Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co, založí obchodní společnost sv. VydřiDUCHA a začne podnikat!
    • Naštěstí to není naše starost.... Dnes něco opravit nebo postavit není problém.... ovšem, pokud jsou peníze. V tomto jde pouze o to jsme-li ještě dem. společností. Nejvíc mě hněte, že každý je právník a soudce v jedné osobě.Pro restituční nárok byl stanoven rok 1948, kde s e stanovila pravidla. A ta by měla být neměnná. Pokud někdo napíše takovou věc, že církev chce i peníze. Tak pokud si budete zjišťovat , přijdete na to, že co je v intravilánu obce se vydávat nebude. /tzn. nejlukrativnější pozemky.. Takže rozvoji obcí nic nebude bránit.... Musíte si uvědomit,, že některý majetek již vrátit nelze.... Vždyť při zemědělských restitucích už také nikdo nechtěl vrátit pár koní, či samovaz.... dostali vyrovnání ve finančních prostředcích.
      • Myslím si navíc, že to je proti Základní listině práv a svobod člověka, kde se píše i vyźnání, kde se píše o hanobení... Asi bychom si to měli všichni přečíst... Pak by takovéto nechutné a hloupé diskuze tady nebyly.Howgh
  • Jo a kluci jestli si myslíte že je čestné za kždou kurvárnu se pomodlit a myslet si že máte odpuštěno tak to jste pěkný parchantí!!! Myslím vážně!!!
  • Kluci jste vedle, chodíval mne jeden blbec lanařit ať vstoupím, ale nevstopil a ani nevěřil! Lituji vás že jste tak nešťasní a nevystačíte si s vlastní rodinou a kamarády, to se musíte jinak bavit a ne modlením.
    Je mi vás líto, že jste tak sfanatyzováni, ta sekta je tak přesvědčivá? A k tomu zlu, vidím co vidím když
    jsou tam parchanti, pedofilové a loupežníci tak ať jdou s celou vírou do hajzlu! Omlouvám se, ale já jsem šťastný, to asi nepoznáte.
  • Františku, Ty musíš být ale pěkná trouba! Pro Tebe jediný bůh/Bůh je KSČ? Kléma Gottwald, bolševizátor KSČ, považoval za boha J.V. Stalina, jinak největšího vraha světových dějin.Vypadá to tak, že jsi takový jednoduchžý tvoreček, a tak si věř, čemu věříš! zDAR!
  • Františku, vůbec se nedivím, že nevěříte v boha, který by podle vás měl chránit vaši babičku před rakovinou. Já bych v takového boha také nevěřil. Jsem šťastný, že jsem měl možnost poznat skutečného Boha, který mně nechrání před úrazem ani rakovinou, ale svou smrtí na kříži mne vykoupil a nabídl mi věčnou spásu. Je na mém rozhodnutí, jestli přijmu. Já se celým svým životem snažím říkat Bohu ANO.
  • pro Františka...jste asi velmi nešťastný,zapšklý a zlý člověk,když ve všem vidíte jen zlo..je mi vás líto......
  • hlavně,že se spousta lidí a i stát stará dobře......
  • Pro nepomlouvejte dobytkové nikdy jsem toho Vašeho něco nepotřeboval, nerad něco zesměšňuji. Když moje babička byla tak pobožná a zadarmo dřela jak v kostele tak u sedláka, modlila se k bohu.
    Nic jí to ale nebylo platné onemocněla rakovinou a zemřela v bolestech, to jí ten Váš nadělil. Když jsem ji kopal hrob říkal jsem kostelnikovi, k čemu jí to modlení bylo, k čemu, bůh nic neznamená!
    Babičku jsem zasypal jílem a je stejně v pekle, ha. Jediný bůh byl KSČ neboť ji dal práci za kterou dostávala i peníze, ne velké ale přece! KSČ byl pro babičku BUH. U tří porodů jsem ho nevolal, ani při těžkém úrazu! Když jsem se staral o své malé dět, to nejmenší mělo tenkrát pouhé tři měsíce, při vysoké naměřené teplotě, jsem dělal zábal opakovaně a znova ani mě nenapadlo na nějakou takovou příšernost pomyslet, už vůbec vyvolávat nějaké duchy zla! Pravdu máte, závidíme, závidíme ty odpustky, a tu výhodu že za všecná bezpráví kterých se církev dopustila na lidu jsou jim odpuštěna, když se pomodlí 2x zdrávas, žádné vyšetřování žadné tresty! Za všechny zvěrstva kterých se na dětech dopouští, bych je upálil na hranici, ať si vychutnají ten slastný pocit jako naši vzdálení předkové!!! No před upálením asi na mučidla! Ubližuje už jen tím jak někteří členové tej sekty zneužívají nevinné děti, které jim důvěřují a vzhlíží v kostele k faráři jako k vlastnímu otci, také tím že se v ČR roztahuje, a chce proniknou do státní zprávy, na mne osobně to působí, že církev nás chce ovládal a vládnout nám, to jsem čekal. Vždy se o to stejné v historii pokušela.
    Není milné natáčení hystorických velkofilmů a právě těmi kde církev je na vrcholu, silně věří cístáty
    to jen vypovídá o něčem schnilém v církvi a nesouhlas, s narůstajícím se rozmachem a ovlivňování myšlení některých jedinců ovlivňuje, a není třeba věřit nadpřirozeno v nadpřirozenou civilizaci.
    V historii měl už tenkrát kardinál svoji vlastní policii, církev se snažila ovlivnit rozhodování panovníků
    a hrabat, hamtit, smilnit, zneužívat, čarovat,mučit, vraždit, upalovat a válčit. Všechno jsou to důvody
    k obohaceni se! Církev se nás snaží pohltit, vysávat a ovládnout jako mor! Pryč s tím, pryč. Ještě mi řekněte co církev řeší, neřeší vůbec nic, kdyby se nesvěříla zneužitá paní v německu a jinde klid.
    Todle všechno v historii už tady bylo a proto nechceme minulost připomínat!!!
  • Tak jim to vrátíme a pak ne ně uvalíme 99 % darovací daně! *2* *2* *2*
    • Naštěstí stát nic nedaruje on pouze vrací....
    • + DPH. *2* *2*
  • Je celkem jedno, jestli člověk je věřící nebo ne. Každý má právo na svůj světonázor. Nemám rád ale nespravedlnost a jednou z těchto nepravostí je "návrat" majetku církvím. Tím se neřeší nějaká křivda z doby roku 1948, ale nepřímo se vlastně ospravedňují praktiky středověku a období Bílé hory, kdy církev přicházela k majetku v rozporu se základními postuláty bible. Hus by se znovu musel dnes divit, jak je ten svět nepoučitelný. Co je to vlastně církev ? K čemu tehdy a jakým způsobem získávala majetek ?
    Na počátku 90let došlo k největšímu rozkradení (ne k privatizaci, protože privatizace má jasná pravidla se kterými souhlasí celá společnost, ale to bylo rozkradení, včetně majetku, který v 90letech získal dnes nejbohatší Čech) majetku v historii českých zemí. Dnes to pokračuje předáním majetku církvím. Ať se o to starají, ať se o to postarají ti věřící v převážné míře nebo ať se to nechá státu.
    Mohu souhlasit s některými restitucemi, ale vracet majetek církvím !?
    • Jedině Jan Hus by mohl být papežem, jinak není poctivého v církvi. Víte je těžké určít co je spravedlivé
      a které restituce navracet! Přesně jako církev nadává na politiky, KSČ, fašisty a jim podobné,mi nadáváme na církev neboť do dnes páchá zlo a lidem ať věřícím nebo ne, se to nelíbí! Církev se staví do pozice mafiánské nadvlády naši společnosti, chtějí se účestnit politického dění a rozhodování, chtejí se naplétat do věcí souvisejícími s interupcí, a podobných věcí! Nevím zda se toto jednání sounáleží s Bilí a jejich posláním? Jaké je vlastně církevní poslání, dělat rozbroje mezi občany? Máe církve dost jejich hamižnosti, beztrestnosti a jiné nekalé činnosti! Dalbych jim část Sibiře, tam se mohou kát, a prosit boha o odpuštění za ty doby vykonaného bezprávý a trizny na občanech ze těch stovek let! Dal bych jim tam ještě cikány na převýchovu, ať se tam o sebe vzájemně starají! Bylaby to taková společná zkouška, tak to chce bůh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit