Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pukavec má strach o svojí skořápku, tu zaštiťuje touto zemí, to už tady bylo v podání bolševiků jako je Němcová nebo Nečas.
  • Cikrt, tolik pokrytectví a falše, kolik čiší z tvé fotky jsem dlouho neviděl. Úmyslně tykám, protože takovým lumpům se nevyká. Nebudu tě zesměšňovat pro vzrůst, protože ty si směšný svým pokryteckým jednáním a životem.
    Vulgárně řečeno, takový zlodějský kukuč nebyl dlouho vidět. Snad Julínek.
    Přeji ti, aby si to s tebou občané vyřídili ručně-stručně.
    • kde Cikrt bere tu odvahu
  • Cikrt: Mám strach o budoucnost Česka - A nejsi sám, cikrt. Bojí se i ti, co se o tenhle stav nepřičinili.
  • Cikrt, je jeden ze ,ze,ze není,co dodat.Dnes jsem málem spadla ze židle když jsem uviděla Topol.v televizi,tak Nevážená veřejnoprávní tv,to mají být Ty hlavní Trumfy české demokracie,Bursík,Topolánek atd...........Tak,to už musíte být pěkně v pr.........
  • Ma strach pozde,po funus,asi se prave probudil..,ci prisel uz o teple koryto ?..Jiz je zde vse cilene zliklidovane,vykradene,vybrakovane,jsme mrtva zem,lidem nic tu skoro nezbylo.Znicila se ekonomika,prosperujici podniky,vyroba tu,rozkradlo se vse,neni sobestacnost,mena se oslabila a zem se zmensila na Cechy,aby se tu lip vse zliklidovalo..Zaclo se tu setrit na vsem,neni kvalita,jidla jsou same nahrazky,ochucovadla,E,vse predrazene.Pani si tu zaridili vyhody,horentni platy,jidlo v kantyne za par kc,na ukor zbidaceni lidu,ozebraceneho,kterym tento rezim bere i domy a plati lide vysoke dane,co ani venku tak draho co tu nemaji a to maji vyssi platy,co mi tu.Mame platy nejnizssi v EU,pred Rumunama...Neni se uz co bat budocnosti Ceska,zadna neni.Mladi se poflakuji,neni prace,penize,lide zivori...Zlata doba driv,kdy vseho bylo vyber,dostatek,levne a zilo se naplno,cestovalo,byly zabavne,sport.apod.akce..,i zdarma,ci podnik,organ.proplacela cast na tabory detem,rekreacky,divadla...Nyni se plati i za carodejnice,vztup 50 kc a deti jen cumy do ohne,driv se i promitaly filmy,soutezilo o mlsky,diskoteky byly...
  • Cikrt, Topolánek, Bursík a další darebáci, to je objektivita naší jednnostranné ČT. Mafie a zloději mají ještě dost penněz. Ať ji platí a nne uplácejí a budou jasné postoje veřejnoprávních mediií. "Užde" udělej konečně pořádek ve státních médiích, jinak nebudu platit mafiánům, lhářům a štváčům !!!!
  • Pro Sokol.Já jsem nepsal,že je třeba vyplácen důchod na holý zadek bejkovcem plošně.Pokud jsi pro lumpy,kteří se při údajné revoluci prolhávali k moci nehlasoval a ani ses rozkrádání země nezúčastnil,tak ti přeji důchod v penězích bez okleštění.Ale většina dnešních důchodců byla kdysi tím stádem blbů,kteří stáli přitrouble ve frontě na kuponové knížky,nebo prodej podnikových akcií.Tím,že se této velkozlodějny zúčastnili ,se ve zbídačení této země pořádně namočili.Takže další velkozlodějny dělali političtí lumpové bez nich.Oni pak pouze drželi hubu a krok.
  • Hlavně má strach o svůj nakradený majetek, česko ho tak nezajímá.
  • Asi má nakřáplou hlavu toto zlé vajíčko.
  • Navíc,aby byly finance na svižné splácení starou generací nasekaných dluhů,tak to chce začít ihned vyplácet důchodcům zasloužené a spravedlivé důchody.To v praxi znamená,že všem důchodcům,kteří jásali pro Havla Klause a podobné darebáky,pak pomáhali lumpům tuto zemi rozkrást,bude vyplácen zasloužený a spravedlivý důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Přes jelita na zadnici zlumpačelých důchodců k lepším zítřkům mladé generace.
    • Hlupák zůstane hlupákem a v ů l volem za každého režimu. I ty možná jednou budeš starý a možná, že se i dočkáš důchodu a já bych ti chtěl popřát, aby ses vždy potkával s lidmi jako jsi ty sám. Já jsem celý život makal a nikdy jsem nikomu nic nedlužil, pro Havla ani Klause jsem nikdy nejásal, dokonce ani klíči jsem necinkal, u nás na vsi by to stejně nikdo neslyšel. Ze svého důchodu si moc vyskakovat nemůžu, ale já jsem si na něj poctivě vydělal, jenom bych se chtěl dočkat toho, až půjde do důchodu takový hrdina jako ty, možná že si potom vzpomeneš na svá hloupá slova. My jsme generace, která si na důchod vydělala, vy si na sebe vydělat nedokážete, to co si naspoříte vám naše elita v Praze dokáže ukrást, ne že bych vám to přál, ale hospodaření v uplynulých 23 letech tomu nasvědčuje. Přeji ti hodně zdraví, hodně práce a důchod, jaký na tebe zbude. A nezapomeň na příspěvky pro nepracující menšiny našeho národa, ti se mají lépe než důchodci i přesto, že nikdy nepracovali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit