Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoduché nebuďte s důležitými věcmi na netu pane generál a máte klid


  • -další z mnoha desítek našich generálů,kteří nikdy nebojovali a tudíž jsou jen na nošení uniformy.A více než o budoucnost válek zajímají se o budoucnost vlastní-za svou zbytečnou činnost berou asi tak 10 průměrných platů měsíčně a těší se na důchod ještě blahobytnější.A kdyby k něčemu došlo,tak se vykašlou na kyberprostor i na ty Čechy a zdrhnou někam hodně daleko. V duchu tradic naší Armády,která se vzdala v roce 1938,1948,1968,a vlastně i v roce 1989,což bylo asi to nejlepší,co kdy dokázala.Hurá!!


  • Feix je ´fransóuzky´ fejk?

  • Čučkaři

  • Pro správné vytěžení kyberprostoru jsou používané stále víc důmyslné a dražší hračky, které nás stejně neochrání. Jde o virtuální válku, pokračovatelku nedávné studené války. A takovéto hraní u počítače je rozhodně příjemnější než hraní na vojáčky na cvičišti pod bdělým okem A.V.Suvorova. V dobách mého veselého vojančení byla kasárna zaplněna různými hesly, třeba Suvorovým heslem "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti". Ale současní vojáci u počítače to mají rozhodně lehčí než vojáci Suvorova na cvičišti. Vojáci si hrají s počítačem a z druhé strany merkelovci záškodnickým způsobem infiltrují evropskou civilizaci migračními záškodníky, takže nějaké taktické počítačové hry nemají vlastně smysl, když probíhají pod patronátem slaboduché strategie. Prostě i otázky války a míru procházejí složitým procesem, který ve 21. století přinese výzvy, před nimiž lidstvo dosud nestálo. 21. století bude klíčové pro další trvání evropské civilizace.
  • ty vole zase ten prašivý hlídací pes, co ho odhalil Xaver

    • "Ústav nezávislé žurnalistiky". Ústav o jednom zaměstnanci", který je závislý na penězích zvenčí. A který uznává a podsouvá pouze jednosměrnou názorovou linku. Takže vlastně krásný protimluv.

       Něco jako britský SOHR, organizace "jednoho syrského "showmana", Ramí Abdar Rahmána, vlastním jménem Usáma Sulajmán, sunnita, oponenta "režimu", jenž žije v britském Coventry a informuje o dění v Sýrii "na dálku". Badatel Washington Institute a odborník na syrský konflikt Fabrice Balanche soudí, že SOHR je nástrojem propagandy nakloněným Muslimskému bratrstvu, financovaným zpočátku Katarem. Od roku 2013 dostává "organizace" také příspěvky od Evropské unie. 

      Podobnost s "Ústavem nezávislé žurnalistiky" a "Hlídacím Psem Org" je čistě náhodná 😈. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit