Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z osobní zkušenosti vím jaké obrovské škody napáchá násilí na dětech pokud se to převleče za výchovný prostředek, tímto bych chtěl požádat aby svobodné matky pečlivě vybírali nevlastní otce pro své děti a nedovolili jim jakékoli násilí na svých dětech.Dítě snadno zapomene pokud jde o přiměřený a spravedlivý trest ale nikdy nezapomene bezpráví a týrání a už vůbec ne pokud na řezání dětí někdo ujíždí a prezentuje to jako výchovu.
  • Podle počtu reakcí u obou příspěvků to vypadá, že by jsi si měl sbalit čemodan ty. *1*
  • Výchovná facka není v žádném případě tělesný trest, které může ohrozit fyzickou integritu dítěte, jeho důstojnost, rozvoj či duševní zdraví.
    Naopak dítěti pomůže správně pochopit, že něco špatného udělalo a že za vinu následuje trest.
    Mnohdy je to také jediná obrana před týráním rodičů ze strany dítěte.
  • Tento příspěvek patří ke článku o dětech Michalákových:
    Nerozumím tomu, když se náš stát zastává pašeráků drog a vyvíjí veškerou snahu o jejich návrat do Česka a tyhle děti jsou přece také příslušníci našeho státu. Jakým právem může Norsko zadržovat příslušníky našeho státu, když ty děti se ničím neprovinily. A náš stát nebyl schopný za několik roků požádat o to, aby bylo vyřízení této kauzy předáno pod naši jurisdikci?
    Dle mého je to v naprosté neochotě a mizivé aktivitě příslušných našich úředníků placených z našich daní!!! Nebo snad z jejich nekompetentnosti??? Nepadá to jenom na Kapitána, máme tam i přece velvyslanectví a jak se zasadily o naše malé občany???
  • myslím, že pohlavek zatím nikoho nezničil.. zejména když ví za co je, ale ty krádeže dětí z rodin pod podivnými záminkami , odnárodňování a nucené adopce... ty ničí jak děti, tak rodiče a ve svém důsledku zničí i pěstouny a rodiče adoptivní
  • "Škoda každý rány, která padne vedle."
    Zdejšího blba Simona málo mlátili a co za trotla z něho vyrostlo vidíte sami!
  • Mám pocit, že Evropa potřebuje pár facek...a co nejdříve je dostane...
  • Tak proč z toho "slepence" nevypadneš, když se ti tady nelíbí? Nikdo tě tady přece nelíbí. Můžeš odjet a nepotřebuješ žádnou cestovní doložku k pasu ani devizový příslib SBČs.
  • Je smutne, ze stejne dusledne neresi PSYCHICKE tyrani ditete rodicem, ktere muze mit daleko fatalnejsi nasledky.
  • Si představte.Jste v Monaku jeho Oceanografickém muzeu.Komorní atmosféra klid a prohlížení exponátu.Přichází skupina - třída francouzské školy.Jeden smrad napadá spolužáky ruší klid lozí po oknech.... Prostě darebák.Pedagogové dělají že nevidí.Zaplatil jsem si 18 eur vstupného.Zřetelně mu pohrozím prstem.Nic.Podruhé mu zřetelně pohrozím prstem.Jako že je třeba dodržet klidový režim.Vůbec žádná změna.Přichází starý český zvyk.Chytne tzv. pár lepanců.A najednou obrovský klid.V celém muzeu.Do konce prohlídky.Jen pedagogové camrají že u nich se to takto nedělá.No řekněte není nad poctivou českou včas naordinovanou facičku.
  • výchovný tělesný trest EU vadí, ale muslim ten v EU může v rámci své víry cokoliv mu korán přikáže ještě dostane povolení neli rovnou dotaci na stavbu mešit v EU *11* *12*
  • Evropo a pitcho Šabatová, polib českému lidu perdel.
  • Nám hlavně chybí z trapného slepence EU co nejdřív VYPADNOUT.
  • Nejdůmyslnější současnou zbraní není opakovaně zmiňovaný ruský tank armata, ale zcela překvapivě na první pohled nezajímavé lidskoprávní a nevládní organizace, které skrze ideologie jako je rasismus či gender ovlivňují a řídí masy, státy...jsou kvuli ním odvolávání ministři, bojí se jich politici, prezidenti...
  • Radikálně by měli omezit sport. Sportovci vykonávají námahu, spotřebovávají tudíž zbytečně náš životodárný kyslík, z důvodu námahy více jedí a tudíž i více chodí na tu velkou stranu. Poté se častěji splachuje a následkem toho přicházíme o velké množství pitné vody.

    Já být úředník EU, tak si sednu s kolegy do hospody a u piva bychom vymysleli takových nařízení, až byste čuměli. Všechno bych samozřejmě logicky zdůvodnil a největší radost bych měl z toho, jak velká část stáda souhlasně bučí a nadšeně chválí ty nové návrhy *1* *1* *1*
  • Naše rodiče, naši dědové a babičky byly jistě fyzicky trestáni mnohem víc, než se děje v současné době. Najde se zde jeden člověk, který od nich slyšel, že jim fyzické tresty a to jak doma, tak i ve škole způsobily nějaké psychické trauma? Já vždycky, když jsem slyšel od starších lidí vzpomínání, jak dostali, tak to vždycky bylo za nějakou lumpárnu a při vypravování se tomu usmívali. Moc dobře věděli, za co dostali.

    Jo, neříkám, že nemohou existovat případy týrání. Určitě existují. Ty odhalujme a trestejme.
    Podobně ani to, že řidiči překračují povolenou rychlost není důvodem pro všeobecný zákaz automobilů.
    To už fakt nejde používat selský rozum? Občas mám pocit, že nám mimozemšťané nasadili nějaký virus-blbník a ten má zapříčinit, aby se lidstvo zahubilo samo. Já mám bohužel tu smůlu, že jsem proti tomu viru imunní a tím je pro mne život mnohdy utrpením.
    Nebo ani ne život sám o sobě, ale příjem informací o zákonech a nařízeních, které se na nás neustále hrnou pod záminkou boje o práva, naše zdraví, bezpečnost a já nevím co ještě.
    Bohužel se obávám, že jako členové EU budeme těmto nesmyslům odolávat mnohem hůře, než kdybychom vystoupili a hlídali si jen naše politiky, taky mnohdy magory
  • Evropo, vyliž si p*del !
  • bezregistrace
    Fyzický trest nutno pojmout jako to když se díte spálí "nesahej na to spálíš se, nesahej na to spálíš se, nesahej na to spálíš se a to bolí .....auuuuuuuuu bééééééé. Nedělej to chytíš facana
    nedělej to chytíš jednu nedělej to bác ..... je to velmi pdobné
  • škoda každé rány která padne vedle
  • bezregistrace
    Bible
    „Kdo šetří hůl, nenávidí svého syna, kdežto kdo jej miluje, trestá ho včas.“ (Př. 13:24),

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit