Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé, že těm našim největším křiklounům nevadilo, že Havel chlastal první ligu. Začal jim vadit až Zeman. A k otázce, koho volit? Z kandidátů, kteří chtějí kandidovat bych si zatím nevybral, to by musela být osobnost a ne sázkař. Zatím je jediným kandidátem Zeman. Pro ty, co mi budou dávat nesouhlasím, nakonec budete muset skousnout to, že bude Zeman i vaším prezidentem, ať se vám to líbí, nebo ne.
    • Zorro! Víš čím se Zeman v demisi živil do roku 2013?
      Příspěvek byl nejprve Ovčáčkem do Haló novin, Poté byl
      zcenzurován a doputoval až sem, aby bylo vidět, že cen-
      zura už není! Všecko však si chudáček Ovčáček pamatuje!
    • Zorro! Víš čím se Zeman v demisi živil do roku 2013?
      Příspěvek byl nejprve Ovčáčkem do Haló novin, Poté byl
      zcenzurován a doputoval až sem, aby bylo vidět, že cen-
      zura už není! Všecko však si chudáček Ovčáček pamatuje!
    • Zorro! Víš čím se Zeman v demisi živil do roku 2013?
    • Zorro mstitel, spíše unylý notorik!
      Tento příspěvek je originál, žádný bolševický výblitek!
    • Zorro mstitel, spíše unylý notorik!
      Tento příspěvek je originál, žádný bolševický výblitek!
    • Zorro mstitel, spíše unylý notorik!
      Tento příspěvek je originál, žádný bolševický výblitek!
    • Zorro mstitel, spíše unylý notorik!
  • Tiscali mě zablokovalo, prý pro nevhodný příspěvek, na 5 dnů.

    Ten příspěvek byl dotaz, proč byl vymazán můj zcela slušný příspěvek...

    Tak nevím, komu tady hrabe...
  • Zeman je můj prezident.
  • Umíte zapojit také vlastní hlavu? Nebylo té ostudy už dost? Chcete ho znovu?
    Je těžké si uvědomit, že to je člověk netolerantní, netaktní, dětinsky malicherný, ješitný a neústupný? Jeho sebestřednost mu nedovoluje znát pojem objektivita, vyznačuje se neupřímností až falší. Je závistivý, zákeřně mstivý, prolhaný, zákony ignorující - zkrátka nečestný, arogantní egoista, bezcharakterní, bezzásadový a zbabělý podrazák!
    Má zálibu i v humoru, který však pobaví pouze jeho - sarkastickém, škodolibém, který druhého urazí, až zraní. Baví ho i druhé provokovat, popichovat a rozeštvávat.
    Některým z nás, takový člověk imponuje. Nekriticky ho pak obdivují dle jeho sprosťáren i údajné otevřenosti v „odborných“ komentářích ke každému tématu. Své dojmy vydává za nezpochybnitelné pojmy, jejichž „pravdivost“ za peníze státu, bude prosazovat do omrzení. Jiným imponuje na veřejnosti ostentativně prezentovaná náklonnost pro „lidová“ jídla“ zapíjená alkoholem s následnou zapálenou cigaretkou. Vždyť je to náš člověk (!) usoudili někteří a dali mu svůj hlas. Jelikož jich byla při prezidentské volbě ze zúčastněné menšiny voličů většina, máme prvního, přímo voleného prezidenta. Většinu, nejen své „nevoliče“, nyní „trestá“ pokusy uskutečnit vše, co se mu přes noc zdálo.
    Komu se to líbí, má možnost mu dát v příští volbě opět přednost a tak nadále jeho rozmary trestat tento stát a jeho občany. Nedivme se pak ale konstatování, že v tomto státě má termín VOLIČ základ ve slovu v...!
  • Zeman je skutečně osobnost velmi kontroverzní: Mluvka, egocentrik, mentor, nekritický vůči své osobě, avšak vlastenec, přejíci prostému člověku práce a lidu, který reprezentuje. Jeho zahraniční politika je zaměřená na sever, jih, východ i západ, nechce vléct republiku jedním směrem, chce, aby náš malý stát neskakal podle přání mocností. Dovedu si představit, že v případě vítězství K.S. by nasi vojáci byli angažování na Ukrajině i jinde.
    • ..jj, raději Zemana, než samozvané komedianty co nedostanou v divadle ani křoví!
  • Pan Zeman prý nebude diskutovat se svými protikandidáty. Ani v televizi, ani jinde. Patrně je přesvědčen, že díky ruským hackerům má vítězství ve volbách jisté.
    • už jsou tak skvělí, že hacknou i ruční sčítání hlasů v ČR!
      *15*

      P.S.
      Doufám, že se svou inteligencí nemáte volební právo.
  • Nevážená a neobjektivní redakce Tiscali.
    Jakou úroveň diskuse očekáváte pod urážlivými články Jéglů, Bicanů a Chalupů, které zde periodicky uveřejňujete?
    Kde berete zrovna Vy tu drzost posuzovat, co je a co není slušná diskuse?
    • Vážený JV,

      nacházíte se na našich stránkách, kde platí naše pravidla a o tom, co je či není relevantní v diskuzi rozhodujeme rovněž my. Až si založíte vlastní web, budete o jeho obsahu rozhodovat vy a vaši návštěvníci budou muset vaše pravidla dodržovat.

      Máte-li problém s našimi autory, nic vám nebrání v tom, abyste jejich články jednoduše nečetl. Nebo se můžete přihlásit do výběrového řízení a stát se redaktorem Tiscali. Ani v tom vám nikdo nebrání.

      S pozdravem, redakce Tiscali.cz
      • a dáte ban na 7 dní? Je vidět že vy v redakci jste opravdu úplné dno toho, co dnes lze na netu najít.
        K tomuto konstatování přidávám slušný pozdrav "chcípni piičo" jako svou poslední reakci na vaše bláboly o slušnosti a pravidlech.
  • Proč ho nevolit?

    Odpověď je jednoduchá - nemůžu si za svého prezidenta zvolit člověka, který lže, neplní své sliby, je vulgární a dělá mezinárodní ostudu...

    Pro mě Zeman není a nikdy nebude mým prezidentem...
    • Pan prezident oznámením své kandidatury jasně dokázal, že je mimo realitu a pozbývá soudnost. V jeho věku a hlavně s jeho zdravotním stavem bych nekandidoval ani na vedoucího konzumu, natož na hlavu státu.
    • Bude tvým prezidentem ať chceš nebo nechceš *15*
      • O tom by se dalo s úspěchem pochybovat...
  • Krásná myšlenková konstrukce:

    Kdo nad něčím přemýšlí, nevolí Zemana!
    Kdo nad ničím nepřemýšli, volí Zemana!

    Tak díky za vysvětlení, milá redakce...!!!
  • Proč jako jeho bývalý volič váhám? Koketuje i s podporou s Babišem - ergo jako bývalý soc. demokrat se staví na pozici oligarchie. (Podobně jedná bohužel i pan Okamura, byť v ostatním ujde).Podporuje EURO a bepřipomínkové trvání v EU což je protinárodní jednání, i když hlásá něco jiného. A to mu zajisté hlasy voličů bude ubírat, protože jen imbecil si toho nevšímá. Bohužel. To ostatní, jako verbální projevy i bonmoty mi až tak nevadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit