Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z osobní zkušenosti vím jaké obrovské škody napáchá násilí na dětech pokud se to převleče za výchovný prostředek, tímto bych chtěl požádat aby svobodné matky pečlivě vybírali nevlastní otce pro své děti a nedovolili jim jakékoli násilí na svých dětech.Dítě snadno zapomene pokud jde o přiměřený a spravedlivý trest ale nikdy nezapomene bezpráví a týrání a už vůbec ne pokud na řezání dětí někdo ujíždí a prezentuje to jako výchovu.
  • Výchovná facka není v žádném případě tělesný trest, které může ohrozit fyzickou integritu dítěte, jeho důstojnost, rozvoj či duševní zdraví.
    Naopak dítěti pomůže správně pochopit, že něco špatného udělalo a že za vinu následuje trest.
    Mnohdy je to také jediná obrana před týráním rodičů ze strany dítěte.
  • Tento příspěvek patří ke článku o dětech Michalákových:
    Nerozumím tomu, když se náš stát zastává pašeráků drog a vyvíjí veškerou snahu o jejich návrat do Česka a tyhle děti jsou přece také příslušníci našeho státu. Jakým právem může Norsko zadržovat příslušníky našeho státu, když ty děti se ničím neprovinily. A náš stát nebyl schopný za několik roků požádat o to, aby bylo vyřízení této kauzy předáno pod naši jurisdikci?
    Dle mého je to v naprosté neochotě a mizivé aktivitě příslušných našich úředníků placených z našich daní!!! Nebo snad z jejich nekompetentnosti??? Nepadá to jenom na Kapitána, máme tam i přece velvyslanectví a jak se zasadily o naše malé občany???
  • myslím, že pohlavek zatím nikoho nezničil.. zejména když ví za co je, ale ty krádeže dětí z rodin pod podivnými záminkami , odnárodňování a nucené adopce... ty ničí jak děti, tak rodiče a ve svém důsledku zničí i pěstouny a rodiče adoptivní
  • "Škoda každý rány, která padne vedle."
    Zdejšího blba Simona málo mlátili a co za trotla z něho vyrostlo vidíte sami!
  • Mám pocit, že Evropa potřebuje pár facek...a co nejdříve je dostane...
  • Je smutne, ze stejne dusledne neresi PSYCHICKE tyrani ditete rodicem, ktere muze mit daleko fatalnejsi nasledky.
  • Si představte.Jste v Monaku jeho Oceanografickém muzeu.Komorní atmosféra klid a prohlížení exponátu.Přichází skupina - třída francouzské školy.Jeden smrad napadá spolužáky ruší klid lozí po oknech.... Prostě darebák.Pedagogové dělají že nevidí.Zaplatil jsem si 18 eur vstupného.Zřetelně mu pohrozím prstem.Nic.Podruhé mu zřetelně pohrozím prstem.Jako že je třeba dodržet klidový režim.Vůbec žádná změna.Přichází starý český zvyk.Chytne tzv. pár lepanců.A najednou obrovský klid.V celém muzeu.Do konce prohlídky.Jen pedagogové camrají že u nich se to takto nedělá.No řekněte není nad poctivou českou včas naordinovanou facičku.
  • výchovný tělesný trest EU vadí, ale muslim ten v EU může v rámci své víry cokoliv mu korán přikáže ještě dostane povolení neli rovnou dotaci na stavbu mešit v EU *11* *12*
  • Evropo a pitcho Šabatová, polib českému lidu perdel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit