • mobilszce už proběhla ale že by tu v čechách ubylo Uáček?to se říct nedá.
    • Tlak na Porošenka - především ze strany Pravého sektoru - se v posledních týdnech zintenzivnil, aby ani náhodou vážně nepomyslel na mír, jenž by mohl zhatit plány USA na rozmístění těžkých zbraní ve východní Evropě. Vůdce Američany podporovaného Pravého sektoru Dmytro Jaroš svolal na 3. července pochod na Kyjev s cílem svrhnout prezidenta Porošenka. Krk si prý může zachránit jen tehdy, vypoví-li dohody z Minsku a „udělá pořádek“ na Donbase.
      • Ukrajinské neonacistické síly provedly v těchto dnech zásah proti řeholnicím, jejichž klášter byl v pondělí napadly. Akce, jež svým průběhem připomíná útok StB na kláštery v roce 1950 u nás, proběhla v kapli ukrajinské řecko-katolické církve v Brjuchoviči i v klášteře kontemplativních sester v ulici Škilná. V šest hodin ráno vtrhli do obou objektů maskovaní útočníci v policejních uniformách s páčidly a sekyrami. Z kláštera baziliánů na Sosnové vyvlekli tři biskupy a jednoho kněze slovenské a české národnosti.
        Další skupina ozbrojenců zaútočila ve vojenských a policejních uniformách s obušky, pistolemi a samopaly na ženský kontemplativní klášter sv. Eliáše. Za ruce a nohy vynášeli řeholnice z kláštera. Některé sestry vyváděli pod hlavněmi samopalů.
  • Já jen nevím, kdo udělal větší chybu *14*
    • já už to vím Fr a VB v severní Africe.Teď si to Evropo vyžer.A rusák se nám bude jen smát.
  • Bez západních investic a západní technologie RF nebude moci nahradit svá téměř vytěžená stará ložiska novými, které se nacházejí v daleko větší hloubce ( arktická naleziště ) či pocházejí z nekonvenčních zdrojů ( východní Sibiř) ...

    Sice je s podivem, kam Gazprom zašantročil své gigantické zisky z prodeje svého předraženého plynu, skutečností však je, že Gazprom po protiruských sankcích přiznal, že je bez západních financí chudý jako kostelní myš – již v 6/014 vyčíslil, že pro pokrytí okamžitých potřeb se mu nedostává 50 mld dolarů ( s tím, že za to může ukrajinský nedoplatek ) ...

    S prázdnou pokladnou Gazpromu musel Putin zrušit projekt ambiciózního plynovodu SouthStream, který měl zásobovat Evropu z jihu s vynecháním ukrajinského území.
    • Jen se nedej Simone! Piš dál !
      • možná ti to Troška zfilmuje jako babovřesky 15 *15* *15* *15*
    • no, nechme to na nich . co říkáš *15* *15* *15* *15* *15*
      • no my stejně nikdy o ničem nerozhodujem *1*
    • Navalnyj prohlásil, že si na státní šikanu již zvykl, ale že je mnohem těžší si zvyknout na to, že mu úřady nezákonně zavřely nevinného apolitického bratra, z něhož si Putin učinil rukojmího.
      • jasně, brácha asi jen kradl dane něplatil a to si ho dovolili zavří? fuj *15* *15* *15* *15*
      • je fajn že je tu čína *3*
  • USA vznikly na genocidě, loupežích a vraždách původních obyvatel, Indiánů. Rusko založilo Sovětský svaz který tyranizoval okolní země. A TEN ROZDÍL? Sovětský svaz se rozpadl, ale USA zůstaly stejně výbojné a agresivní jako při svém vzniku.

    Kdybychom se nato podívali z paralely věků pak současné USA jsou nástupcem Atlantidy která v poslední úpadkové fázi své existence byla neskutečně agresivní a výbojná vůči světu a Rusko je nástupcem Lemurie oponenta Atlantidy. Američané by se měli modlit aby se poučili z chyb minulosti a neskončili stejně jako jejich "předci".
    • SSSR tu po sobě zanechal oceány lidské krve ty Ruské *12* *12* *12* *12* *12*
    • Dovolím si trochu poopravit. Sovětský svaz vznikl hlavně za pomoci západních zemí. Za prvé Německo do Ruska tajně přivezlo Lenina z jeho Švýcarského exilu a financovalo ho a podporovalo v rozvrácení ruské společnosti již tak poškozené 1. světovou válkou. Za druhé, vznikající Sovětský svaz podporovali američtí finančníci, jako např. Rockefellerové svými půjčkami a investicemi. Jsem přesvědčen, že Sovětský svaz by bez těchto akcí nevznikl a kdyby vznikl, brzy by se sám rozpadl.
      • Sovětský svaz vznikl z carského Ruska - to nevíš? máš to poněkud popletené, USA i Německo a dlší financovali invazi do Ruska, boj proti sovětům,,, a ty kecy o Leninovi jsou jen povídačky naší kačky, prostě ho neodhadli, njako vždy měli blbý odhad, netušili, že Lenin je nejen skvělý teoretik, ale bude i báječným praktikem.

        Kdyby nevedli do sovětského ruska invazi, kdyby nepodporovali bílé, pak by nikdy nevznikla atmosféra ohrožení a Stalin by někde ve skladu počítal až do smrti vlajky a papíry.
        • Simone, Simone, tys nepoučitelný !!!
    • ale USAn taky tyranizovalo a tyranizovat se snaží nejen sousendí země... takže? USA v tom rozhodně vede
    • ámen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit