Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi to hrali na pojistku 2x 300000, protoze jinak to museli vedet nestehovali ty tvory poprve
  • Nekteri lide,jsou bezcitni,aniz o tom vedi,nebot nemaji zvyky slusneho chovani,zodpovednost za nic,nedelaji si velke starosti,jsou bezcitni...Ml.zacinaji byt lini,nevazi si rodicu,jsou zvykly,ze vse dostanou,ale sami dat neumeji...Nepomahaji,neposlouchaji doma a rodice to tak vzdaji a dite nechaji napospas,nebot dite domluvy rodicu igboruji a tak se vzajemne odcizuji...Nekteri lide jsou sobecky a neumeji pomoci bezbrannym,vytraci se porozumeni,duvera a lepsi to nebude...Casem teto moralni chude doby,mladi nebudou slusni,samostatni a pribyva vice zla,kdy i rodice se budou bat svych deti z sikany...Zbytecna smrt nevinneho tvorecka,pritom stacilo malo a zil by,ale mel smulu na lidi,co si nelamali hlavu,jak ho spokojene prevezt..,Potrebovali by pocitit to,co lachtan prozival,aby se poucili...
  • Typicky český přístup řešení problémů! Dříve měli "zodpovědní" VUML. Nyní mají různé druhy "Schwindelschule", absolventi mají znalosti na úrovni žáka 9. třídy.
    V těchto "kursech" se naučí jen přesvědčit oponenty, ovšem nikoli na základě vědomostí, ale na základě požadavku šéfa mnohdy o stupínek hloupějšího než dotyčného.
  • s v i n ě.
    ináč to nelze slušně nazvat.
    vodního tvora trápit takto suchem.v tomto teple zavřít do auta řídu toho ansáblu a nechat ho vyschnout.
    bez tak to jsou bílí cigoši (světský) alias komedianti. *3*
  • https://www.youtube.com/watch?v=DYSzCMCr36g
  • foto celej Tragédberg......zase nějaká provokace,chápu němá tvář,ale spíš mě vadí mrtví lidé na Ukrajině.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun tvrdíme, že se přece nic vlastně nestalo. Pouze kapitalistický a pravičácký pohled na svět dokázal zrůdnou genialitu myšlenek Kikiny Pružinského. Trh vyřeší vše a tak když je kapánek vody příliš drahý pro tvora na kterém vydělávali miliony, tak mu tu vodu prostě nedáme a jede se dál. Pochybuji aby někdo z justiční mafie někoho za tohle odsoudil. Zhýralci mají zvířata za věc, a tak je zcela jedno co s nima majitel udělá. Pojišťovna mu zaplatí odškodnění a je to. Náš štajger vždycky říkal:"kurňa syncy mě se zdá, že ten zhovadilý režim nemůže vydržet dlouho..."! A měl synek jako vždy absolutní recht - i když se ptáme sami sebe zda 5 let trvání Osvětimi nebylo pro většinu vězńů přespříliš dlouhá doba stejně jako 25 let tohohle svinstva, co nám tu zanechal chrchloň co si vzal veš z Krnova...!
  • Vedení cirkusu zavřít do nádrže bez vody a vozit sem a tam až zhebne. Oko za oko, zub za zub!
    • bez vody do plechové boudy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit