Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle by nám šlo! Pozvednout životní standart obyvatelstva a nastolit již dvacet let avizovaný
    blahobyt by nešlo.
  • A co má jako bejt?
    U nás to přece není nic nového pod slůncem, a navíc je to mnohaletá národní tradice.
    • Když nemá nic bejt, tak se odnauč číst a řekni jim, ať už proboha nic takovýho nepíšou, ať se nikdo o žádným svinstvu nedoví, ať jsme zase krásně v klidu a je nám úplně stejně hezky jako za těch zkur­venejch bolševiků, kdy se musel o každým svinstvu leda tak držet rypák.
    • Nó, hlavně, že už jsi si zvykl, Lorde. O to jim jde. Podívej se na ty gezichty na ilustračním fotu a uznáš,
      že na tyhle srááče si zvykat nsmíme.
  • Pokud se má ve stávajícím kapitalistickém svinčíku udělat pořádek,tak to aby potom chudáci kati pracovali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.
  • Já už tyto věci přestávám sledovat, jsem přesvědčen, že tzv. " losovačka " proběhla u všech státních zakázek, stát je prostě taková ohromná dojná kráva, politici dělají, že se nic neděje, každý si v tomto dělá co chce a prostý občan na vedlejšíí kolejí jen zírá, platí losovačky a nic s tím nemůže dělat, protože systém samotný už to takhle dopracoval.
  • Dokud budou Čechové nevyhynou volové. Vše si necháme líbit.Zrušit výběrové řízení a podat trestní oznámení na konkrétní pachatele.Vždyť jsou podepsáni na listině. *16*
  • Nedají si pokoj. Zavřít na doživotí. *16*
  • Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,pořádek neudělá.
    • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu. Razili jsme heslo "nejsme jako oni", Jenomže "oni", tj. rudí fašisti se oklepali, schovali rudé knížky, oblékli modré a oranžové kabáty a zavedli "kapitalistický svinčík" podle nesmrtelného učení své nejsvětější trojice Marxe, Lenina a starého Grebeníčka.
      • Aby zde mohli lumpové jednadvacet roků tuto zemi zbídačovat,tak zde musel celou tuto dobu být obyčejný český blb,který je volil.Podle toho,kdy začne obyčejný český blb přemýšlet,se bude odvíjet budoucnost tohoto národa.Podle mne,aby se obyčejnému českému blbovi zvýšila inteligence,tak potřebuje co nejrychleji naordinovat takovou bídu,že se po ní nebude moci ani ze.rat.Pak teprve nás mohou potkat lepší zítřky.Se stejným obyčejným českým blbem a jeho troubovitostí,budeme frčet ke státnímu bankrotu nadále.Už se zase začíná formovat nová strana ,podobná VV a placená podnikatelem,která by v budoucích volbách natahla pravici hlasy,od obyčejného českého blba, pod líbivým heslem boje s korupcí.To už kdysi zkoušel,dnes ,politický nebožtík,Topolánek.Pak nám sem místo boje s korupcí,chtěl zatahnout USA s radarem.Na zadlužování této země to byl také šikovný kluk.
      • Co to plácáš, pořád všechno házíš na Marxe a Lenina. Ti přece nemohou za to, že k těm poctivým komunistům nalezli vyžírkové, kteří teď nalezli k modrokabátníkníkům a nalezou třeba i k Číňanům. Ale všechno mají odsrat poctiví komunisté. Takže jim snímáte vinu s ramen a házíte špínu na poctivé. Pak se nediv, že to takhle vypadá. Vždyť sám tak pomáháš tomu největšímu svinstvu, to ti nedošlo ???
      • Máte pravdu že nejsme "jako oni" - ale co je nejhorší - tzv "vyvolení" kradou jak o život, protože si k tomu systém přizpůsobili - a tak nemohou být "jako oni" a vy co jste řvali na náměstích jen tupě přihlížíte...!
  • V tomto Kocourkově není důvěryhodné vůbec nic,kdyby se za takovéto excesy dávalo doživotí vypadalo by to jinak.
    • Na živení lumpů ,za státní finance, nebudou peníze.To se bude muset rovnou odporazit na katovské mučírně.Astronomický dluh se bude muset splácet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit