Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evropo, vyliž si p*del !
  • Mě máma řezala ... a když jsem vyrostl, byl jsem jí za to vděčnej.

    To je sice hezký, že podle nich nesmí na děcka nikdo sáhnout, ale že pak ona děcka zabijí 5 dalších, to neřeší.
  • Naše rodiče, naši dědové a babičky byly jistě fyzicky trestáni mnohem víc, než se děje v současné době. Najde se zde jeden člověk, který od nich slyšel, že jim fyzické tresty a to jak doma, tak i ve škole způsobily nějaké psychické trauma? Já vždycky, když jsem slyšel od starších lidí vzpomínání, jak dostali, tak to vždycky bylo za nějakou lumpárnu a při vypravování se tomu usmívali. Moc dobře věděli, za co dostali.

    Jo, neříkám, že nemohou existovat případy týrání. Určitě existují. Ty odhalujme a trestejme.
    Podobně ani to, že řidiči překračují povolenou rychlost není důvodem pro všeobecný zákaz automobilů.
    To už fakt nejde používat selský rozum? Občas mám pocit, že nám mimozemšťané nasadili nějaký virus-blbník a ten má zapříčinit, aby se lidstvo zahubilo samo. Já mám bohužel tu smůlu, že jsem proti tomu viru imunní a tím je pro mne život mnohdy utrpením.
    Nebo ani ne život sám o sobě, ale příjem informací o zákonech a nařízeních, které se na nás neustále hrnou pod záminkou boje o práva, naše zdraví, bezpečnost a já nevím co ještě.
    Bohužel se obávám, že jako členové EU budeme těmto nesmyslům odolávat mnohem hůře, než kdybychom vystoupili a hlídali si jen naše politiky, taky mnohdy magory
  • bezregistrace
    Zase jedna organizace žijící s daní poplatníku vyvíjející činnost tak aby něco vyplodila .... kdyby totiž nedej bůh byl utnut penězovod tak by se na dlažbě ocitlo velké množství zcela nevyužitelných homidů ....
  • a co Brusel na psychické týrání rodičů puberťáky?
  • Kdoví jestli jednou přijde doba, kdy už se konečně přestanou řešit všemožná práva na cokoliv a začnou se řešit povinnosti?
  • Mámina vařečka, tátův řemen a učitelova rákoska, to byl vždy nejlepší výchovný prostředek.
    • vzhledem k aktivitám různých evropských organizací při EU, ve většině případů naprosto zbytných, jste velice nadčasově udal správný čas - BYL - tedy minulý, patrně bude v blízké budoucnosti následovat požadavek a případné vydírání ze strany unie k implemetaci normy zakazující úplné zakázání fyzických trestů

      takže namísto aby soudy řešili majetkovou trestnou činnost, kdy mizí miliardy, anebo různé stupně ublížení na zdraví a organizovaného zločinu, budou peskovat rodiče, kteří plácli svou ratolest ...
  • Nejvyšší čas už z EU odejít, jinak to bude náš konec.

    Ale i tak bych na rynku Bruselu postavil pranýř, pochytal ty "chytré" úředníky a za přihlížení velkého davu lidí bych je nahé přivázal a rákoskou jim nasázel pětadvacet na zadek, aby si týden nesedli a přestali vymýšlet hovadiny.
  • Nám hlavně chybí z trapného slepence EU co nejdřív VYPADNOUT.
    • Tak proč z toho "slepence" nevypadneš, když se ti tady nelíbí? Nikdo tě tady přece nelíbí. Můžeš odjet a nepotřebuješ žádnou cestovní doložku k pasu ani devizový příslib SBČs.
      • Podle počtu reakcí u obou příspěvků to vypadá, že by jsi si měl sbalit čemodan ty. *1*
  • Aha. Takže děcka mohou zlobit a dělat si co chtějí.
    Naopak zločinci jsou ti kteří je chtějí za špatné chování potrestat.

    Stejně jako vězení se mění v luxusní zařízení kde zločinci čumí na videa a posilují
    v činkárně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit