Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcípající kobyla okolo sebe kope. 😈

  • Však von si Donald ta přemejšlivá kedlubna s patičkou ala přejetá veverka příde jak na Vás( stejně jako Heduš na Ludánka) !!!

    Myslím, že strejda Donald je nejlepší prezident USA co kdy byl. Poněvadž tak nějak si už dlouho pravého američana představuju. Obhroublé nabubřelé velkohubé houvído bez špetky respektu.

    Nejsem sympatizant Putina, ale historka jak holýma rukama uškrtil 3m medvěda Grizzly je méně škodlivá než to co vypouští ten emerickej chípnej uslintanej prasák.

  • Přístup USA schvaluji. Na všechny kdo se poslušně neshrbí před emeryckými dementkrady je třeba uvalit sankce. Já na místě Ameriky bych uvalil sankce na celý svět počínaje Ruskem, Čínou, Japonskem, celou Evropou Afrikou blízkým i dálným východem pokračujíc Kanadou i Mexikem střední a jižní Amerikou. Kolem USA bych postavil velkou zeď ať oddělí hodné Američany od zlého zbytku světa. Jen si kladu otázku, zda by Američané poté nechc..pli hlady když by s nimi nikdo neobchodoval a co by dělali až by svět naložil emerycké dollary na lodě a dovezl je Americe se slovy že si mají svůj toaletní papír nechat a vyplatit světu za něj protihodnotu. To by asi USA nezbyl nakonec ani stožár na který by vytáhli ten svůj pruhovaný hadr.😯

  • Amrdólové jsou paka, vraždí po celým světě, s tím začali spoluprácí s nacistickým Německem, zbli poláky a paktem Pilsudski - Hitler začal světový masakr!

  • Svůj k svému. Jenom je otázkou, jestli v Číně začnou psát azbukou nebo v CCCP zavedou čínské znaky. Oba se po staletí, ba po tisíciletí snaží rozšířit svou říši. Na východ to nejde, tak to zkouší na západ. Jistě si už rozdělili Evropu, potažmo celý svět, jako svého času Stalin s Hitlerem (Pakt Molotov-Ribbentrop).

    • Na východ to jde bez problémů. Jak před lety objevil Pepa Nos, Země je kulatá a kdo jde pořád doleva, octne se vpravo, kdo jede pořád doprava, bude nalevo, atd.

    • KIMCID

      Lepší byl ten Pakt Piłsudski-Hitler 

  • ten titulek jakýsi von - nevychytal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit